Da li će nastaviti sa zlostavljanjem Vučića nakon što se povuče sa političke scene?

Ne znam ko to Vučića zlostavlja i kako... možda Suzi :think:
1758577910449.png

Da li će nastaviti sa zlostavljanjem Vučića nakon što se povuče sa političke scene?

Ne znam tačno na koje zlostavljanje misliš?

Ljudi ga ovde ne vole zbog brojnih afera. Zbog izdaje Kosova i Metohije, zbog francusko.nemačkog plana..zbog korupcije..

Na prvom mestu ga ne vole jer ne poštuje Ustav, krši ga svaki dan. Da ne nabrajam dalje..

I zašto misliš da će se povući sa političke scene?

Pričaš o predsedniku države koji je protivpravno odgledao celi snimak sa naplatne rame u Doljevcu na kojoj je visoki funkcioner njegove stranke usmrtio ženu i zatim taj snimak odbio da dostavi tužilaštvu na zahtev tužilaštva (i naravno nije hteo da ga dostavi ni porodici nastradale žene)? Pa samo za to treba da fasuje decenijsku robiju, a takvih njegovih svinjarija ima na desetine i desetine. Da je ovo iole normalna država, teško bi on i još neki iz vrha izbegli doživotnu robiju za sve što su uradili.

snimak odbio da dostavi tužilaštvu na zahtev tužilaštva (i naravno nije hteo da ga dostavi ni porodici nastradale žene)?
pa sta ako je ubio nije prosvrcovao tonu kokaina?
pa sta ako je pala nadstresnica, padaju i u americi peraci prozora na saki minut, a nasa nije ni radjena?
opet me ubijaju...

ne mos' ludaku suditi, samo kopcanje na ledjima i lekovi, i na posmatranje, a ove oko njega na robiju, nije on kriv sto je bolestan oni su krivi

a jes im se promenio polticki zivot u tri pm da prostis

Nakon što je Sanader završio na sudu, a kasnije u zatvoru, svaki ministar može završiti pred sudom, što je postala praksa. Bivša ministrica za muljanje sa EU parama čeka na godinu i nešto odsluženja zatvora. U krajnjoj liniji, pokazalo se da se sud ima prednost nad stranačkom karticom, što je za bilo koju postkomunističku zemlju uspjeh ravan odlasku na Mjesec (drug Tito: "Neki suce se drže zakona kao pijani plota", ti neki su bili pokojni sudac Vladimir Primorac). Da mi je netko 1987. rekao da ćeš moći strpati npr. ono smeće Branka Mikulića na hlađenje, ja bih rekao nikada.

Ne znam tačno na koje zlostavljanje misliš?

Ljudi ga ovde ne vole zbog brojnih afera. Zbog izdaje Kosova i Metohije, zbog francusko.nemačkog plana..zbog korupcije..

Na prvom mestu ga ne vole jer ne poštuje Ustav, krši ga svaki dan. Da ne nabrajam dalje..

I zašto misliš da će se povući sa političke scene?
Zato što je logično, a i sam je rekao

Nakon što je Sanader završio na sudu, a kasnije u zatvoru, svaki ministar može završiti pred sudom, što je postala praksa. Bivša ministrica za muljanje sa EU parama čeka na godinu i nešto odsluženja zatvora. U krajnjoj liniji, pokazalo se da se sud ima prednost nad stranačkom karticom, što je za bilo koju postkomunističku zemlju uspjeh ravan odlasku na Mjesec (drug Tito: "Neki suce se drže zakona kao pijani plota", ti neki su bili pokojni sudac Vladimir Primorac). Da mi je netko 1987. rekao da ćeš moći strpati npr. ono smeće Branka Mikulića na hlađenje, ja bih rekao nikada.
Godinu i po?
Dakle sređena joj mala kazna kao ministarki koja je muljala...
Sitnica. Veci deo love vlasti koja je osudila pro forme a deo dovoljan do kraja zivota i njoj

Da se napravi slika ko toboz o pravdi...

Godinu i po...

Cirkus

Back