Tenkre 2
Domaćin
- Poruka
- 3.963
Oboje.
Ti si uvjeren da u Zagrebu živi nula Srba?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oboje.
pa koliko ih ima?Oboje.
Još jedanpa koliko ih ima?
ti i ko još ?
Da li će Vučić morati da pobegne iz Srbije nakon se povuče iz politike?
Da li će nastaviti sa zlostavljanjem Vučića nakon što se povuče sa političke scene?
21 Oct 2024
Uhapšen bivši predsjednik Albanije Ilir Meta
Meta je uhapšen po nalogu Tužilaštva za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala.
Pričaš o predsedniku države koji je protivpravno odgledao celi snimak sa naplatne rame u Doljevcu na kojoj je visoki funkcioner njegove stranke usmrtio ženu i zatim taj snimak odbio da dostavi tužilaštvu na zahtev tužilaštva (i naravno nije hteo da ga dostavi ni porodici nastradale žene)? Pa samo za to treba da fasuje decenijsku robiju, a takvih njegovih svinjarija ima na desetine i desetine. Da je ovo iole normalna država, teško bi on i još neki iz vrha izbegli doživotnu robiju za sve što su uradili.Da li će nastaviti sa zlostavljanjem Vučića nakon što se povuče sa političke scene?
pa sta ako je ubio nije prosvrcovao tonu kokaina?snimak odbio da dostavi tužilaštvu na zahtev tužilaštva (i naravno nije hteo da ga dostavi ni porodici nastradale žene)?
a jes im se promenio polticki zivot u tri pm da prostis
Zabela je u SrbijiZnači, nema mu života u Srbiji?
kapetan ne može da mu oprosti što je paradu morao da gleda iz žbunja.Ja mislim da hoce. To je zato sto ga potajno vole, cim su toliko opdesnuti njime.
Zato što je logično, a i sam je rekaoNe znam tačno na koje zlostavljanje misliš?
Ljudi ga ovde ne vole zbog brojnih afera. Zbog izdaje Kosova i Metohije, zbog francusko.nemačkog plana..zbog korupcije..
Na prvom mestu ga ne vole jer ne poštuje Ustav, krši ga svaki dan. Da ne nabrajam dalje..
I zašto misliš da će se povući sa političke scene?
Među nama su Vučićeve uhode i poklisari.
kapetan ne može da mu oprosti što je paradu morao da gleda iz žbunja.![]()
Pa i ja mislim da je to u pitanju.
Stavise, idem korak dalje - mislim da ti ljudi ne bi ni znali sta bez Vucica.![]()
....
Godinu i po?Nakon što je Sanader završio na sudu, a kasnije u zatvoru, svaki ministar može završiti pred sudom, što je postala praksa. Bivša ministrica za muljanje sa EU parama čeka na godinu i nešto odsluženja zatvora. U krajnjoj liniji, pokazalo se da se sud ima prednost nad stranačkom karticom, što je za bilo koju postkomunističku zemlju uspjeh ravan odlasku na Mjesec (drug Tito: "Neki suce se drže zakona kao pijani plota", ti neki su bili pokojni sudac Vladimir Primorac). Da mi je netko 1987. rekao da ćeš moći strpati npr. ono smeće Branka Mikulića na hlađenje, ja bih rekao nikada.