Da li ce nas ceniti ako sami sebe pljujemo?

• Začetnik teme Začetnik teme rdeki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eraserhead:
Srbija samu sebe pljuje tako što glasa za radikale i njima slične.

Хахаахахах! Е кад конобар овако нешто каже, онда стварно треба да га читамо и послушамо. Ја први гласам за конобара као председника Србије. Тада ће да плаћа свима пиће у кафани и пиће се до зоре и нико ништа неће радити и свима ће бити супер

Eraserhead:
Bolje konobar sa ekonomskim fakultetom nego grobar sa srednjom školom.

Nema veće sramote za Srbiju od radikala i njihove ekstremističke politike.
DS, DSS, LDP sve su to legitimne političke opcije ali ovi ratni profiteri i ubice su zlo i sramota.
Cak ni to nije bitno da li neko ima srednju ili fakultet zavrsen.Naravno bolje bi bilo da je obrazovaniji,ali najvise se ceni ako je neko posten.Neko moze da bude toliko obrazovan i inteligentan ali da tu svoju inteligenciju koristi kako bi ucario sto vise para od drzave.(koristi pravne praznine u zakonu,ako je recimo pravnik).I malo preterujes sa tim ekstremizmom...sve je kao ekstremno ako nema u nazivu partije demokratija,demokratski itd...

Не цените баш толико док себе пљујеш..../могу жлезде да откажу па да пљујеш у празно/,..................али када се себе одрекнеш.................е тада си на цени.....имаш позадинце који те усмеравају......................а врата новостворене куће су ти широм отворена......................док не уђеш..................а онда су ти пред очима и око главе жуте звездице.....бемга има тога још...................

al bundy:
Kolege radikali iz Hrvatske i BiH bi mogli da predstave svoje istine :kako su u Oluji zli Srbio bezali od vrucine u Srbiju jer je poznato kako upece zvezda u Dalmatinskom zaledju u avgustu,kako su drugovi Norac i Ademi isli u Gospic i Medacki dzep da nose kolace i cebad zlim Srbima a ovi su sami pobili medjusobno,kako je u Jasenovcu ubijeno samo iljadu ljudi a i to slucajno ... neka oni nastave .
Joj kako je lepa patriJotska istina.
Нећеш наћи НИЈЕДНОГ Хрвата или муслимана који ће признати да су они имали или имају било какве радикалне елементе.Једноставно,они су свих ових година комшијама Србима носили цвеће,мазили их и пазили!Тако да сматрам,да ви сви што треба да им признате нешто,треба то да урадите док Хаг не заврши са радом.:D

rdeki:
Ovde stoje neki odgovori na skoro postavljena pitanja, pa rekoh da osvezim vec postavljenu temu.

Hocemo li mozda i o Racku? Sta se tamo desavalo?

Што се Рачка тиче, лично сам гледао покојног СМ како је ту подметачину смрадова разбуцао на очиглед целокупне јавности јер је тада постојао пренос суђења - а сада морам приметити да је смрдљиви Б92 ОБУСТАВИО БИЛО КАКВЕ ПРЕНОСЕ ИЗ ХАГА, врло интересантно, вероватно су и сами увидели да им је та идеја била ПОТПУНО КОНТРАПРОДУКТИВНА.

А Рачак је као био "повод" за бомбардовање Србије - бедно и јадно до краја.

U psihijatriji postoji izraz za to kada neko sam sebe pljuje i blati,ali šta ćete takvi su ljudi ,poput ovih učenih,koji su fakultete završavali u političkim kabinetima ili u kafani,i sada sole pamet,kao i njihovi lideri,ostalima.
Svoje znanje pokušavaju da dokažu ovde,na politici,a ja se pitam, ako već nešto znaju, što ne otvore neki post, pa da njihova struka dođe do izražaja, a nas neupućene nečemu nauče. :wink:
Ako ne ceniš sebe niko te neće ceniti,već će te gaziti.
Zločina je bilo na svim stranama u sukobu i zločinaca,ali to su pojedinci.U moje ime ne može niko da kaže da sam kriv.Ja nisam kriv.Ko se oseća krivim ,neka podigne optužnici pred haškim tribunalom i neka mu se sudi.
KO JE KRIV - PRAVAC HAG. Neka odgovaraju za to što su krivi. :confused:

Back