Да ли ће и кога Александар Вучић јавно подржати на изборима у Републици Српској?

Да ли ће и кога Вучић подржати пред изборе у РС?

• подржаће Додика

glasova: 5 55,6%
  • заузеће неутралан став

glasova: 3 33,3%
  • подржаће опозицију

glasova: 1 11,1%
  • Не знам / немам став

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
Prvo treba da se dogovori sam sa sobom.
A to je težak posao.

Vučić tvrdi da je Srbija s plaćama pretekla BiH, zvanični podaci obje države ga demantuju

https://www.klix.ba/vijesti/bih/vuc...cni-podaci-obje-drzave-ga-demantuju/180722069

Zakljucak : Vucic je lazov

SNS postoji kao stranka i u Srpskoj

Srpska napredna stranka Republike Srpske

Srpska napredna stranka Republike Srpske (SNS RS) je bosanskohercegovačka politička partija sa sjedištem i djelovanju u Republici Srpskoj koja je osnovana 20. marta 1997. godine u Bijeljini. Prvi predsjednik ove stranke je bio Goran Planinčić[1], a sadašnji predsjednik je Vinko Perić.
Glavni cilj Srpski napredne Stranke Republike Srpske je "Postizanje punog nacionalnog, duhovnog, kulturnog, gospodarskog i političkog jedinstva srpskih naroda"
https://bs.wikipedia.org/wiki/Srpska_napredna_stranka_Republike_Srpske

Sta je ovo "srpskih naroda" :think: Zar ima vise srpskih naroda? Ne razumem

A evo im stranice

http://www.snsrs.org/

Нема подршке од Вучића. Вучић је управо на политичком "меденом месецу" са америма, и неће отворено подржати Додика!

Нема јавне подршке , поготово јер фракција његове странке у РС је у СзП тј. против Додика.
Али Додик добија подршку кроз медије Србије далеко више од опозиције,то је заправо тиха подршка.

- - - - - - - - - -

Мада увелико се спекулише да ће, два дана уочи избора, српски председник присуствовати великом скупу СНСД-а у Бањалуци.

С обзиром да је истог дана отварање болнице у Ист Сарајеву и дионице аутобана код Прњавора...
Квајт пасибл што би рекли ови са БиБиСија.

Отварање аутопута ће бити велики догађај,наравно да ће бити позван и Алек и комплет Влада Србије,само је упитно како ће он реаговати јер зна да су избори.
Ако пошаље Брнабићку онда Алек игра мудро или се боји,ако он дође то је већ незванично ипак подршка.

- - - - - - - - - -

Патријарх СПЦ је уз Додика један кроз један поготово јер је онај крелац "Правда за Давида" већ неколико пута прозвао СПЦ како се није огласила поводом смрти његовог сина џанкија ваљда мислећи да би требало...:think:

Мада је дошао када се отварала дионица Добој-Прњавор,било би крајње чудно да не дође на свечано отварање Добој-БањаЛука.
109442.jpg

Nece nikoga, to je zvanicna politika.

Pa da, politika neutralnosti, svega, svačega i u svakom trenutku

- - - - - - - - - -

Мада је дошао када се отварала дионица Добој-Прњавор,било би крајње чудно да не дође на свечано отварање Добој-БањаЛука.
109442.jpg

To je drugi par džepova ...

http://rs.n1info.com/a418430/Svet/Region/Ivanic-Srbija-da-ne-deli-narod-na-izborima-u-RS.html

Ivanić: Rukovodstvo Srbije da ne deli narod na izborima u RS

SA-IVANIC-SOT-15-ZVK-1-20180306-144845396-.mxf.Still001.jpg

Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić pozvao je Srbiju da ne deli srpski narod na izborima u Republici Srpskoj.

"Mislim da rukovodstvu Srbije svi mi koji živimo sa ove strane Drine treba da budemo jednaki, te da ne sme biti podele na one koji se više vole i one koji se manje vole", rekao je Ivanić, koji je kandidat Saveza za pobede za člana Predsedništva BiH na oktobarskim izborima u BiH.

Komentarišući navodnu posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića vlastima RS dva dana pred izbore, što se predstavlja kao podrška Dodiku na izborima, Ivanić je rekao da mu nije poznato da li će toga biti.

"Prvo, ne znam da li će toga biti. Ne znam da li će to biti 5. oktobra. Mislim da Dodik previše uvlači rukovodstvo Srbije u predizbornu kampanju. Na rukovodstvu Srbije je da o tome odluči", kazao je Ivanić u razgovoru na portalu Vijesti.ba.

Ivanić je naglasio da političari iz RS ne treba da se mešaju u izbore u Srbiji i obrnuto.

"Moj stav je da se ni mi iz RS ne trebamo petljati u izbore u Srbiji, kao što mislim da se i oni iz Srbije ne trebaju petljati u naše izbore", kazao je on.

Ivanić je dodao da je uveren da će Vučić "naći tu meru da bude vidljivo da to nije, što se njega tiče, pitanje podrške bilo kojoj od strana".

"Ne bi bilo pametno nikome da u izborima bude na jednoj strani, pa makar to bila i moja. Šta će u slučaju da pobedi drugi", kazao je on.

Predsednik RS Milorad Dodik nedavno je izjavio da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić 5. oktobra biti na otvaranju bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu.

Izbori u BiH su zakazani za 7. oktobar, a glavni rivali u trci za srpskog člana Predsedništva BiH su Ivanić i Dodik.

Мислиш да ће послати БрнБич?!

Veštački se trudio da podrži RSrpsku.

Srpski narod u Srpskoj je nešto drugo.

Ima nešto veštačko i distancirano kod njega u vezi RSrpske što nisam studirao sa dovoljnom pažnjom i zapažanjima !

Veštački se trudio da podrži RSrpsku.

Srpski narod u Srpskoj je nešto drugo.

Ima nešto veštačko i distancirano kod njega u vezi RSrpske što nisam studirao sa dovoljnom pažnjom i zapažanjima !

Меркелова не подноси Додика.Пробали су да се умјешају у задње изборе тако што би купили Ђокића-СП да постане предсједник РС а да га подржи опозиција.Секунде су биле у питању да разбију коалицију СП-СНСД и онда је реаговао Дачић,тј руска струја.Зна то Додик,зато данас игра највише на Русе јер нема великих савезника у ЕУ сем Аустрије и Италије.Израел и Руси га тренутно држе на животу.Израел због муслимана,Руси просто јер имају свог коња за трку.
Вучић ту нема неког великог интереса зато и јесте доста по страни...
Мада ова задња афера око прислушкивања Вучића и Додика потписана од стране Мектића(СДС) није баш за бацити.
Велике су то игре великих у режији малих...

Poslednja izmena:
Отварање аутопута ће бити велики догађај,наравно да ће бити позван и Алек и комплет Влада Србије,само је упитно како ће он реаговати јер зна да су избори.
Ако пошаље Брнабићку онда Алек игра мудро или се боји,ако он дође то је већ незванично ипак подршка.

- - - - - - - - - -

Патријарх СПЦ је уз Додика један кроз један поготово јер је онај крелац "Правда за Давида" већ неколико пута прозвао СПЦ како се није огласила поводом смрти његовог сина џанкија ваљда мислећи да би требало...:think:
Sto kaze epski narodni pesnik Marko Perkovic u onoj cuvenoj pesmi "ko je mogo zamisliti lani da ce Božić slavit partizani ",tako i popovi podržavaju socijalističku partiju . :lol:

Back