Strigoi
Elita
- Poruka
- 22.513
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bivši. Premešten je na Novi Beograd.da li je to autobusni kolodvor? Gdje će ga sada premjestiti???
Bivši. Premešten je na Novi Beograd.
quazi centar za quasi elituKakvo je vaše mišljenje?
Bin Zajeb nadgleda svoj feud.
Mislim da nema nameru Bg na vodi da bude novi centar. Nego taj deo grada samo hoce da se razvija i da imamo novi i stari deo grada.Njima je to cilja li Bgd na vodi nikada nece biti centar Beograda kao što su Terazije i Knez Mihailova do Kalemegdana..taj stari deo Beograda
Sled dogadjaja - Beograd, kad je poceo da se zida Novi Beograd, je postao Stari Beograd, A Novi Beograd posle Beograda nad izmetom, postaje Stari Novi Beograd a Beograd kao na vodi (nisu rekli kakvoj vodi) postaje Novi Beograd na Vodi a bice Beograd u potonucu. Za 2 decenije to ce biti najnoviji stari beograd na vodi ili sta ce se tu ispileti iz te vode, a nici ce (mozda) metro i sa njime Novi beograd pod zemljom. I tu ce vladati samo podzemlje!Mislim da nema nameru Bg na vodi da bude novi centar. Nego taj deo grada samo hoce da se razvija i da imamo novi i stari deo grada.
Kakvo je vaše mišljenje?
a si ga opisao: kulovgrad na vodi.Центар злочиначког Куловграда мислиш?
a si ga opisao: kulovgrad na vodi.
nenad.ebivo! kradem!
nisam do sada ni bio tamo, a 5min voznje sam daleko. Zapravo ne znam ni kako da dodjem tamo a i ne interesuje me jer manje vise znam sta cu da vidim i to sto cu da vidim me ne interesuje.Немо’ само да се усељаваш тамо.![]()
Nece.Kakvo je vaše mišljenje?
Trzni centar je samo za one sa dubljim dzepom.Beograd na vodi trenutno ima:
-najveći tržni centar u Beogradu
-najveći i najmoderniji bioskop u Beogradu
-najluksuzniji hotel u Beogradu
То и ја мислим. Хајде, заменити старо са новим, то је природан пут ширења градског подручја. Али, ако је то ново "гомила квадара" само мало другачије обојених... то баш и не додаје квалитет граду.Iskreno,nije lose to sto su napravili neki ljepsi i moderniji dio Bg,umjesto onih stracara...svi gradovi se sire i modernizuju.
Ali mogle su one zgrade biti estetski ljepse i uskladjenije,nekako su obicne i lice na jeftine stambene kvartove iz socijalizma.