Da li brišete prašinu?

Dok mi se supruga nije razbolela, priznajem da malte ne nisam ni znao sta je prasina. :confused: Sad posto vecinu stvari ja radim po kuci nekako mi je brisanje prasine i usisavanje poseban problem. Elem, interesuje me sta je najboje za brisanje prasine? Imamo neke svedske krpe ali mi nekako samo rasteruju prasinu levo-desno! One vlazne marmice za prasinu sve pak zalepe. Sta je najbolje po vama? :)

Dok mi se supruga nije razbolela, priznajem da malte ne nisam ni znao sta je prasina. :confused: Sad posto vecinu stvari ja radim po kuci nekako mi je brisanje prasine i usisavanje poseban problem. Elem, interesuje me sta je najboje za brisanje prasine? Imamo neke svedske krpe ali mi nekako samo rasteruju prasinu levo-desno! One vlazne marmice za prasinu sve pak zalepe. Sta je najbolje po vama? :)

Узмем гужву вате, наквасим и исцедим.

Koliko je dobar onaj prasko sareni sto se svuda peodaje? Mislim da je mozda zgodan za nepristupacne delove iza nekih uredjaja ili za policu za knjige itd.

Ништа док све не поскидаш и људски пребришеш. После намажи Пронтом - воском за дрво, мање ће да се лепи прашина.

pro_v_1017108.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Tema je posvećena ženama ali i mušakrcima, koliko znam oni to rade vrlo retko.

Vidim da ste često na kompu, pored obaveza bitno je da završite neko jelo za doručak,
ručak i večeru, pranje stvari u mašinu za veš to nije problem nego brzo da
raširite veš pa TV serije. :D

Ali ima i sitnijih stvari u kući , recimo, da li primećujete pauke i paučine po uglovima plafona, među
zidovima, cantimetar prašine na stolu i na regalu i polici,oko stolice, ispod kakvog stola....
primećujete li prljavštine na prozorima, kada ste zadnji put brisale? I da li usisavate tepih
i pokupite gomilu šaka kose sa tepiha, stazu, brišete li pločice. :D

Čak vam unutrašnji ormani puni nereda i nesklapljane garderobe, izgužvane ali bitno je da zatvarate
orman pa se to ne vidi.

Muževi i deca bacaju prljave gaće u kupatilu na vidljivo mesto tako da vam gost iznenada bane
kod vas a vi zatečeni i potpuno nespremni, da li ste svesni da gost sve to vidi a vi ste u slobodno
vreme najviše posvetili krstarici. :D

Je li tako? :)

da tako je...ja volim da zivim u brlogu ko divlja svinja
sve mi je pobacano po podu,imam paukove velicine morskih prasica,na podu je tepih od kerecih dlakurdi,case i solje su sve strokave,ako gost bane ja samo isperem i brzo sipam kafu da se ne vidi da je solja bila prljava....u kupatilo utrcim sa izgovorom da moram u wc pa na brzinu pokupim gace koje muz i deca bacaju po podu(usrane i upisane naravno,mi smo svi stoka) i naprskam osvezivac da se gost ne onesvesti od smrada kada udje da opere ruke
i onda isteram gosta iz kuce posle sat vremena da mogu da se vratim krstarici i serijama
vrata od ormana su zatvorena i to jedva,eno ledja se odvojila zbog pritiska i guranja nove gomile izguzvanog vesa
o prasini da ne govorim...ja je skupljam pa kasnije od nje ispredem finu vunicu pa pletem dzempere

- - - - - - - - - -

ja kad usisavam,usisavam i prasinu,pa posle vlaznom ili mokrom krpom predjem isto..
i pronto je super

- - - - - - - - - -

samo ja ne koristim pronto(pre psa sam koristila) jer usisavam svaki dan zbog psa,pa prasine i nema

ti se zezas, al jer znas da sam bila u kuci gde zive dve odrasle devojke i gde je prljavo blaga rec
muka mi je bila da sednem na trpezarijsku stolicu
a onda jedna od njih dve ulazi na prstima u trpezariju
ja je pitam sto hoda na prstima, ako joj je hladno nek se obuje, a ona kaze - nije mi hladno, nego je prljavo
:(

ti se zezas, al jer znas da sam bila u kuci gde zive dve odrasle devojke i gde je prljavo blaga rec
muka mi je bila da sednem na trpezarijsku stolicu
a onda jedna od njih dve ulazi na prstima u trpezariju
ja je pitam sto hoda na prstima, ako joj je hladno nek se obuje, a ona kaze - nije mi hladno, nego je prljavo
:(

bljak
misim ne treba biti opterecen i ziveti u sterilnom ali....ono...
jao bljak

miris znam...zivela pored njih u Montrealu
i zvukove isto znam :lol:

Zvukove ne znam, ali ovaj ''miris'' ce me jos dugo proganjati. Do sad sam voljela kari, ali sumnjam da cu ga vise ikad jesti!

Mogu samo da zamislim. :sad2: Rekli smo da necemo nikad vise u stan ako su Indijci bili prije, a sad cu dodati i Kineze na taj spisak.

Zvukove ne znam, ali ovaj ''miris'' ce me jos dugo proganjati. Do sad sam voljela kari, ali sumnjam da cu ga vise ikad jesti!

Mogu samo da zamislim. :sad2: Rekli smo da necemo nikad vise u stan ako su Indijci bili prije, a sad cu dodati i Kineze na taj spisak.

moj drug je iz zemlje bio odsutan zbog posla na dve godine
i resio da izda kucu u tom periodu
dosao mu kinez, poslovan covek, kulturan..sve po p.s-u..kaze da iznajmljuje kucu za svoju porodicu - zenu i dvoje dece
kuca salonska, na vozdovcu, kamin u velikom dnevnom boravku..namestaj stilski..beli..
celu kucu od 200m2 je izdao za 800e mesecno i racunao da kad se vrati od dobijenog novca deo ulozi u malu adaptaciju posle toga i krecenje

vratio se pre isteka te dve godine
ono sto je zatekao je bio blagi uzas
u kuci je bilo preko 40 kineza
kuca unistena od krova do podruma
namestaj izlomljen, na stolu gasene cigarete direktno o drvo
razglavljeni ormari, polomljena vrata..polomljeni kreveti..
kuhinja ulepljena od masnoce - bukvalno su spatlom skidali majstori masnocu sa zidova
preko polovina ogromen kuhinje je bila pod djubretom koje nije iznoseno
zapusena kanalizacija..unisteno dvoriste
nije mogao da veruje
telefonski racun koji su ostavili kad ih je izbacio momentalno je bio oko 5000eu

meni je gadna danas i kineska hrana, a kineze ne mogu ocima da vidim

Back