Da li biste

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Dragi forumasi da upoznate onu savrsenu osobu znaci ljubav svoga zivota :D
ali da vam neko tu ljubav zabranjuje i na sve nacine pokusava da vas rastavi i tako tuzni zbog toga odete sa voljenom osobom
do visoke litice iznad mora i pripremate se da skocite da bi ste bili zauvek zajedno na drugom svetu.
Da li bih ste ipak skocili u poslednjoj sekundi ili bih ste se predomislili a da znate da ce vas partner skociti 100 % ??
Da li bih vam vise bilo stalo do zivota ili do ljubavi ???

ali da vam neko tu ljubav zabranjuje i na sve nacine pokusava da vas rastavi i tako tuzni zbog toga odete sa voljenom osobom
do visoke litice iznad mora i pripremate se da skocite da bi ste bili zauvek zajedno na drugom svetu.
Da li bih ste ipak skocili u poslednjoj sekundi ili bih ste se predomislili a da znate da ce vas partner skociti 100 % ??
sta ici u smrt zbog nekoga? ubiti se ?

1. onaj svet najverovatnije ne postoji
2. najverovatnije bi taj neko leteo preko litice sa sve cipelama.
3. romeo i julija *****.

Do života... ostalo su gluposti...
I kako tebe neko može da spreči da budeš sa nekim? Nikako....
Više puta sam bataljivala likove koji su mi baš značili zbog nekih gluposti... i evo živa još uvek...:D

Pokusala bih odvratiti svakog coveka od samoubistva.
Ne bih se ubila sta god, jer samoubistvo je tezak greh za koji nema prilike pokajanja a samoubice zavrsavaju ne bas lepo (u duhovnom svetu).

I kako tebe neko može da spreči da budeš sa nekim? Nikako....

moram da ti ispravim post :D

I kako tebe i nju može neko da spreči da budete zajedno? Nikako....

lm,
mene je ovo podsetilo na jednu situaciju od pre 6 godina, kada sam išao iz jedne bolnice u drugu sa rentgen snimkom pluća i kovertom u ruci gde je taj drugi doktor trebalo da mi saopšti da l' imam rak ili ne. sećam se tačno tog dana kako sam išao, šetao sam. sećam se tog osećaja koliko je meni bilo svejedno šta će da mi kažu, tj. da mi potvrde da imam rak. naravno posle se ispostavilo da to što je prvi doktor rekao "da ima nešto, al' da ne može da mi kaže" je bila obična procedura, a to što sam ja video na snimku su neke brazde (zaboravio sam kako se sručno zovu) + ožiljak od upale pluća, pa sam ja sve to iskombinovao u glavi da je rak :lol: al' tih 20ak minuta šetnje da meni ni ne treba život bez moje ljubavi nikad neću zaboraviti.

sa ovim što je Verovatnoća napisala (uz ispravku) se potpuno slažem. a suludo je oduzimati život, jer je u čoveku ljubav.

Poslednja izmena:
moram da ti ispravim post :D

lm,
mene je ovo podsetilo na jednu situaciju od pre 6 godina, kada sam išao iz jedne bolnice u drugu sa rentgen snimkom pluća i kovertom u ruci gde je taj drugi doktor trebalo da mi saopšti da l' imam rak ili ne. sećam se tačno tog dana kako sam išao, šetao sam. sećam se tog osećaja koliko je meni bilo svejedno šta će da mi kažu, tj. da mi potvrde da imam rak. naravno posle se ispostavilo da to što je prvi doktor rekao "da ima nešto, al' da ne može da mi kaže" je bila obična procedura, a to što sam ja video na snimku su neke brazde (zaboravio sam kako se sručno zovu) + ožiljak od upale pluća pa sam ja sve to iskombinovao u glavi da je rak :lol: al' tih 20ak minuta šetnje da meni ni ne treba život bez moje ljubavi nikad neću zaboraviti.

sa ovim što je Verovatnoća napisala (uz ispravku) se potpuno slažem. a suludo je oduzimati život, jer je u čoveku ljubav.
Da nisi pušač?:lol:
Ja te tripove nikad nisam imala... imam važnije ljude zbog kojih vredi živeti i duboko verujem da niko na njihovo mesto neće doći... pa ni onaj ko me oplodi...:lol:

Kako čovek da zamisli ovu situaciju,
kad je šansa da mi neko zabrani -100% ...?

Da nisi pušač?:lol:
Ja te tripove nikad nisam imala... imam važnije ljude zbog kojih vredi živeti i duboko verujem da niko na njihovo mesto neće doći... pa ni onaj ko me oplodi...:lol:

jesam. al' evo ostavljam. uskoro ću biti nepušač :D
inače u te tripove može retko ko može da upadne (što uključuje kombinaciju karaktera, tj. strukture ličnosti i okolnosti)
ja sam baš razmišljao da li čovek mora imati "dijagnozu" ili i normalni ljudi mogu dospeti u te tripove. mislim da mogu i normalni, ali su vrlo retki.

kaže silvana "šta će mi život bez tebe dragi", što se kod nekih ljudi odnosi na životarenje, preživljavanje od danas do sutra, bezvoljnost, radovanje na veresiju itd. a opet imamo i retke extreme po crnim hronikama.

Poslednja izmena:

Back