- Poruka
- 384.316
Da li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daa,,to je moj život ..radjas se sam umires sam.Da li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
Da li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
Sila zakon menja, svakakonikad ne reci nikad, cesto se ostvari![]()
Blago tebi, ostao si sam i sada možeš sve iz početka.Ja ne znam a moja supruga da. Dokazano. Kaže da se ne kaje.
Nije navedeno da žene napuštaju svoj dom i familiju, prijatelje...Da, samo što ja to ne posmatram kao napuštanje.
Može i tako. Gde je bolje, tamo.Nije navedeno da žene napuštaju svoj dom i familiju, prijatelje...
Zašto muškarac ne bi napusti sve i došao na ,,ženino,,?
Blago tebi, ostao si sam i sada možeš sve iz početka.
Ja cu sve to da uradim i bez ljubaviDa li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
Zene bise samo zbog interesa nikad ljubavi,koja ce to napustiti ljepsi bolji i komforniji zivot radi nekog koga voli u inostranstvu a koji joj pruza manje komforan zivot, nijednaDa li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
Dok sam bio mlad i glup bih.Da li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?