Da li biste zabranili dalje emitovanje Grand-a?

Amorall

Zainteresovan član
Poruka
194
Zanima me misljenje svih osoba starijih od 18.godina o grand produkciji, njihovoj muzici, kako utice na vas i ujedno da li je pametno da se to emituje za mladje od 18.godina?Da li biste zabranili emitovanje ovakvog programa? Postavljam ovakvo pitanje,jer se kao sto mnogi vec znate koriste svakakvi izrazi i recnik ukljucujuci i golotinju i ko zna jos sta na sceni, a i tekstovi pesama jako uticu na danasnju omladinu:roll:! Gde je drzava da to resi?

Нажалост, такав је наш менталитет да нам је Гранд врхунац музике а турске и шпанске серије врхунац филма. Наравно, не слушамо сви турбофолк, има и нас нормалних... хоћу рећи различитих. :) Поента је да је Пинк најутицајнија телевизијска кућа и да су остале под сенком исте.

Не можеш укинути нешто само зато што ти се не свиђа, ту су стотине хиљада људи који редовно гледају Гранд. У малтене свакој дискотеци ћеш чути турбофолк, више људи ће доћи када гостује Бобан Рајовић него Галија. Нажалост, тако је.

И мени то не смета, нека гледају ако им се свиђа. Проблем је што људи немају могућност избора, не знам да ли постоје још неке музичке емисије осим оних на Пинку. А и ако постоје, ради се о слабо финансирајућим, нижеразредним емисијама. То је проблем, није Гранд!

Нажалост, такав је наш менталитет да нам је Гранд врхунац музике а турске и шпанске серије врхунац филма. Наравно, не слушамо сви турбофолк, има и нас нормалних... хоћу рећи различитих. :) Поента је да је Пинк најутицајнија телевизијска кућа и да су остале под сенком исте.

Не можеш укинути нешто само зато што ти се не свиђа, ту су стотине хиљада људи који редовно гледају Гранд. У малтене свакој дискотеци ћеш чути турбофолк, више људи ће доћи када гостује Бобан Рајовић него Галија. Нажалост, тако је.

И мени то не смета, нека гледају ако им се свиђа. Проблем је што људи немају могућност избора, не знам да ли постоје још неке музичке емисије осим оних на Пинку. А и ако постоје, ради се о слабо финансирајућим, нижеразредним емисијама. То је проблем, није Гранд!
Nazalost spanske serije,grand i ostali realiti sou-vi ovde uspevaju i u pravu si kad kazes da nema izbora ,jer u startu starije osobe pored sebe vuku decu koja od pocetka gledaju to na televiziji ,a kasnije iz navike i krenu sa takvim zivotom sto nije bas pravilno.

Zanima me misljenje svih osoba starijih od 18.godina o grand produkciji, njihovoj muzici, kako utice na vas i ujedno da li je pametno da se to emituje za mladje od 18.godina?Da li biste zabranili emitovanje ovakvog programa? Postavljam ovakvo pitanje,jer se kao sto mnogi vec znate koriste svakakvi izrazi i recnik ukljucujuci i golotinju i ko zna jos sta na sceni, a i tekstovi pesama jako uticu na danasnju omladinu:roll:! Gde je drzava da to resi?

Zabranio bih, svakako !
To je već davnih dana trebalo da se desi !
To je brdo đubreta na sredini dnevne sobe.....

Meni je to obično djubre.
Samo emitovanje Sulejmana Veličanstvenog. ***, ispade da je bio dobar čovek
Ranije su nas turci ubijali pošteno, u bitkama, a sada nas ubijaju u glavu preko Pinka.
Pridružuje se i Prva. Samo sam čuo, to ne gledam iz principa.
Zabrana nije demokratski čin. Sigurno ima i ljudi koji ih vole.
LJUDI IMATE DALJINSKI ?

Na mene ne utice, jer Pink ne gledam uopste. Stvar izbora.

Cim oni traju toliko dugo, znaci da imaju redovnu i vernu publiku. Da im opadne gledanost, promenili bi politiku. Ali opsetenarodno veselje odgovara 95% stanovnika Srbije.

A sto se uticaja na omladinu tice, gde su im roditelji? Prosecnom roditelju je lakse da stavi dete ispred TV-a nego da ga vodi u park i da se igra sa njim.

Mozda ne bih bas bukvalno zabranio ali bih vrsio formalne i neformalne pritiske na njih tako da bi se vremenom sami ugasili. Formalni pritisci bi bili neke vrste oporezivanja sunda, propisivanje pravila za pojavljivanje i ponasanje na televiziji i strogo kaznjavanje za krsenje istih itd., a neformalni - forsiranje naucno i kulturno-obrazovnog programa na drzavnoj televiziji i sl. Naravno, TV Pink bih odrao porezima i taksama.

Prvo boldovano:
Uopšte se ne slažem tu sa tobom. Pink je nekad bila najuticajnija televizijska kuća, a sad je dno! Rekla bih da je Prva srpska preuzela njeno mesto.

Drugo boldovano:
Stotine hiljada penzionera. :mrgreen:

Treće boldovano:
Retko ko danas nema internet što znači da retko ko nema mogućnost izbora. Samo malo klikneš na miš i slušaš šta hoćeš.

@tema
Ne interesuje me. Ako neko voli to da gleda i sluša... samo napred. Ja četvorku (na tom broju mi je memorisan pink) preskačem.

Back