eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Re: Da li biste voleli povratak SFRJ?
ПОМЕНУЛО СЕ - НЕ ПОВРАТИЛО СЕ ! (народна)
ПОМЕНУЛО СЕ - НЕ ПОВРАТИЛО СЕ ! (народна)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako je neko simpatizer cetnickog pokreta,to ne znaci da nije okrenut budućnosti.nesha taxista:Većinu pristalica DOS-a činili su ljudi okrenuti budućnosti
Znači da je previše opterećen prošlošću.BG5:Ako je neko simpatizer cetnickog pokreta,to ne znaci da nije okrenut budućnosti.
Kao što si imao prilike da primetiš, ja jesam jugonostalgičar, ali realno gledajući mislim da stvari ipak neće otići tako daleko. Formiranje zajedničkih institucija ne smatram realnim, novac ćemo imati isti kad zajedno buidemo u EU. U međuvremenu treba da izbegnemo međusobno carinjenje i omogućimo slobodan protok ljudi, roba, kapitala, ideja...cash:nije mi jasno kako ne vidite da su politički okviri napravljeni,upravo za povratak toga od čega vi navodno strepite
nova zajednica na ovim prostorima je REALNOST.samo se strpite dok ne prođu izbori u hrvatskoj.nakon izbora slijedi carinska i monetarna unija zapadnog balkana,formiranje zajedničkih institucija - prvo gospodarskih i policijskih,a nakon toga i sve drugo
naime - postoje sve predispozicije da se to dogodi
a što budete onda vi srbi uradili?
hoćete se boriti da izađete iz te tvorevine?![]()
On, jer je za razliku od njih imao mogućnost da nešto i sprovede, a nešto drugo spreči. Maštanje nije prekršajcash:ali ŠTO JE SLOBO?
jedan obični,beznačajni lik koji je ŽRTVOVAN jer nije ispunio ideju koju su smislili drugi.
dakle - tko je veči zločinac,slobo ili oni koji su tu ideju osmislili?![]()
nesha taxista:Kao što si imao prilike da primetiš, ja jesam jugonostalgičar, ali realno gledajući mislim da stvari ipak neće otići tako daleko. Formiranje zajedničkih institucija ne smatram realnim, novac ćemo imati isti kad zajedno buidemo u EU. U međuvremenu treba da izbegnemo međusobno carinjenje i omogućimo slobodan protok ljudi, roba, kapitala, ideja...
nesha taxista:On (milošević)*, jer je za razliku od njih imao mogućnost da nešto i sprovede, a nešto drugo spreči. Maštanje nije prekršaj
Definitivno nije idejni tvorac, ali nije ni figura, jer to bi značilo da nije mnogo od njega zavisilo. Nažalost jeste itekako.cash:(* moja opaska)
ali milošević je bio samo FIGURA a ne i idejni tvorac![]()
nesho,milošević je provodio PLAN stvaranja velike srbije.nesha taxista:Definitivno nije idejni tvorac, ali nije ni figura, jer to bi značilo da nije mnogo od njega zavisilo. Nažalost jeste itekako.
Па дај већ једном тај документ да видимо где се то помиње реч велика србија, то само чујемо од тебе, шиптара, усташа, муджахедина!! Јел имаш ти нешто опипљиво то што тврдиш?? Или само млатиш празну сламу!cash:nesho,milošević je provodio PLAN stvaranja velike srbije.
umjesto njega mogao je biti bilo tko drugi - stvar bi se jednako odvijala![]()
strsljen_serb:Па дај већ једном тај документ да видимо где се то помиње реч велика србија, то само чујемо од тебе, шиптара, усташа, муджахедина!! Јел имаш ти нешто опипљиво то што тврдиш?? Или само млатиш празну сламу!
Uopšte ne mora biti tako. Složile su se kockice, ludak kod nas, ludak kod vas, ostatak priče znaš...cash:nesho,milošević je provodio PLAN stvaranja velike srbije.
umjesto njega mogao je biti bilo tko drugi - stvar bi se jednako odvijala![]()
e nije tako neshonesha taxista:Uopšte ne mora biti tako. Složile su se kockice, ludak kod nas, ludak kod vas, ostatak priče znaš...
Šta je sve CIA tvrdila ...cash:e nije tako nesho
u politici (to bi trebao znati) ništa se ne događa slučajno
cia je u svom izvješću još 1984.godine tvrdila da je rat neizbježan.
Kojih jugoslovenskih moćnika?cash:i milošević i tuđman došli su na vlast voljom jugoslavenskih moćnika![]()
Logicno je da covek koji je okrenut buducnosti ali koji ne ignorise proslost, ima simpatije prema nekim pokretima iz proslosti.nesha taxista:Znači da je previše opterećen prošlošću.

ALO DUSO, STON NE SPAVAS ??? /offTopic/....crow_ca:Naravno! Rodjen sam 1959 i mogu da vidim razliku izmedju zivota u "tamnici srpskog ili hrvatskog naroda" i ovoga sada. Na zalost Nesha_taksista je u pravu:YU nikada nece doci nazad.![]()