Da li biste voleli povratak SFRJ?

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li biste voleli povratak SFRJ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hektorius:
Pogledaj negde na google kolika je Ilica i kako je tesan taj deo grada.
lol.gif

hektorius:
Jel moze bez tih: "bolid" i slicno? Ako ne, nema veze, kultura je inace nepoznat pojam kod mnogih...

Dakle, nemam pojma zasto nisu sve drugacije napravili, kako bih to mogao da znam? Valjda zato sto je sve to bio hiljadama godina paziljvo pripreman antisrpski plan koji su jos Rimljani zapoceli?
Eto bas zbog takvih odgovora BOLID.
Ako nemas predstavu o cemu se prica koji moj onda ubacujes dinosauruse,Rimljane,...
Upravo kroz komunizam je stvorena Hrvatska,Kosovo,i Srbi destkovani.
Lepo ti Bob bukvalno crta ali ti i dalje mlaits glavom.Magaretu da toliko objasnjava do sada bi promenio misljenje.Hrvati su kroz komunizam od porazenog dobili vise nego da su ucestvovali u NOR-u.Kapiras?!NDH,logori,stotine hiljada pobijenih Srba,cigana,.. i onda par komunista na vlasti to sve jednostavno izbrise kao da se nikad nije desilo.
Kad si vec tako zestoki komunac,sta trazis u Nemackoj?zasto ne ides u Mongoliju ili Venecuelu?!Lepse se zivi u fasistickoj Germaniji ?Ipak nisi covek od ubedjenja

sumnjivo lice:
Eto bas zbog takvih odgovora BOLID.
Ako nemas predstavu o cemu se prica koji moj onda ubacujes dinosauruse,Rimljane,...
Lepo ti Bob bukvalno crta ali ti i dalje mlaits glavom.Magaretu da toliko objasnjava do sada bi promenio misljenje.Hrvati su kroz komunizam od porazenog dobili vise nego da su ucestvovali u NOR-u.Kapiras?!NDH,logori,stotine hiljada pobijenih Srba,cigana,.. i onda par komunista na vlasti to sve jednostavno izbrise kao da se nikad nije desilo.
Kad si vec tako zestoki komunac,sta trazis u Nemackoj?zasto ne ides u Mongoliju ili Venecuelu?!Lepse se zivi u fasistickoj Germaniji ?Ipak nisi covek od ubedjenja

Moji odgovori su samo odgovarajuci komentari na tvoje bisere, odatle dinosaurusi, Rimljani, Alieni itd...

A u Nemackoj sam u ilegali, tajno spremam revoluciju, Venezuela je logistika.

SiIent Bob:
Nemam pojma. Kakvo je to pitanje? Nema nikakve veze sa temom, nego jednostavno pokušavaš jeftinim trikovima da skreneš temu u neki drugi pravac. Slab si Stoyo, slab.

Pa lepo, reci koliko je bilo clanova SK u nas a onda mi objasni kako su svi ostali koji nisu bili u SK preziveli to istrebljenje koje spominjes, i ja izmedju ostalih, jer nisam nikad bio clan.
Da cujem...

hektorius:
Pa lepo, reci koliko je bilo clanova SK u nas a onda mi objasni kako su svi ostali koji nisu bili u SK preziveli to istrebljenje koje spominjes, i ja izmedju ostalih, jer nisam nikad bio clan.
Da cujem...

Preziveli su tako sto nisu dizali glas protiv komunizma. Oni koji jesu su nayebali. Prvo pravilo diktature: ne moras da si uz nas, al' nije bas preporucljivo da si protiv nas.

Yopa:
Preziveli su tako sto nisu dizali glas protiv komunizma. Oni koji jesu su nayebali. Prvo pravilo diktature: ne moras da si uz nas, al' nije bas preporucljivo da si protiv nas.

Da, ali Bob kaze da je glavni cilj komunizma bio istrebljenje svih ne-komunista, e, kad vidis koliko je bilo clanova SK kako to da su ostali preziveli taj primarni cilj - istrebljenje, samo me to zanima.

Karlito Brigante:
Nešo,tebe niko ne sprečava da tražiš azil u Hrvatskoj.Čuo sam da obožavaju prijateljski nastrojene Srbe...samo ih ne zovu Srbi,nego drugačije.Kako?
Ne znam stvarno, vidim ti si bolje upoznat s njima.
Karlito Brigante:
Mrzi me da citiram njegove postove.Ako hoće da uspostavlja prijateljske i prijateljskije veze sa Hrvatima,neka to radi lično.
Nemoj da te mrzi, traži slobodno. Ja mrzim samo zločince svih nacija, a Hrvatima si izgleda ti bliži.
sumnjivo lice:
Kako su to izbrisali? Nakon rata je hiljade ustaša pobijeno s odlikom suda, a još više bez toga, memorijalni centar u Jasenovcu su oni podigli...

sumnjivo lice:
Brale kako bi se ja vama crvenima iskakao po kicmi.Ubijali smo vas ,ali vas nismo dovoljno ubili 8) Tako nekako bese, ili?
I onda mrtav 'ladan kritikuješ crvene što su činili isto. Po čemu se ti onda razlikuješ?
sumnjivo lice:
Pravis li se ti glup ili si samo bezobrazan.U svakom slucaju i jedna i druga opcija ti odlicno idu od ruke.
Kako nazvati zbivanja u Beogradu i Srbiji posle dolaska crvenih ako ne terorom i okupacijom.Ako nije otimacina imovine,masovna streljanja,hapsenje i prebijanje neistomisljenika okupacija, Mozda je to onda revolucija????Kad dodju cobani sa Kopaonika,Like,C.Gore,... koji su kukurozovinom brisali doope,i pocnu da otimaju posteno stecenu imovinu uglednih ljudi,prebijaju ih,likvidiraju,samo iz obesti i zavisti to mora da je u pitanju revolucija.Hebiga ima ljubitelja komunizma kao ti koliko hoces.Obicno ih normalan svet naziva bagrom i neradnicima.Lakse je oteti u ime svetske pravde i komunizma nego raditi i zaraditi
Izgleda da neki nisu raskrstili s pojmovima. To što navodiš može se zvati diktaturom. Okupacija je kad jedna država zauzme teritoriju druge.
Milos_nbg:
Pa mi bi trebali da se ponosimo nasom istorijom a ne da je krijemo.
''Naši su narodi uvijek jemali slavnu prošlost i jebenu sadašnjost''

Miljenko Smoje

hektorius:
Da, ali Bob kaze da je glavni cilj komunizma bio istrebljenje svih ne-komunista, e, kad vidis koliko je bilo clanova SK kako to da su ostali preziveli taj primarni cilj - istrebljenje, samo me to zanima.
Koliko je bilo ne-komunista kod nas, ajde reci i nabroiji. Reci kojim političkim opcijama su pripadali, reci na kojim radio i TV stanicama su imali svoj program, koje novine su vodili. Ajde, neće ti biti problem, zar ne...

Amerika i Engleska biće zemlja proleterska...

Back