Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Enfroz2891.:Ma ti hektorus nisi bash chitav u vugla.
Kakva crna vecina choveche?
Nije pobedila vecina nego SILA.
Da, terminatori i X-meni, ne ljudi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Enfroz2891.:Ma ti hektorus nisi bash chitav u vugla.
Pobedila ja Jalta...Enfroz2891.:Ma ti hektorus nisi bash chitav u vugla.
Ti bese u Nemackoj, ili?hektorius:E da, Neretva...samo dodji brale, da vidim kako skaces
Si bio na Nertevi, a???hektorius:E da, Neretva...samo dodji brale, da vidim kako skaces
sumnjivo lice:Ti bese u Nemackoj, ili?
SiIent Bob:Si bio na Nertevi, a???
sumnjivo lice:Hektorius je neko ko se sprda sa temom.Nemoguce je biti toliki bolid i posle svih dogadjaja koji su otkrili pravo lice komunizma biti i dalje za NOR,i komuniste.Mislim koliki mentol moras biti da bi podrzavao tako nesto.Ipak se on samo zeza

Ma ja mislim da jeste toliki bolid.Imash tih likova shto samoinicijativno otvaraju nove Laze gde se skupljaju,tipa-"drzava"Nova Jugoslavija,ogradjen prostor dva sa dva sa petokrakom i slikom marshala nad zidom shpajza.To i nije za sprdnju nego za zaljenje.sumnjivo lice:Hektorius je neko ko se sprda sa temom.Nemoguce je biti toliki bolid i posle svih dogadjaja koji su otkrili pravo lice komunizma biti i dalje za NOR,i komuniste.Mislim koliki mentol moras biti da bi podrzavao tako nesto.Ipak se on samo zeza
Ja jednom. Vodio me leća kad sam imao negde 4 godine... pred sami rat... a moj je leća tad bio Jugoslovenski patriota i to znaš kakav... pa hteo da uči sina da voli svoju domovinu... i pokazuje on meni taj srušeni most i tu provaliju, a tamo stajao neki voz, grozno, ja se uplašio da neće da me baci, haos, još uvek imam noćne more zbog toga...hektorius:Vise puta
Enfroz2891.:Ma ja mislim da jeste toliki bolid.Imash tih likova shto samoinicijativno otvaraju nove Laze gde se skupljaju,tipa-"drzava"Nova Jugoslavija,ogradjen prostor dva sa dva sa petokrakom i slikom marshala nad zidom shpajza.To i nije za sprdnju nego za zaljenje.

Hebiga, ti dajes neku novu dimenziju licemerju.Zivis u fasitickoj Nemackoj,uzivao si u DM, i sad u ojrima, a proturas socijalisticku pravdu.hektorius:Da, i ne samo gore...
Jerry Ropero:ne sali se on. mrtav je ozbiljan.
na zalost komunizam i sida su jedine dve bolesti koje umiru zajedno sa pacijentom![]()
Zaboravio si homoseksualnost,psihicki ali opet bolestJerry Ropero:ne sali se on. mrtav je ozbiljan.
na zalost komunizam i sida su jedine dve bolesti koje umiru zajedno sa pacijentom![]()
sumnjivo lice:Hebiga, ti dajes neku novu dimenziju licemerju.Zivis u fasitickoj Nemackoj,uzivao si u DM, i sad u ojrima, a proturas socijalisticku pravdu.
Ti si sinovac izgubljen u vremenu i prostoru.Samo da ti objasnim sta je ta socijalisticka ideja ucinila Srbima.Na stranu koliko nas je kostala 45e,jos vise nas je kostala devedestiprve.Zahvaljujuci bodalama koji su se uzdali u Titovo nasledje,dobili smo Milosevica na vlasti.Komunistu koji je posmatrao sopstveni narod kao potrosnu robu.Sad vise nema Srba u Hrvatskoj,Kosovu,i u pola Bosne.Amerika nam se naehabala m..ke tokom devedestetih,i jos uvek to cini.Umesto da budemo na nivou jedne Italije da komunjare nisu dosle na vlast 45e i devedesteiprve,sad smo u rangu sa Albanijom malte ne.Dok se ti prosipas iz Nemacke sa titoistickim idejama,zapitaj se sta bi bilo da u Srbiji i jugoslaviji nije pobedio komunizam.Hrvati kao ustase u WWII danas bi bili manjina u Hrvatskoj(zasluzeno),muslimani bi cutali,siptari pogotovo,a ti i ja nebi znali sta je to gastarbajterski zivot,vec bi ziveli u Srbiji gde nam je i mesto,paceru.
http://www.ibiblio.org/expo/soviet.exhibit/famine.htmlhektorius:Ne Jarry, komunizam ne umire, samo se javlja tamo gde je narodu najteze, u nekom drugom obliku, da ljudi imaju besplatno lecenje, skolstvo, itd...
![]()
SiIent Bob:
Ne, to govori kako je Komunizam loš. Jbote, to je više mrtvih Ukrajinaca, nego Jevreja tokom WWII!!!!hektorius:Bobe, jel to govori kako je Staljin bio los?
SiIent Bob:Ne, to govori kako je Komunizam loš. Jbote, to je više mrtvih Ukrajinaca, nego Jevreja tokom WWII!!!!
Jesi li cuo za nacionalkomunizam?!lhektorius:Zasto nismo polako izasli iz komunizma i na miru se razisli kao normalan svet a ne kao divljaci? Onako kao ostale kom. zemlje? Komunjare nas sprecile? Ne, nego nacionalisti.
sumnjivo lice:Jesi li cuo za nacionalkomunizam?!l
Jesi li ti bolid?!hektorius:ha ha znao sam da ce tako nesto da sledi...
Jesi cuo ko je istrebio dinosauruse i slao asteroide na zemlju? Alieni komunjare.
SiIent Bob:Ne žive svi Hrvati u Zagrebu, da žive, kladim se da bi ih bilo 99%...
sumnjivo lice:Jesi li ti bolid?!
Ne,ja sam kamiondzija.
Otprilike tako idu odgovori kod tebe.Pazi ovako,NOR kod nas je bi na ideji pored borbe protiv fasizma, da se izmene i socijalne nepravde.
U sred te "borbe" stvorene su prvo Republike.Slovenija,Hrvtska (nikad veca),C.Gora,BiH,Makedonija,Srbija sa pokrajinama.Sad jedno pitanje za tebe genije.Ako je cilj bio stvaranje nove i bolje Jugoslavije,zasto republike sa perfektom na nacionalno.Slovenci -Slovenija,Hrvati -Hrvatska,Srbija-Srbi plus svi ostali.Zasto pokrajine nisu ustanovljene po nekom drugom principu ,osim po nacionalnom?I to u vreme dok je Wermaht bio jos uvek jak,i nije se znalo do kada ce rat trajati?!
sumnjivo lice:Jesi li ti bolid?!
Ne,ja sam kamiondzija.
Otprilike tako idu odgovori kod tebe.Pazi ovako,NOR kod nas je bi na ideji pored borbe protiv fasizma, da se izmene i socijalne nepravde.
U sred te "borbe" stvorene su prvo Republike.Slovenija,Hrvtska (nikad veca),C.Gora,BiH,Makedonija,Srbija sa pokrajinama.Sad jedno pitanje za tebe genije.Ako je cilj bio stvaranje nove i bolje Jugoslavije,zasto republike sa perfektom na nacionalno.Slovenci -Slovenija,Hrvati -Hrvatska,Srbija-Srbi plus svi ostali.Zasto pokrajine nisu ustanovljene po nekom drugom principu ,osim po nacionalnom?I to u vreme dok je Wermaht bio jos uvek jak,i nije se znalo do kada ce rat trajati?!