filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
hektorius:To je onaj sto pise slovima od 5 cm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hektorius:To je onaj sto pise slovima od 5 cm
Original postavio fatalista, pa sta
koleginice sevilja, nemojte nam zameriti što smo tako malo nervozniji na vaše komentare, novi ste, pa ne znamo kako "dišete". Mi se ovde obično naoštrimo na svoju redovnu klijantelu i onda nam "sveža krv" uzdrma koncepciju.
Samo šakom od sto
Original postavio hektorius
To je onaj sto pise slovima od 5 cm

sevilja:Opcija, bre ljudi, opcija me interesuje!![]()
vampiri vs zombi (ili mumija, tj fosil)hektorius:Vasu su pojeli vampiri zato jer je preterao, pazi sta pricas![]()
Salvantis:vampiri vs zombi (ili mumija, tj fosil)
Horor :shock:
malo taktičnosti, nit' vino nit' voda :grin: :grin:Karlito Brigante:Ma oni su ''mutni''.Nit' smrde,nit' mirišu!Pogodi ko su!
Opcija : NE, naravnosevilja:Opcija, bre ljudi, opcija me interesuje!![]()

Taktičnost ostavljam za komšiluk,mnogo su fini,pa mogu da se uvrede.A mi smo valjda naši,pa mož' i neka više?filatelista:malo taktičnosti, nit' vino nit' voda :grin: :grin:

uuuuuuu, teške optužbe i još teže uvrede,Salvantis:Opcija : NE, naravno
I ne obracaj paznju na ove sto ogovaraju kolegu Mitu; ljubomorni su sto pokupi sve zenske na Forumu, pa hoce da ga opanjkaju kad nije tu![]()
E sad moraju me banuju! (konacnofilatelista:uuuuuuu, teške optužbe i još teže uvrede,
uuuuuuu, nemam reči,
![]()
:razz: )bez dva'est dana ni čuti :grin:Salvantis:E sad moraju me banuju! (konacno:razz: )
Ma mesec dana minimum!filatelista:bez dva'est dana ni čuti :grin:
a za ženske....uuuuuuuuuu
nemoš ti birati,Salvantis:Ma mesec dana minimum!
:razz: :razz: :razz:
Salvantis:Ma mesec dana minimum!
:razz: :razz: :razz:
A spominjao sam i fosile i vampire!
U vreme druga tita za to se islo u corku bar 10 godina (sad ce onaj da popizdi)
Pa jes' on ko bush, ne pipa dugmice, al' ako pipne ode sve u pmfilatelista:nemoš ti birati,
još da biraš kaznu, to dugme je kod Jominija blokiralo, to za kraće od "stalno"![]()
razumevanja, molim :grin:
I DRUG sam napisao malim slovom, hej?!hektorius:Kakva corka, letovanje bre, sve badava
![]()
I jos 5 godina sto si napisao malim slovom Titovo ime.
čupa te ona "frizirana" anketa o naj faci na forumu...Salvantis:Pa jes' on ko bush, ne pipa dugmice, al' ako pipne ode sve u pm
(e za ovo sto sam ga uporedio sa bushom, ima da me banuje 100%...mada on gotivi amere, tako da je sve moguce... )
Salvantis:I DRUG sam napisao malim slovom, hej?!
'Okruzni sudija rek'o dvanaest godina, dvanaest godina strogog zatvora...'![]()
A da, ubedljivo sam pobediJo! (nije bas 50%+1, al' dobro)filatelista:čupa te ona "frizirana" anketa o naj faci na forumu...
progledaće ti kroz tastaturu ovaj put, ali ako se ne primiriš...
liči na ježa, ostale asocijacije tebi na volju :grin:![]()
Salvantis:Tako je i drug tito bio najfaca u YU.....(hehe, i opet malim slovom)
Oslobodio? Zamenio je jednu okupaciju sa drugom...hektorius:Pa Tito je oslobodio i spasio Beograd, kako mozes tako da pises!?![]()
![]()

SiIent Bob:Oslobodio? Zamenio je jednu okupaciju sa drugom...