cemu proslost?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesha taxista:Mislim da smo mi previše optrećeni istorijom.
Karlito Brigante:Nešo,tebe niko ne sprečava da tražiš azil u Hrvatskoj.Čuo sam da obožavaju prijateljski nastrojene Srbe...samo ih ne zovu Srbi,nego drugačije.Kako?
Karlito Brigante:Ima.Nego ne treba preterivati sa pljuvanjem sunarodnika.
Karlito Brigante:Mrzi me da citiram njegove postove.Ako hoće da uspostavlja prijateljske i prijateljskije veze sa Hrvatima,neka to radi lično.
hektorius:Radi se samo o tome da je lepse imati normalnu komunikaciju umesto svadje, sa normalnim ljudima, a njih, verovao ti ili ne, ima i u Hrvatskoj.
sevilja:Nema problema...dobri odnosi sa komsijama se trebaju imati...ali neko "lizanje" ne dolazi u obzir!

A sto se ti oseti prozvanim zivota ti?hektorius:Ko prica o lizanju?
sevilja:A sto se ti oseti prozvanim zivota ti?
Samo sam se nadovezala na temu?
Ono, kao, jel' smem?
Objasnjenje: citirala sam te jer se slazem s tim sto si napisao i pridodala malo i svoga...eto...ne vidim nejasnoce.hektorius:Pa meni si se obratila zar ne?

sevilja:Objasnjenje: citirala sam te jer se slazem s tim sto si napisao i pridodala malo i svoga...eto...ne vidim nejasnoce.![]()
Taman posla, samo ti slobodno nastavi i pusti ovu komunjaru (on bi samo o Titi, ko onaj fosil vaso, samo iz drugog uglasevilja:A sto se ti oseti prozvanim zivota ti?
Samo sam se nadovezala na temu.
Ono, kao, jel' smem?
pumps:Trenutno stanje:
da 57 42,86%
ne 76 57,14%
A, JEREMIJA , otvorio 37 novih nickova, pa glasa li - glasa !

Salvantis:Taman posla, samo ti slobodno nastavi i pusti ovu komunjaru (on bi samo o Titi, ko onaj fosil vaso, samo iz drugog ugla)
sevilja:Koja bese Jeremija opcija, ja sam ovde pridoslica,pa reko ,precicama da saznam ko je za koga!![]()
![]()