Da li biste voleli povratak SFRJ?

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li biste voleli povratak SFRJ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nesha taxista:
Znači, Euroslavija.

Ovako ili onako, svejedno kako ce sve zvati, bit cemo pod istom komandom, radit cemo ono sta nam drugi kazu, kao sto i danas radimo, ali ne u potpunosti, znaci kako god da okrenes rezultat je isti, onda bolje da smo u EU drustvu pa da slusamo nego ovako.
Ali ko zna, jednog dana, mozda opet bude neki savez balkanskih drzava, sad to zvuci nemoguce, ali mi smo vec vise puta pokazali kako smo spremni da radimo i najcudnije poteze, dakle ne bi bio prvi put.

hektorius:
Pogledaj samo Evroviziju, i onako glasanje je bilo nezamislivo sredinom 90-tih, pa vidi sad...bit ce opet bratstvo i jedinstvo, ljudi se svadjaju ali potajno navijaju za one druge, i u sportu.

Zezaš se, zar ne?

hektorius:
Pa ako nisi gledao Evroviziju zadnjih nekoliko godina sta cu ti ja, a za sportska takmicenja sam se licno mogao uveriti u Nemackoj za vreme WM-a, kako su Hrvati navijali za nase a i nasi za njihove, nije ih bilo preterano mnogo, ali dovoljno da bi svima upalo u oci.

E, aj nemo' se za'ebavamo na ovakav način, nema smisla...
Inače je opštepoznata stvar koliko se Hrvati raduju srpskim uspesima, može i obrnuto, poenta je ista - nešto si loše pojeo, verovatno si pod temperaturom, 'oće i halucinacije ako se ne mazne koji paracetamol :wink:

Архангел:
Inače je opštepoznata stvar koliko se Hrvati raduju srpskim uspesima, može i obrnuto, poenta je ista - nešto si loše pojeo, verovatno si pod temperaturom, 'oće i halucinacije ako se ne mazne koji paracetamol :wink:

I glasanje na Evroviziji mi se ucinilo? Znas li i da gledaoci glasaju?

Архангел:

Ne lupaj! Na Eurosong-u dobismo 12 poena od Hrvata a 5 poena od Rusa.

http://forum.krstarica.com/threads/144453

Oni kojima je malo ratova samo nek i dalje prizivaju raspalu SFRJ!!!
Nekoga balkanska klaonica devetesetih, a i one prije nje, očigledno nije dovoljno skupo koštala (a možda nije i nimalo) pa se sad bavi utopijskim idiotarijama kao što je ponovno prizivanje kvazi zajednice nekakvih jugoslavena!!!
Eh sad, kako nam je, tako nam je!!! Al' JUGA je pušiona i fala bogu da je ta priča završena!!!
Nekad bilo - ne ponovilo se!!!

Back