SFRJ NE ali sam za SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MILOS__:SFRJ NE ali sam za SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU![]()

lilyl:Naravno, malo sam se zanela u pisanju: ZIVELA SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA !!!!! :-D :-D :-D A, posebno SRPSKO KOSOVO, nasa Sveta zemljica i nasa kolevka!!!![]()
![]()
![]()
Postujmo tudje, svoje volimo i nedajmo!![]()
![]()
![]()

Original postavio pumps
Trenutni rezultat je:
da 55 51,40%
ne 52 48,60%
adem_ks:eh koji si ti... sada natera ove patrijote da otvore jos po par nick-ova [pored onih sto imaju] samo da te "demantuju"
Slusaj, zar ljude procenjujes po avataru ?Ovo je najsmesnije sto sam cula. A, jos smesnije sta pise ispod ! Da li kontsktiras samo sa ljudima koji nose crne ili onima koji nose braon cipele? Kazu, nikada ne veruj coveku u braon cipelama!adem_ks:htedoh da ti odgovorim na post ali kada sam pogledao avatar i ono "ispod" odustadoh. a i nova si pa .... poz![]()
![]()
![]()
![]()

lilyl:@ADEM-KS
Ma, cuti, na taj Avatar sam ja puno njih nahvatala, a mene za sa sada niko...

Qrajber:Ja sam Qrajber imam 16, godina , navijam za Zvezdu, volim sve shto vole mladi i volio bi da se dopisujem sa mladima shirom Jugoslavije!

:-D :-D :-D Hvala ti na onom "umiljat", oblaci-romatika i td. Sad, salu nastranu, sto se avatara tice, na njemu je moj pocivsi kucni ljubimac Arizona-Dream, koji je preminuo posle operacije bubrega u svojoj 10. god. Slicica je, kada je imao 26 dana, a kada me je napustioadem_ks:kao sto rekoh umiljat avatar, zivis u oblacima, i sada ja treba da budem onaj koji ce poremetiti tu ravnotezu, e pa necu, a tebi sretno u lovu![]()
![]()
![]()
bio je star 9 godina i tezak 10 kg. Pokoj mu dusi. A - u oblacima sam, da bih mu bila blize....Samo, vec danima se resavam da promenim te oblacice, za nesto realnije. LilyL je moje ime, tacnije Ljiljana. Jel OK?
Tako, nik nemam nameru da menjam, a ni avatar, jer me pod tim obelezjima mozes "videti" na svim forumima, podf. i temama. A - o klonovima, sve najgore, jer mislim da su to ljudi bez karaktera, koji obmanjuju prvo sebe, a ne moraju, - pa onda druge - koje boli uvo za takve osobe!!! Budi - ono sto jesi i ne stidi se nikada toga, makar se secivo giljotine vec presijavalo na suncu - a ti cekas da se spusti na tvoj vrat... Qrajber:Pooooooooo!!
PA ZASTO NISI GLASAO ONDA ?Qrajber:Ja sam Qrajber imam 16, godina , navijam za Zvezdu, volim sve shto vole mladi i volio bi da se dopisujem sa mladima shirom Jugoslavije!
lilyl:Izvinjavam se - ovo je bilo OFF-TOPIC, ali na temu sam iscrpno odgvorila! Mislim da ce ovo biti istolerisano.

pumps:Trenutni rezultat:
da 56 45,53%
ne 67 54,47%
Pih... izgleda da je bilo duplih glasova - FALSIFIKOVANIH NICKNAMEOV-A !
Od proshlog javljanja rapidno se povecao broj glasaca za opciju NE !
Dok je u istom periodu za opciju DA glasali nevjerovatnih NULA ( 0 ) !
OVA ANKETA JE NEREGULARNA, TE TREBA PONOVITI GLASANJE !
adem_ks:procitah par tvojih postova... ubedljivo najprijatniji nov forumas u zadnjih par meseci... bas prijatno osvezenje![]()
ubedila si melilyl::-D :-D :-D Hvala, hvala. Trudicu se da tako i ostane! Inace jos malo o meni, mada opet off-topic: Entuzijast, sve gleda sa vedre strane i kroz ruzicaste naocare, nabiflana pozitivnom energijom, Ovan-Strelac.Svira (3 instrumenta, govori 4 jezika, peti uci) i voli da peva.![]()
![]()
![]()
Pa da ne zanemarim temu: patriota, Srbofil, kosmopolit i poprilicno Jugonostalgicar....
lilyl:Citam, citam, citam, pa se pitam....![]()
![]()
Koliko znam, svako ko je dosao na bilo koji forum, obavezao se da prihvata pravila istih.Jedno od tih je - da nema pljuvanja na nacionalistickoj, osnovi, vredjanja po verskoj pripadnosti itd. itd.
Mislim, da ste svi koliko toliko zreli ljudi, i da to ne prilici ni onima koji u slamnatim suknjicama sa koskom od batka na glavi (frizura) i alkom provucenom kroz nos - NE PRILICI.
Dosli smo ovde, na razne teme prvenstveno da kazemo svoje misljenje, a samim tim se i druzimo. Kome se to ne svidja, nema potrebe da se zadrzava, a i mi ga necemo zadrzavati!
Uvek sam za zdravu i potkreplljenu cunjenicama i argumentima BORBU MISLJENJA. Ali, ne po cenu omalovazavanja neistomisljenika, pljuvanja, psovanja. Pobedi ga svojim JACIM dokazima, ali uz svo duzno uvazavanje. Svi smo mi lljudi jednaki, patimo od istih bolesti, isto volimo, placemo, smejemo se, patimo, radujemo
Zasto bi jedna, a to je samo TEMA, dovodila do izlivanja ovoliko zuci - sto se granici sa zdravim razumom, ljudskoscu (iliti covecnoscu), a da ne govorim o lepom domacem vaspitanju...
Ps: u kontekstu sa mojom prof.deformacijom: "stara baba" je PLEONAZAM., Slvonkice. Pozdrav svima LilyL - kosmopolita od glave do pete! :-D :-D :-D :-D