Da li biste se odselili iz BG-a?

Mislim da nikada ne bih mogla da zivim u nekom manjem mestu ali ima toliko divnih gradova u svetu koji imaju da ponude mnogo vise od Beograda, nazalost... Volim Beograd i on ce zauvek biti u mom srcu ali sam ipak izabrala da zivim u nekom drugom evropskom gradu i vrlo brzo zavolela i taj grad :D

bih, ali kad god se odselim negde, posle pocetne euforije me sustigne, ali veeeeeliki smor i jedva cekam da se vratim.ali moguce da je razlog nedostatak novca:malo para imam i ovde i tamo, ali tamo sam najgori ...., dok ovde samo jedan od vecine.
mislim da mi kako god okrenem nesto nedostaje(ovde> civilizacija, tamo> ljoodi poput nas) :cry:

Sutra bih otisla, ali samo u neki grad van Srbije. Beograd je sto se tice samog izgleda veoma lep grad, ali brate ja ove ljude koji su dosli iz ko zna odakle i poceli da ga unistavaju ne mogu vise da podnesem! Svi seku drvece kako im dune, bacaju smece gde ne treba, ponasaju se kao da su jos u svom svinjcu od sela gde su mogli u gacama da izadju napolje, pljunu gde stignu i nastave dalje. Svakog dana ih ima sve vise, i ovo postaje neizdrzivo!
Kad bi se promenio sastav ljudi ovde, sigurno ne bih razmisljala o odlasku.

Živeo sam dve godine u Berlinu, prošao kroz Prag, Pariz, Beč i Budimpeštu, Minhen, Frankfurt, Hanofer.. a kada sam se vratio u ovu crnu rupu svi su mi rekli da sam lud, ne na kvadrat nego na kub...
banghead-1.gif

Samo u veci grad eventualno i to zarad gomiletine para, sa kojom bih opet bio rezident u Bg-u! Sve ostalo bih samo turistichki, kao i do sada.. Ovakav stav imam zbog toga sto sam video mnoge gradove, ziveo sam u dva neko vreme, zbog ljubavi prema Beogradu, ali u najvecoj meri zbog prijatelja...

Back