DA LI BISTE SE ODREKLI SRPSKOG DRŽAVLJANSTVA?

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li bisce se odrekli srpskog drzavljanstva?

• Da, bez razmisljanja

• Da, ako bi mi to omogucilo bolji zivot negde drugde

• Ne, nikada

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Anketa sprovedena juce u Blicu dala je ove rezultate:

Da, bez razmišljanja 30.8%
Da, ako bi mi to omogućilo bolji život negde drugde 39.6%
Ne, nikada 29.4%

Interesantno sta vi mislite i kakvi ce ovde btli rezultati ?
BLIC TREBA POD HITNO ZABRANITI!
novine pomuklih namera i usmeravanja javnog mnjenja u pravcu nepristojnih namera prema srbiji.
drzavljanstva srbije se mogu odreci oni koji ga i nemaju,ili imaju dvojno a srpsko im dodje ko rezervno.
oni koji su dosli kao nacionalni kadrovi svojih drzava se mogu odreci naseg drzavljanstva,jer im je maticna drzava tamo negde.

BLIC TREBA POD HITNO ZABRANITI!
novine pomuklih namera i usmeravanja javnog mnjenja u pravcu nepristojnih namera prema srbiji.
drzavljanstva srbije se mogu odreci oni koji ga i nemaju,ili imaju dvojno a srpsko im dodje ko rezervno.
oni koji su dosli kao nacionalni kadrovi svojih drzava se mogu odreci naseg drzavljanstva,jer im je maticna drzava tamo negde.

Sta isprica sad!?Pa naravno da se jedino onaj ko ima dvojno moze odreci onog koje mu sleduje od roditelja!

Pa ko u Srbiji ima dvojno drzavljanstvo? Samo ovi sto nam dodjose. I njima Srbijansko drzavljanstvo je rezervno ..... lako ga se odricu , ja , mislim da bi
tesko to uradila , bas tesko ....

Koje je to srbijansko drzavljanstvo?
Ljudi ga sticu i zivotom i radom u nekoj drugoj zemlji,pa ako je npr proveo 45 god u Nemackoj,za koj moj ce mu Srpsko?Da bi ga saranili na seoskom groblju sa ostalom familijom?

Back