Da li biste se odlucili na studiranje da ste bogati k'o Paris Hilton ? :lol:

Da li bi ste se odlucili na studiranje da ste bogati k'o Paris Hilton ?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
:lol:

Danas sam bila u soku,
kada je par forumashica na postavljeno pitanje odgovorilo da bi izlecile sve svoje komplekse kada bi imale - lovu.
tj. da je ovo jedan materijalan svet, i da su jedino pare potrebne da bi se osecao - neiskompleksirano.

Zatim sam se setila drugarice, za koju sam imala sasvim visoko misljenje.. a onda je izjavila da - da je bogata kao Paris Hilton, ni ona ne bi isla na fakultet, vezbala svoju violinu, i bavila se cime se vec bavi.. jer bi i onako imala sve "na izvolte". :eek:

U redu, s novcem moze da se kupi fensi kuca, auto, plate luxuzna putovanja i garderoba...
Ali - da li mislite da je to sve ???

Da li je lova jedini prestiz na kome moze nekom da se zavidi ?

P.S. - Poznajem zenu koja je nenormalno bogata ... Ima dve vile u najboljem delu grada, dzipove, super izgleda i sa 60...
ali je zena prosta i neobrazovana, i zna da lupi u drustvu da joj se ljudi bukvalno smeju ^^ :lol:
Pare ne mogu da ispune bas sve rupe....

Poslednja izmena:
:lol:

Danas sam bila u soku,
kada je par forumashica na postavljeno pitanje odgovorilo da bi izlecile sve svoje komplekse kada bi imale - lovu.
tj. da je ovo jedan materijalan svet, i da su jedino pare potrebne da bi se osecao - neiskompleksirano.

Zatim sam se setila drugarice, za koju sam imala sasvim visoko misljenje.. a onda je izjavila da - da je bogata kao Paris Hilton, ni ona ne bi isla na fakultet, vezbala svoju violinu, i bavila se cime se vec bavi.. jer bi i onako imala sve "na izvolte". :eek:

U redu, s novcem moze da se kupi fensi kuca, auto, plate luxuzna putovanja i garderoba...
Ali - da li mislite da je to sve ???

Da li je lova jedini prestiz na kome moze nekom da se zavidi ?

P.S. - Poznajem zenu koja je nenormalno bogata ... Ima dve vile u najboljem delu grada, dzipove, super izgleda i sa 60...
ali je zena prosta i neobrazovana, i zna da lupi u drustvu da joj se ljudi bukvalno smeju ^^ :lol:
Pare ne mogu da ispune bas sve rupe....

Pa znas onu staru. cudan covek je sa parama ekscentrik a bez, ludak.

Mislim da bi te tvoje drugarice prvo kupile sve sto su ikad zelele a onda bi nastavile po starom.
Novac bi vremenom dosadio a ispada da je pravilo da osobe koje ne upropasti, kasnije samo teze da sebe poboljsaju.......

Rekao bi ja i vise ali me iskreno mrzi da kucam :bye:

Nesam zena,ali da imam mnogo para,upisao bih bolji fakultet i gurao bih do doktorata. Pare kao pare me nebi usrecile,ali bi me usrecila neka pozicija koju bih mogao sebi da kupim sa tim parama.
Imao bih svoju firmu,bavio bih se i politikom,svacime bih gledao da se bavim. Samo da sam u nekom pokretu,da upoznajem nove ljude,da novo nesto ucim.

mozda ne bih studirala, ali bih ucila stavri koje su meni interesantne, makar nikakav profit od toga nemala.

a inace studiranje nema veze sa obrazovanjem.

bas mi je drago sto sam te inspirisala na temu. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

i ceo zivot bih putovala. :zaljubljena:

Vidis....i to doprinosi kada ides na kurs 3-4 meseca necega sto te zanima.

Ali sam spoznala vrlo - da je bas studiranje nesto sto te izgradi....

I cak, primecujem znacajnu razliku izmedju nekog ko je studirao neki lak privatni fakultet,
i neki dobar fakultet, gde treba jako da se potrudis da bi naucio teske ispite, napisao kvalitetne naucne radove.

To se sve odrazi na intelekt osobe.. A to se primeti :eek:

I cak, primecujem znacajnu razliku izmedju nekog ko je studirao neki lak privatni fakultet,
i neki dobar fakultet, gde treba jako da se potrudis da bi naucio teske ispite, napisao kvalitetne naucne radove.

ocigledno nije postojalo nesto drugo u tvom zivotu sto bi te izgradilo ili izgadjivalo. mene su (iz)gradile druge stvari, a ne sam fax.

ocigledno nije postojalo nesto drugo u tvom zivotu sto bi te izgradilo ili izgadjivalo. mene su (iz)gradile druge stvari, a ne sam fax.

Ne pokusavaj da izvrnes sta sam htela da kazem.

Nista ne izgradjuje kao dobar fakultet.
Kurs je 3-4 meseca, faks je mnogo veci napor i obaveza i traje minimum 4 godine... zivota.

Ne pokusavaj da izvrnes sta sam htela da kazem.

Nista ne izgradjuje kao dobar fakultet.
Kurs je 3-4 meseca, faks je mnogo veci napor i obaveza i traje minimum 4 godine... zivota.

ne izvrcem ja nista. tebe je izgradio fax, sto znaci da nisi imala nista vise od toga u zivotu, nikakv iskustva koja bi doprinela tvojoj izgradnji nekada i preko noci.

da, kao i okruzenje koje je takvo...
kao sto je i na mladjem uzrastu vazno u koju srednju se ide i zbog znanja, ali i zbog okruzenja
jer hteli ili ne svi mi jedni na druge uticemo

Nisam htela da studiram ni kad nisam imala para pa sam ukapirala da bez faksa tek nemam nikakve šanse jer neću da se prostituišem, neću da kradem i ubijam, znači jedina šansa mi je da se obrazujem. Ali sam to shvatila tek kada sam pokušala bez fakulteta da preživim.
A obrazovanje nije nužno povezano sa klasičnim obrazovanjem jer znam mnogo ljudi koji su završili fakultete, ali su teški duduci i nemaju tri čuke u glavi.
Obrazovanje i kultura isključivo zavise od mentalnog sklopa i rada na sebi iznutra, ne spolja.

Tako da ne mogu da glasam, ali sam dala odgovor na pitanje. Pare su nužno zlo sa kojim je sve lakše.

A koji fax si ti zavrsila ?

zavrsila sam kurs za frizerku. a onda sma preko adventista otovrila frizerski salon.:lol:

- - - - - - - - - -

Sto i dalje ne iskljucuje cinjenicu da i fakultet i te kako izgradjuje i da je naporan.

kako moze da te izgradi nesto kao, ako prethodno imas mnogo jaca zivotna iskustva?

- - - - - - - - - -

ovde je vatromet sujete. :lol:

- - - - - - - - - -

kako moze da te izgradi nesto kao, ako prethodno imas mnogo jaca zivotna iskustva?
Svako iskustvo nas izgradjuje na drugaciji nacin, upravo zato i ucimo celog zivota is iskustava, svako je drugacije.

Na koje to iskustvo mislis posle koga vise nema nadgradnje?

- - - - - - - - - -

ovde je vatromet sujete. :lol:
zasto tako mislis?

Back