DA LI BISTE POLIZALI....

Naravno... narocito ako ima lepo sredjene nokte, prstice pravilne velicine. pozeljno sa socnim, kockastim palcem i malo zakrivljenim malim prsticem. i gotivno je ako je ona malo golicljiva... i ako voli masazu stopala johnson baby uljem... :twisted:

Ja se ne bi usudila,medjutim preporucila bih da nadjete nekog ko ce hteti da vam pokloniti takvo zadovoljstvo.Osecaj je EXTRA.Imala sam takvo iskustvo pre 2 god,i posto smo se oboje nalozili poceo je da mi ljubi i lize noge,sto me je prilicno palilo a onda se spustio do mojih stopala i nastavio ono sto je poceo.malo je reci da sam bila u soku,ali je osecaj bio skroz neobican i erotican pa sam mu dozvolila da uziva.

Snezna_kraljica:
Steffan:
Snezna_kraljica:
Da li bi se lizanja SOPSTVENIH prstica na nogama, kod osobe ciji su fetis stopala - mogla shvatiti kao masturbacija? :?

Polizacu tvoja ako ti polizes moja... :P
To mu dodje kao medjusobna masturbacija, je li? Dooobro.. :roll:

A zamislite 69 sa lizanjem stopala! :D

hm.. u ovom slucaju pre ce da bude 11-ica nego 69-ka.. :wink: i da si ih dobro oprala i isekla nokte... :lol:

Snezna_kraljica:
Steffan:
hm.. u ovom slucaju pre ce da bude 11-ica nego 69-ka.. :wink: i da si ih dobro oprala i isekla nokte... :lol:
Nego, tad osobe moraju biti iste visine :(
... :) Nema to nikakve veze sa visinom. U krevetu smo svi (npr. ti i ja :roll: ) jednake visine. 69-ka se "odradjuje" u vise polozaja tela.
-Lezimo na boku
-Ja stojim, drzim te u narucju (okrenutu naglavacke :D )
-Jedno je (ja) na ledjima a drugi partner (ti) kleci
...i siskamo se :) :P
itd...

E pazite - fetishi za prvi kvartal 2005... (u svim situacijama devojke su potpuno nage)

1. Devojka stavi vanilicu na stopalo, i onda je baci u vazduh - taman toliko da napravi luk... i neko uhvati vanilicu u letu.

2. Devojka sedi na stolici, i spustene glave pridrzava malu vanilicu izmedju brade i vrata. Onda naglo podize glavu i, okrugla vanilica se kotrlja niz njeno telo sve do usta decka kome zeli da pokloni tu vanilicu. Naravno on, idealno, ceka vanilicu negde ispod njenog pupka, ali caka igre je u tome da zbog grudi vanilica moze da promeni putanju, stoga ce mozda odleteti na koleno - njenih rasirenih nogu. Naravno, taj nered koji ostavlja secer u prahu uvek treba regulisati adekvatno...

3. Zatvorenih ociju, prateci trag secera u prahu, on trazi vanilice "sakrivene" na njenom telu.

Imate mozda vi neki predlog za Fetish meseca januara?!

blondi:
kojote:
blondi:
Gazdarica:
Hmm, sad se zapitah, da li sam ja jedina osoba ovdje koja bas i ne gotivi 69-ku...??? :roll:
nisi... 8)
...Znam da me opasno VoluckaTe :roll:
8)

Re: KOJE STE VI KUCHKICE...

ti zaista umes sa zenama... svaka cast, odusevio si me 8)
Hvala, hVala :)
Znam da sam te ODUSEVIO,
Nego, razmisljam nesto o podeli poslova :? :roll:
Pevusi ti meni ovu radosnu, ovu ODU, a ja te bum SEVI(l)O. Zakaj pa ne... :roll:
:P :D

d1:
Vanilla Sunrise:
nečije stopalo? čije?
:roll:

sad dobih fantaziju mlade zenske osobe, super izgleda (naravno :lol: ) koja sa podignutom suknjom gazi grozdje

E, upropasti mi fantaziju...ja sad zamislih one postarije, podebele zene, sa pet-sest sukanja iz onih francuskih filmova, koje se medjusobno guraju i cerekaju gazeci isto to grozdje, a onada pomislih na gljivice...:?

Nesi:
d1:
Vanilla Sunrise:
nečije stopalo? čije?

sad dobih fantaziju mlade zenske osobe, super izgleda (naravno :lol: ) koja sa podignutom suknjom gazi grozdje

E, upropasti mi fantaziju...ja sad zamislih one postarije, podebele zene, sa pet-sest sukanja iz onih francuskih filmova, koje se cerekaju gazeci isto to grozdje, a onada pomislih na gljivice...:?

pa od cega vino ima specifican ukus? satro, geografsko poreklo.... :lol: :lol: :lol:

Back