Fak jea, to vredi!
Ma znam ja sta ti volis...
i jos da je u plavoj boji
(osim ako nisam nesto pobrljavila
a mislim da nisam)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fak jea, to vredi!
a mislim da nisam)
...sad definitivno vishe nisi neduzznaFak jea, to vredi!
a mislim da nisam)ops:
Nemam reci.. 

nadam se da je napunila rezervoarJao necete verovati sta se deslo... Kupili auto mojo devojci roditelji, a ona kaze posto ima vec jedan onda da ja koristim ovaj njen. I to bas BMW koji se meni svidjao...Nemam reci..
Kako neki plemeniti postupci devojke umeju da me ganu, i dirnu... Suzu da pustim skoro!![]()

Jao necete verovati sta se deslo... Kupili auto mojo devojci roditelji, a ona kaze posto ima vec jedan onda da ja koristim ovaj njen. I to bas BMW koji se meni svidjao...Nemam reci..
Kako neki plemeniti postupci devojke umeju da me ganu, i dirnu... Suzu da pustim skoro!![]()
U danasnje vreme je tesko naci nevinu devojku

je li ti, sto si postavio temu, koliko imas godina? ti ili si klinac ili nisi normalan. ovamo vecina forumasa (i forumasica) pise kako su sve i svasta isprobali u zivotu, cak nemaju nista protiv trojke, veze (ili samo sexa) sa npr.bivsom ili sadasnjom curom svog najboljeg druga (jer, boze moj, ovo je 21.vek), a onda kad stignu godine ili sta vec, sete se da potraze nevinu curu ne bi li je ozenili! *** koji apsurd! lazni moralisti!
U danasnje vreme je tesko naci nevinu devojku

Страшно! Потпуно те разумем. Ни ја се никад не бих удала за мушкарца који није невин, и не само то, довољно да је имао макар и само блудне мисли према некој другој - одмах га одбацујем као потенцијалног супружника. Ја хоћу само чисто и неукаљано створење, неукаљано таквом гадошћу као што је секс.
je li ti, sto si postavio temu, koliko imas godina? ti ili si klinac ili nisi normalan. ovamo vecina forumasa (i forumasica) pise kako su sve i svasta isprobali u zivotu, cak nemaju nista protiv trojke, veze (ili samo sexa) sa npr.bivsom ili sadasnjom curom svog najboljeg druga (jer, boze moj, ovo je 21.vek), a onda kad stignu godine ili sta vec, sete se da potraze nevinu curu ne bi li je ozenili! *** koji apsurd! lazni moralisti!

Pa, prica se da ima oko 39... :|

Jesi cuo..
da...tebi prica
ti sto vozis BMW

...ti tjesh zasigurno postati moderator, ako netjesh ti ondak ja moramОву тему треба запалити ритуално...