Da li biste ozenili devojku koja nije nevina?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao i ja bih... :shock:

Glupa ti u gacama! :? Ti sigurno nisi nevina pa ti je zao sto se ne mozes udati za nekoga kao ja 8)
Naravno da su dvostruki standardi, kako ih i zoves... :roll: Pa nismo mi isti muskarci i zene. Muskarci treba da imaju sto vise devojaka, a devojke obrnuto ;)

Ја се и даље надам да се "Спонзоруша" шали...Ако не, онда морам да изразим "сућут" поверети од његове будуће супруге.:sad:

Овако гласи динарски постулат у васпитавању потомака:

"Muskarci treba da imaju sto vise devojaka, a devojke obrnuto"

Интелигентно. Обратити пажњу на синтаксу (мада Спонзоруша се, како примијетих,више бави морфологијом).
Обратити пажњу и на аргументацију": Pa nismo mi isti muskarci i zene.
Ђевојка "Милијана" има много да научи из ових фраза какве се користе у разговору са петогодишњим дјететом.

mislim ne bih mogao nikako biti sa devojom koja nije nevina. A vi??

Мислио сам да би (било би фер обзиром на број дефлорисаних) али сам се на крају предомислио!;)
Мораш да рачунаш и на непријатеља у виду ''пластичних хирурга''. Они ти данас за 1.500 до 2.000Е, реконструктивном хирургијом, направе девицу.:evil:

Уколико ово није нека "фина" иронија онда...
Боже благи...Колико овдје има хипокризије, балкански синдром двоструког морала...
А осим тога, уколико (опет) причиташ понешто што си сам написао схватићеш да противурјечиш сам себи-

Примјера ради: Из твојих постова могло би се закључити
а) Ти никада не љубиш жене у уста приликом вођења љубави (из параноичног страха да су неком урадиле фелацио)

NIje tacno. Ljubim ih, samo necu da ozenim neku koja nije nevina... Kada dodje do toga. Mislim da se zenim... :P

или
б)Ти ипак љубиш жене у уста приликом вођења љубави (иако су можда неком урадиле фелацио) АЛИ СЕ НЕ БИ ОЖЕНИО НЕКОМ ОД ЊИХ ЈЕР НЕ БИ (у браку) МОГАО ДА ЉУБИШ ЖЕНУ КОЈА ЈЕ НЕКОМ РАДИЛА ФЕЛАЦИО (а овако можеш)

в) ако сте браку гадно је пити из туђе чаше
г)ако нисте у браку није
д)Остаје дакле варијанта да господин Спонзоруша уопште не води љубав (јер му је гадно користити туђи есцајг), води љубав само са дјевицама које имају пара па су чекале да у 41-ој изгубе невиниост с њим, или једноставно, лаже:))

Ne bas. Ja sam sada samo sa lovarnim devojkama, jer me uzbudjuje kesh! 8) A kad budem hteo da se ozenim ona mi treba ipak neka vreda i smerna devojka... Sta tu ima cudno!? :lol:

Овако гласи динарски постулат у васпитавању потомака:

"Muskarci treba da imaju sto vise devojaka, a devojke obrnuto"

Интелигентно. Обратити пажњу на синтаксу (мада Спонзоруша се, како примијетих,више бави морфологијом).
Обратити пажњу и на аргументацију": Pa nismo mi isti muskarci i zene.
Ђевојка "Милијана" има много да научи из ових фраза какве се користе у разговору са петогодишњим дјететом.

Prvo kada sam napisao "obrnuo" nisasm mislio na red reci... :lol: Da ne bude zabune za one koji slabije kapiraju.

I normalno je da nismo isti i da ne treba da seponasamo isto. Momak jesve bolji frajer sto je imao vise devojaka, a devojka koja je imala puno tipova... Pa ono.. Kapiras... :lol:

To ti je kao podela na muske i zesnke poslove. :lol:

jer me uzbudjuje kesh! 8):
1879.jpg

Prvo kada sam napisao "obrnuo" nisasm mislio na red reci... :lol: Da ne bude zabune za one koji slabije kapiraju.

I normalno je da nismo isti i da ne treba da seponasamo isto. Momak jesve bolji frajer sto je imao vise devojaka, a devojka koja je imala puno tipova... Pa ono.. Kapiras... :lol:

To ti je kao podela na muske i zesnke poslove. :lol:

Капирам (мислим, чак, веома добро, "да не буде забуне");) И не понашам се исто као ти. Не дај Боже! Баба ми из истог краја као и баба оног твог "побратима" (оног са "благим" педофилским склоностима;)) Sapienti sat.:))

Still, I would never marry you;)) Unless u go to NP to get it fixed:lol:

Капирам (мислим, чак, веома добро, "да не буде забуне");) И не понашам се исто као ти. Не дај Боже! Баба ми из истог краја као и баба оног твог "побратима" (оног са "благим" педофилским склоностима;)) Sapienti sat.:))

Still, I would never marry you;)) Unless u go to NP to get it fixed:lol:

NE znam na kog "pobratima" mog mislis... :lol:

Ako se ne ponasa isto kao i ja onda si mozda i uzorna devojka, smerna? ;)

Оног (ПР)осветљеног;) побратима. Имате сличне ставове, чини ми се.

Да. Мада, то је мој избор и не мислим да сам зато нешто боља или гора од осталих.

Исправка, од тебе сам сигурно боља8-) пошто си, чини се, малчице лицемјеран:))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back