Shadow_woman
Poznat
- Poruka
- 7.191
a sad?Ako sam ja tu onda nije pusto, ima žive duše
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sad?Ako sam ja tu onda nije pusto, ima žive duše
počeo sam da plivam...a sad?
i Palma je ziva dusa i ptica, i zmija itdAko sam ja tu onda nije pusto, ima žive duše
Ne vidiš onu ajkulu?počeo sam da plivam...
ima da mi odgrize?Ne vidiš onu ajkulu?
Znači, ne treba ti društvo na ostrvuima da mi odgrize?
Shut up and take my money!Da li biste otišli na pusto ostrvo?
jok tamo od to ostrvo ima ljudozderi gledo sam taku film dje se covik nazuka na to ostrvo i tamo vido neko bre pleme koji na raznju nosi coveja onsa ga spasa i zasdradio neki brod od drvetje i pobego mislim zajedno snjim valjdaOdmah
Samo sapun i cetkicu za zube
Zavisi sve, možda na prvi pogled izgleda kao izazov ali u mom slučaju potreban mi je odmor i tako bi to shvatio.Pogledajte prilog 1612358
Na brojnim internet forumima na kojima sam učestvovala bila je popularna forumska igrica "Šta biste poneli na pusto ostrvo". Igrica je bila popularna i često se na njoj pisalo..svako bi dodao još nešto šta bi poneo na to ostrvo.
Da li biste otišli na pusto ostrvo?
Tamo odlazite ne samo da biste se odmorili. To je neka vrsta izazova, jer morate tamo da ostanete mesec dana.
Šta biste poneli tamo?
I iz ugla psihologije, šta je, po vama, pusto ostrvo?
Foto- Pixabay com
Pusto ostrvo - pusto je, samo priroda. Nema struje, kreveta, stola, krova...Ovi koji bi navodno na pusto ostrvo bi već prvog dana plačući tražili da odu odatle, kad bi shvatili da tamo nema udobnosti koje civilizacija pruža.
Ima hrane i naravno imas 5 dana da napravis klonju....ko misli unapred, uziva svo vreme...Pusto ostrvo - pusto je, samo priroda. Nema struje, kreveta, stola, krova...
I nadstrešnicu ako nema nekog skloništa... I podlogu za spavanje... pa izvor pijaće vode...Ima hrane i naravno imas 5 dana da napravis klonju....ko misli unapred, uziva svo vreme...
il sabrana dela Josipa Broza.Ja bih ponela Vilsona, ako mogu da biram.
Bravo