Da li biste otišli na pusto ostrvo?

Ja imam sposobnost prilagodjavanja, tako da mogu da odem na pusto ostrvo i na duze ali nije iz potrebe....mogu svaki teren uciniti pustim i svojim....
A mogu i svako mesto uciniti drustvenim....
To u sustini moze svaki covek, jak i zreo...
*preletela bih pola sveta da budem sa tobom*

Ako postoji kohabitat onda imas drustvo, a u kucne ljubimce se necu petljati , to je vec patetika...
Nek bude najzahtevnije pusto ostrvo , pesak, ne znam koja hrana, ali tu je vec interakcija...ostaci od hrane, postojeci ekosistem...
Ljudi misle da su svi bas na intelektualnom nivou iznad ribice, a to nije tacno....

Ocigledno da bi za duze vreme bila potrebna nesto kao sveska i olovka...radi rasterecenja memorije....i veceg uzivanja...
Neko bi mogao da radi na svom unutrasnjem razvoju , ali mu fale povodi...
Taj deo sam presao a falili bi mi povodi.
Mislim da bi se ispoljila priroda....tj builder expansionist i harmonic....
Tj , oblikovanje ostrva bi bilo po nekim principima koji cine coveka, uvek je tako , pa bi moje ostrvo postalo prakticno , konfor i napredno u smislu uskladjenosti i odrzivosti...

Pogledajte prilog 1612358
Na brojnim internet forumima na kojima sam učestvovala bila je popularna forumska igrica "Šta biste poneli na pusto ostrvo". Igrica je bila popularna i često se na njoj pisalo..svako bi dodao još nešto šta bi poneo na to ostrvo.

Da li biste otišli na pusto ostrvo?

Tamo odlazite ne samo da biste se odmorili. To je neka vrsta izazova, jer morate tamo da ostanete mesec dana.

Šta biste poneli tamo?

I iz ugla psihologije, šta je, po vama, pusto ostrvo?

Foto- Pixabay com
Zavisi sve, možda na prvi pogled izgleda kao izazov ali u mom slučaju potreban mi je odmor i tako bi to shvatio.
Mislim da je ponekad samoća potrebna, da čovek malo sagleda stvari iz drugog ugla jer samoća može doneti mir samim tim i neku vrstu psihičkog i emocionalnog odmora-opuštanja.
Sa sobom bi poneo sliku svoje drage devojke, ranac pun knjiga, upaljač i nož...za sve ostalo bi se snašao.

il sabrana dela Josipa Borza.
Ne misli na Vudroa već na ovog :mrgreen:

1726743279723.png

Back