Da li biste opet...

Da li biste opet glasali za iste njushke?

• NE

• DA

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam zadnji put glasao mislim 2002 godine. Sledeci put mogu da glasam za nekog tek kada se pokaze u prvom mandatu i ako srbiji bude bilo bolje u tom prvom mandatu mogu da podrzim tu opciju da vlada jos cetiri godine.

o.k,ali kako znas sa kim ti se najvise poklapa stav,na osnovu cega?
ako lazu u kampanji,lazu i skupstini,na tv-u u emisijama,uostalom u svim javnim nastupima.
sa cime se zapravo tvoj stav poklapa,da li si aktivista opcije kojoj si dala glas,pa imas kontakte sa funkcionerima iste,a samim tim i informacije nedostupne siroj javnosti,na osnovu kojih zakljucujes da se tvoj stav poklapa sa njihovim?
nisam aktivista nii komuniciram sa funkcionerima partija,a zakljucujem na osnovu generalnih pitanja koja se ticu spoljne i unutrasnje politike - a koje manje vise sve stranke imaju definisane.
hm... jel za SPS il za DS...jer koliko se sećam na nekim anketama si SPS zaokružila a na nekim DS...ako se dobro sećam:lol:;)
ne smem vise da javno iznosim svoj izbor jer ce posle forumasi tvrditi da ih mrzim,tako da od sada moram da budem misteriozna pa da bar dam materijala za nagadjanje :lol:

Steta bila ti je dobra taktika ,de ces njoj onakvoj da kazes nesto lose,vidis kako siptar uvek stavlja neke ribe na avatar i ne ide onda da mu ##$%^%^((_) tetku i *TR#2u231 itd. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:super:pa znam meni je Sevka bila na svim forumima u avataru...baš zbog toga...čim su videli nju odmah im je bilo lakše podneti moje tekstove desno od nje...:ok::grin:

al pošto se Mita, torente, Jerry ne pale na ribe nego na moju "seksualnu opredeljenost" eto stavio sam konačno "komada" i za njih pa da miruju...pošto dok mi je bila Sevka u avataru su me nazivali depreom i stalno brinuli o tome koga vodim krevet:mrgreen::lol::idea:

Slobo ! Slobo ! Slobo !

Ziveo Slobodan Milosevic srpski junak !:grin:

uf bit će zeznuto u toj novoj vladi Srbije (SPS/SRS/DSS) jedni će da arlaurliču "Slobo Slobo!", drugi "Šeki, Šeki!", treći "Mišković, Mišković!"...:lol:
mislim da bi ovi prvi i drugi lako mogli da uđu u konfrotaciju:mrgreen::lol:

al dobro narod može sve da probavi...ako je mogo one predizborne da probavi (tu pogotovo mislim na SPSovske) onda će im ove postizborne biti mačji kašalj;)

uf bit će zeznuto u toj novoj vladi Srbije (SPS/SRS/DSS) jedni će da arlaurliču "Slobo Slobo!", drugi "Šeki, Šeki!", treći "Mišković, Mišković!"...:lol:
mislim da bi ovi prvi i drugi lako mogli da uđu u konfrotaciju:mrgreen::lol:

al dobro narod može sve da probavi...ako je mogo one predizborne da probavi (tu pogotovo mislim na SPSovske) onda će im ove postizborne biti mačji kašalj;)

J6t, ovaj varaždinac vidovit.... :rotf::rotf::rotf:

Da, ja bih glasao isto i sad!

Back