Da li biste menjali naziv Ćacilend?

Da, imam. Protiv sam toga da deo srpskog naroda nazivaš srbofobičnim
Људе дијелим на двије групе. Оне који имају позитиван однос, позитивне емоције или који указују поштовање, које год нацикје и вјере били, према мом народу и мојој Србији и на оне који показују анимозитет и презир. Оне из прве групе, каква год имали политичка увјерења, свјетоназоре, колико год се слагао или не са њиховим мишљењем ћу увијек уважавати и поштовати, што је лако провјерљиво и из објава на крсти. И исто тако ми не пада на памет да србофобична грла називам другачије него србофобичним
... i to veliki deo naroda.
Не бих рекао.

Људе дијелим на двије групе. Оне који имају позитиван однос, позитивне емоције или који указују поштовање, које год нацикје и вјере били, према мом народу и мојој Србији и на оне који показују анимозитет и презир. Оне из прве групе, каква год имали политичка увјерења, свјетоназоре, колико год се слагао или не са њиховим мишљењем ћу увијек уважавати и поштовати, што је лако провјерљиво и из објава на крсти. И исто тако ми не пада на памет да србофобична грла називам другачије него србофобичним

Не бих рекао.
Na osnovu svoje procene sa strane, ti nama koji smo ovde lepiš etikete jer si to pročitao na nekom jednoumnom portalu, mediju i ja sada tvoje mišljenje treba da prihvatim kao neprikosnoveno? Pa neće moći...ostavi krstu i objave, bavi se malo ozbiljnijim štivom.Na osnovu toga ćeš možda shvatiti objave pojedinih i ovde.

vređaš srpski narod.
03271b7a51bb137a05b91c5864a0958f.gif

👇

Poslednja izmena:

Back