Da li biste kupili mačka u vreći?

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.332
Kao što kaže naslov teme, da li biste kupili neki paket, nepoznatog sadržaja?
Naime, pročitah nešto o tome na linku ttps://www.poslovni.hr/vijesti/8-rujna-krece-najneobicniji-soping-u-zagrebu-u-prodaji-10-tona-izgubljenih-paketa-s-misterioznim-sadrzajem-4499682
1756832301324.png

sad naravno znatiželjna kakva jesam otišla bih odmah da vidim kako je to i šta ima samo ne volim užvu tako da nisam sigurna hoću li ići ili ne... u svakom slučaju vuče me radoznalost :mace:
Imate li iskustva s ovim oblikom kupovine?
Da li biste kupili nešto iz znatiželje???
Gotovo sam uvjerena da ću svakako otići samo x eura u džep i sve kartice ostaviti doma da se ne zaigram previše :lol:

Zanimljiva ideja. Kupio bih, zašto da ne, ako su cene razumne. Što se tiče mog iskustva, nije u pitanju kupovina, ali otac i ja smo prijavljeni za pomoć u vidu hrane koja se u kutijama isporučuje kod Maksija subotom uveče. Dobijamo kutije sa hranom a nemamo pojma šta je u njima dok ih ne otvorimo kući (mada, istini za volju, ima slučaja da ljudi otvore kutije na licu mesta pa razmene po nešto dok su još tamo). Nekad je to pecivo, nekad voće, povrće, nekad sve izmešano, ali nikad ne znaš šta ćeš dobiti, kao Kinder Surprise®.

Zanimljiva ideja. Kupio bih, zašto da ne, ako su cene razumne. Što se tiče mog iskustva, nije u pitanju kupovina, ali otac i ja smo prijavljeni za pomoć u vidu hrane koja se u kutijama isporučuje kod Maksija subotom uveče. Dobijamo kutije sa hranom a nemamo pojma šta je u njima dok ih ne otvorimo kući (mada, istini za volju, ima slučaja da ljudi otvore kutije na licu mesta pa razmene po nešto dok su još tamo). Nekad je to pecivo, nekad voće, povrće, nekad sve izmešano, ali nikad ne znaš šta ćeš dobiti, kao Kinder Surprise®.
zvuči zanimljivo taj moment iznenađenja, to je ono što vjerojatno vraća u djetinjstvo kada smo kao klinci za praznike otvarali poklone... bar meni tako nekako djeluje logično objašnjenje. Što se cijena tiče mislim da piše u tekstu da se prodaje po težini i u dvije kategorije. Prva kategorija nešto kao luksuznije (iako ne znam kako to znaju ako nisu otvarali pakete)??? je 30 eura za 100 g proizvoda a druga kategorija je oko 20 eura također za 100 g proizvoda.

Back