Da li biste išli na more u Hrvatsku ili Crnu goru?

Dakle?

• u CG da, CRO ne

• u CRO ne, CG da

• Nije bitno koja je zemlja, gledam samo sta je povoljno

• Ma kakva CG i CRO, nikada ne im ne bih daola ni dinara

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ИДЕ ВОЈСКА ОД НИКШИЋА
(народна)
Иде војска од Никшића,
одред Баја Станишића.
Иде војска од границе,
одред попа Радојице.
А од Гацка дична гарда,
Поповића Милорада.
Од Грахова и Бањана,
Јаничића капетана.
Од Билеће храбри борци,
Курешеви то су момци.
Од Требиња млада гарда,
Видачића Милорада.
Видачићу Милораде,
у теби су наше наде.
Ти си вођа четницима,
а и дика свим Србима.

:)

kod nas su cijene dosta visoke ali sada su ih srušili. Ja kao Hrvat nikad ne bih iz principa išao u Dubrovnik da na Stradunu običnu kavu platim nekih 20 kuna. To vam dođe kao 200 dinara.
:roll::roll:...kad bi svratio u Beograd,video bi koje su cene u stanju da plate glupaci ovde.:hahaha:U odnosu na cene na pojedinim mestima u BG ta kafa uopšte nije skupa.:lol:

kod nas su cijene dosta visoke ali sada su ih srušili. Ja kao Hrvat nikad ne bih iz principa išao u Dubrovnik da na Stradunu običnu kavu platim nekih 20 kuna. To vam dođe kao 200 dinara.

Ali otoci, srednja Dalmacija bez splita, pogotovo sjeverna imam sasvim prihvatljive cijene.

Ako ne lazes, to je jeftina cena kafe.

U ul.Strahinjica bana poznatijoj kao Silikonska dolina, kafa ide i do 300din :thumbdown:

ali, to je ekstremno skup deo Bgda :cool:

Ја апелујем на модератрое..да промене назив теме..јер нема смисла Италијанску и Србску далмацију и Србско приморје називати крватским или милогорским!

Nema smisla.....:hahaha::hahaha::hahaha:

Ti si izgleda more vidio samo na razglednici...

"Lokalni" konobari su ti mahom iz Srbije i BiH... :lol:

Ти конобари нас још једино и могу развеселити кад одемо на годишњи одмор. Још да су и конобари из вашег краја, била би тотална катастрофа.:sad2:
Ствар је у томе што "угоститељи" у ЦГ морају мијењати став из корјена. Кад схвате да смо дошли да потрошимо паре,а они да нешто зараде, можда ће бити боље. Још важније је да схвате да су њихове цијене све ближе грчким, шпанским или италијанским цијенама, а услуга - далеко испод минимума.:thumbdown:

HERCEG NOVI - Crnogorska policija uhapsila je u sredu Dejana Perovića iz Igala, Željka Kovačevića iz Nikšića i Marka Pejovića iz Podgorice zbog sumnje da su silovali D. K. iz Stare Pazove, a prethodno je na silu drogirali kokainom. Policija traga za Predragom Pejovićem, vlasnikom diskoteke "Baron" u Igalu, jer je i on osumnjičen za isto krivično delo, da je u noći između ponedeljka i utorka silovao D. K., kojoj je takođe davao kokain.

Nakon Lastinog, kamenovan i autobus Autoprevoza iz Kikinde. Ministar policije Jusuf Kalamperović kaže da mu „nije stigla informacija“ o ovom događaju ali i ističe da "sumnja da taj događaj ima bilo kakvu političku konotaciju“.

.Kamenovanje autobusa srpsklih kompanija postaje izgleda uobičajena pojava na putevima u okolini Bijelog Polja. Nakon Lastinog autobusa koji je iz „nepoznatih“ razloga kamenovan prošle nedjelje ,u četvrtak je isti ispraćaj imalo i vozilo Autoprevoza iz Kikinde.

Crnogorski huligani u centru Podgorice kamenovali autobus iz Vrnjačke Banje krcat putnicima, od krhotina stakla, srećom, niko nije ozbiljnije povređen
BEOGRAD - Autobus auto-prevoznika "Vrnjačka Banja" koji je vozio turiste iz Srbije kamenovan je u ponedeljak uveče kod Podgorice! Vozač autobusa Miljko Đorđević ispričao je za Kurir da su dvojica mladića kamenicama razbili prozore autobusa i lakše povredili jednog čoveka.

Znači 104 osobe zavise od politike svoje zemlje...Umesto da uživate u hrvatskom i crnogorskom...pardon jugoslovenskom...moru,vi zavisite od politike i sukoba...boli vas uvo za politiku kad dođe jun...Ma može i zimi!!!I u Jesen!!!

Herceg Novi,Budva,Tivat,Dubrovnik,Split...Sve su to prekrasni gradovi...I Zagreb i Podgorica i Ljubljana i Sarajevo...I Drač i Tirana...Tirana je Balkanski Nju Jork!!!Uz Beograd,of kors!

Kažu da je cela Albanija uglavnom žešća pustara,ali da su zato Tiranu nabudžili do kraja...

Balgo tebi
idi opet
pa kad pogineš vidimo te u dnevniku

Bilo je lepo, moja kola imaju nemacku registraciju pa sam sigurno ...pardon...bezbedno zbog toga i ostao ziv, ali sam video dosta kola iz Srbije, i na moru i na autocesti u Hrvatskoj. Neverovatno ali nisu bili pod zastitom ni policije ni UN-a, prosto nisam mogao da verujem!:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back