Da li biste emigrirali da imate priliku?

Da li bi otišli iz Srbije, kad biste imali priliku?

• Da

• Ne

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
kako nije sramota sve vas koji ocete da idete iz zemlje
aj mi obljasnite
Da sam ostao dole najverovatnije bih morao da idem u one prodavnice sto su improvizovane od kontejnera gde se prodaju osnovne namirnice za 20% nizoj ceni,e vala tako nisko se ne bih spustio,zato sad zivim 1000 puta bolje nego sto bih ikad ziveo dole u Srbiji sem ako bih postao neki mafijas ili jos gore privatnik...

Lepo je razmisljati samo o sebi i gledati sebe.
A kada se pogleda u buducnost tih koji su napustili Srbiju i smatraju se Srbima ima ih oko 4 mil.sto nije mali broj, za 50 godina koliko ce se njihovih potomaka smatrati Srbima, a za 100 god. ?

Mozda su trebali da ostanu u Srbiji i da imaju po 1 dete kome nebi mogli da priuste normalno odrastanje kao u inostranstvu. Drzava je kriva a ne ljudi koji su je napustili.

Mozda su trebali da ostanu u Srbiji i da imaju po 1 dete kome nebi mogli da priuste normalno odrastanje kao u inostranstvu. Drzava je kriva a ne ljudi koji su je napustili.

Kako kaze Cercil gledj sta mozes da uradis za drzavu a ne drzava za tebe.
Niko ne optuzuje ljude koji su napustili svoju zemlju.
Samo je cinjenica da su Srbi i u duhovnoj i u materijalnoj krizi dok drugi narodi polako naseljuju Srbsku zemlju, npr. istocna Srbija prazna i napustena sela, jug Srbije isto...

Da sam ostao dole najverovatnije bih morao da idem u one prodavnice sto su improvizovane od kontejnera gde se prodaju osnovne namirnice za 20% nizoj ceni,e vala tako nisko se ne bih spustio,zato sad zivim 1000 puta bolje nego sto bih ikad ziveo dole u Srbiji sem ako bih postao neki mafijas ili jos gore privatnik...

jeste brate al tek je u norvesku zahebano otici. de facto nemoguce. :D svaka tebi cast.

Back