nikad nisam tvrdio da sam ikad bio zanimljiv, to je totalna predrasuda 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj ili nemoj,samo bez filozofiranja u pola tri![]()
ma ne samo toliko puno budi filozof, muci sam sebe, zalazi svagdje u svaki kuta, muci sam sebe, mudruj, budi buntovnik, filozof, psiholog, psihijatar dovedi se do granica... onda se lepo odmoripostani mudar ... i trud ce se isplatiti ...
![]()
jao Aco cuti brema ne samo toliko puno budi filozof, muci sam sebe, zalazi svagdje u svaki kuta, muci sam sebe, mudruj, budi buntovnik, filozof, psiholog, psihijatar dovedi se do granica... onda se lepo odmoripostani mudar ... i trud ce se isplatiti ...
![]()
ne moze, probao sam - kaze poruka mora da ima bar pet karaktera![]()
zasto da cutim to je dobar savjetsamo normalno treba da ga odvija sam sa sobom medju cetiri zida, ovako bi mislili da je lud ... tako sam i ja, nocima ne spavah
![]()
I sta kazes?Podelis neka razmisljanja sam sa sobom ili se posavetujes ili sta?zasto da cutim to je dobar savjetsamo normalno treba da ga odvija sam sa sobom medju cetiri zida, ovako bi mislili da je lud ... tako sam i ja, nocima ne spavah
![]()
najbolje je da prica sam sa sobom ali da mi cujemopa to je i poenta, da pricas sam sa sobom al da mi ne cujemo![]()
šta to radite ljudi![]()