- Poruka
- 10.741
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i mozga malo, da se seti da javi šta je danas uradio 
bzvz
da sam polozio, javio bih. Nije mi lose isla koncepcija, ali kad sam izasao, nisam znao ni broj indeksa, a kamoli neke osnovne stvari,a komplikovane, necu ni da pominjem. Tolka me trema uhvatila, da sam zablokirao i naravno pao.

kasno. U takvu depresiju sam upao, ima i dela koji nije vezan za faks, da sam tri price napisaobiće bolje
ništa se ne sekiraj![]()

kasno. U takvu depresiju sam upao, ima i dela koji nije vezan za faks, da sam tri price napisao![]()
kasno. U takvu depresiju sam upao, ima i dela koji nije vezan za faks, da sam tri price napisao![]()

glupe su. Kratke. Neke su bez teme. Ne mogu da trpim onog filozofa kako smara sa komentarima.Не дам ти ништа.
Што их не окачиш...
imam, s lesnicima, al ne mogu da je jedem. Jednostavno... ma idi, nisam mesecima bio u ovoj depresijihoćeš Milku? sa jagodom?![]()
pusticu suzu 
glupe su. Kratke. Neke su bez teme. Ne mogu da trpim onog filozofa kako smara sa komentarima.
imam, s lesnicima, al ne mogu da je jedem. Jednostavno... ma idi, nisam mesecima bio u ovoj depresijipusticu suzu
![]()

glupe su. Kratke. Neke su bez teme. Ne mogu da trpim onog filozofa kako smara sa komentarima.
imam, s lesnicima, al ne mogu da je jedem. Jednostavno... ma idi, nisam mesecima bio u ovoj depresijipusticu suzu
![]()

ako on krene tebe da bije, onda zovemo dijenekaevo ja ću da ga bijem, jel važi?

kao da iscedis suvu dasku i cekas jednu kap vode.Пусти дебила.
Кад постави први коментар, ти кажеш "хвала" и то је то...
А што се тиче сузе... "мушку, најтежу"?