da li biste cenili devojku da udje nevina u brak

krvolok:
Master_Chief:
krvolok:
Master_Chief:
littlefoot:
Ova nenevina je pre braka bar nesto prosla i videla, pa se i smiri. A sta ces kad nevinu kasnije zagolica sta je sve propustila :D
ne brini se ti,to je moj problem...

Često, VELIK problem !!!
Ahaaa,imas iskustva sa tim?? :)

Imam, jer sam te probleme morao mnogima da rešavam !!!
:lol:

I kako god da okreneš ne možeš pobeći od problema. Taj himen stvarno zadaje muke;)

sanja:
0077:
sanja:
nevinost je mit.
ako je to nekome bitno, masala, meni je smesno.
da nece i carsafe na jarbol, da celo selo vidi dokaz nevinosti?
A znaš da se taj čaršaf još uveg plaća suvim zlatom.Običaj.Zamisli te muke.Jadni pilići :wink:

ne znam za to.
mozda zato one sto nevine ulaze u brak jedu vegeterijansku hranu? zbog sirotih pilica... :cry:
Ne nego zakolju pilence,krv u fašicu...pa čaršafff...i svi srećni :lol: Glupost naravno.

tako je dechki i curice...logichno je...ali nije istinito....znam dosta primere koji govore suprotno....
ne znam zeli li iko da prihvati da pravila zapravo nema...ali izgleda da su shabloni preko potrebni...
zato ostaje da se promiskuitetne osobe hvale svojim iskustvom i prozivaju one koji ga nemaju....a "nevine" osobe ove prve nazivaju kurvama i kurvarima....sve u cilju odbrane svojih stavova i borbe protiv haosa...
it's a god damn war out there....
i taaaakooo

Čitam juče u novinama dogodovštinu iz jedne podgoričke privatne klinike gde "vraćaju nevinost".
Naime, cura došla da se raspita, jer ima momka koji to jako ceni i mora nevinost da izgubi u prvoj bračnoj noći. Lekar joj objasni sve u vezi zahvata i zakažu joj operaciju za tri dana...
Sledećeg dana ona se opet pojavi, lekar pomisli kako je odustala od zahvata (što se, kažu, često dešava), ali ona ga zamoli da se operacija pomeri za tri nedelje i obrazloži: "Udajem se tek za mesec dana... pa da ne moram toliko da čekam!"
Toliko o "nevinosti"... da ne kažem "čednosti"!

smeh:
Čitam juče u novinama dogodovštinu iz jedne podgoričke privatne klinike gde "vraćaju nevinost".
Naime, cura došla da se raspita, jer ima momka koji to jako ceni i mora nevinost da izgubi u prvoj bračnoj noći. Lekar joj objasni sve u vezi zahvata i zakažu joj operaciju za tri dana...
Sledećeg dana ona se opet pojavi, lekar pomisli kako je odustala od zahvata (što se, kažu, često dešava), ali ona ga zamoli da se operacija pomeri za tri nedelje i obrazloži: "Udajem se tek za mesec dana... pa da ne moram toliko da čekam!"
Toliko o "nevinosti"... da ne kažem "čednosti"!

Reci :lol: :lol:

goodday:
ali izgleda da su shabloni preko potrebni...
zato ostaje da se promiskuitetne osobe hvale svojim iskustvom i prozivaju one koji ga nemaju....a "nevine" osobe ove prve nazivaju kurvama i kurvarima....sve u cilju odbrane svojih stavova i borbe protiv haosa...

prozivanje je kad si tuzhan zbog necega. pa kao skreces to prozivanjem. kad si zadovoljan onda ne prozivash :I
e ja valjad ne prozivam. mada bash i nemam pokrica.
a znachi ti si "nevin"

iluzionista:
littlefoot:
Ova nenevina je pre braka bar nesto prosla i videla, pa se i smiri. A sta ces kad nevinu kasnije zagolica sta je sve propustila :D
To je i moj stav... Nevina ce zeleti da isproba mnogo toga sto onoj sa vecim iskustvom nikad ne bi palo na pamet, jer se iz-zivela mnogo ranije... :lol:

ok, ako je nekad nevinost i bila mit
mozhda se sada pravi druga krajnost
'imaj shto vishe njih'. sex i grad
a opet, ako imash sto vise njih, onda si --- pogrdna imena.
retko kad se cuje da uz sex idu i posledice. ok, cuje se
ali u koliko filmova oni kache kondome. osim shto su bez celulita na zadnjici.
mada, to je valjda individualno, ko shto neko voli mnogo da jede, a neko voli jednu hranu itd. svako ima neki put
a sad svi koji ste imali vishe od 2 partnera u cosak

Back