Da li biste bili u vezi sa 8 god mladjom ili mladjim???

jeasus:
E ljudi moji,stvari stoje ovako.U mene se zaljubila jedna mnogo slatka devojka :D
kada sam je prvi put video,pomislio sam,vaaaaaaauuu kako je devojka do yaya,medjutim ispostavilo se da to nije devojka nego devojcica.Da pojasnim,ja sam 81 a ona je 88.
Da je mene neko pitao za njeno godiste rekao bih da je 83-85 , kad ono 88.god
Znam da ce mnogi reci vidi ga pedofil ali devojka je taaaako slatka,ne znam da li da nesto pokrenem u vezi nje!?
Sta biste vi uradili?

Ako osetis nesto prema njoj, samo napred!
Ja sam u istoj takvoj situaciji i lepo mi je! Ona je osam god mladja od mene! Sta je tu lose?? Poznato je da devojke ranije sazrevaju! Meni je lepo u vezi!
Samo napred - glavu gore!!! :D

Da nesto razjasnimo... To da devojke brze sazrevaju je CISTA zabluda... Devojke brze 'odrastaju' u fizickom smislu, zato sto je estrogen, koga imas na tone u zenskom telu, glavni i odgovorni uzrocnik rasta... Muskarci estrogen imaju daleko manje, zato sto isti sintetise mozak, tj. pretvara visak testosterona u estrogen... Pa zato kad pogledas prosecnu devojku od 14 godina ona izgleda starije od muskaraca...

Medjutim, da bi zene dobile seksualni nagon, potreban im je testosteron, koga one imaju u malim kolicinama i koga sintetise nadbubrezna zlezda... Zato muskarci (u proseku) stupaju ranije u seksualne odnose od zena, i zato se mnogo vise interesuju za tako nesto...

Ali, sve su to fizicke razlike... Psihicki, zene i muskarci sazrevaju ISTO (samo, kao sto gore navedoh, testosteron dosta utice na mozak, pa zato muskaraci deluju nezrelo, jer njihov seksualni nagon nadvladava zdravi razum)...

Eto, cisto da ne bude nesuglasica...

A kad otvorite ovakvu temu sa 'starija' umesto 'mladja', moci cu da napisem nesto o tome :oops:

UVEK BICU TU...:
Jedna je prica kad neko ima 25, a ona/on 33, ali kad neko ima 22/23, a taj neko drugi 14/15....malo je *.
Ja sam za to da nema prepreka u godinama ako je ljubav u pitanju, ali...
Pitanje je koliko neko sa 14/15 razmislja kako treba, da ne kazem klinac/klinka, sta taj neko zna o zivotu uopste...

Konkretno MOJ slucaj :oops: :D : Ja imam 23, ona 15!! Nekome moze biti nenormalno - meni nije! Mislim da ovde ne moram nikome da polazem racune, ali ona je stvarno ispred svojih vrsnjakinja, sto me je i privuklo kod nje! Dakle jeste ispred svojih godina!
Ona mi se nasla u pravom trenutku, kad mi je bila najpotrebnija, i uzivamo oboje u vezi!
Pozdrav

Back