Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
Mislis? ma... ne mogu ja to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e izem ti engleski jezik.... pile Lilu PILE!!! 8)Lilu:ko kukavica? KO KUKAVICA? DAJ 8 KOMADA PO -8 GODINA!
d1:e izem ti engleski jezik.... pile Lilu PILE!!! 8)Lilu:ko kukavica? KO KUKAVICA? DAJ 8 KOMADA PO -8 GODINA!
Lilu:d1:e izem ti engleski jezik.... pile Lilu PILE!!! 8)Lilu:ko kukavica? KO KUKAVICA? DAJ 8 KOMADA PO -8 GODINA!
e izem ti kontanje... figurativno d1 FIGURATIVNO!!!
e izem ti figurativu.... a u kontanju sam se dokazao vise puta na partijskim sastancima aFnoja i drugihLilu:d1:e izem ti engleski jezik.... pile Lilu PILE!!! 8)Lilu:ko kukavica? KO KUKAVICA? DAJ 8 KOMADA PO -8 GODINA!
e izem ti kontanje... figurativno d1 FIGURATIVNO!!!
jeasus:E ljudi moji,stvari stoje ovako.U mene se zaljubila jedna mnogo slatka devojka![]()
kada sam je prvi put video,pomislio sam,vaaaaaaauuu kako je devojka do yaya,medjutim ispostavilo se da to nije devojka nego devojcica.Da pojasnim,ja sam 81 a ona je 88.
Da je mene neko pitao za njeno godiste rekao bih da je 83-85 , kad ono 88.god
Znam da ce mnogi reci vidi ga pedofil ali devojka je taaaako slatka,ne znam da li da nesto pokrenem u vezi nje!?
Sta biste vi uradili?
blondi:Šta je bre ovo aFžpppppppppp 8)
UVEK BICU TU...:Jedna je prica kad neko ima 25, a ona/on 33, ali kad neko ima 22/23, a taj neko drugi 14/15....malo je *.
Ja sam za to da nema prepreka u godinama ako je ljubav u pitanju, ali...
Pitanje je koliko neko sa 14/15 razmislja kako treba, da ne kazem klinac/klinka, sta taj neko zna o zivotu uopste...
Nemoj da si na kraj srca...HOMER:Peta W.:A sta mislis o razlici od 14 god.? (naravno,da ne bude zabune,on je 14 god. stariji od mene)...:wink:
Eto ti ga na! Taman sam pomislio da ja držim rekord... Od tebe ne mogu da se istaknem... Živim u tvojoj senci, neću, neću i neću...