Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj drugar Gurdjiјеvac je izgubio жену, умрла од рака па се оженио другом са пуно деце и дошао из Немачке овде да живи на Фрушкој Гори.Što NE.
Lepo,pa i ja smetan momku od mame.Moj drugar Gurdjiјеvac je izgubio жену, умрла од рака па се оженио другом са пуно деце и дошао из Немачке овде да живи на Фрушкој Гори.
Иначе, он тамо има доста родбине, ал га привлачи природа да живи на планинчету ко Обиватељ.
I to je tačno.Sve zavisi kako ti zena legne, deca se mogu zavoleti kao svoja, ako si dovoljno zreo.
Што?Lepo,pa i ja smetan momku od mame.
А чуј потпуно све једно чије је је ЧПSve zavisi kako ti zena legne, deca se mogu zavoleti kao svoja, ako si dovoljno zreo.
Pa znaš kako hoće on svoju decu da ima snjom i ako keva ima 57god a on 48.
Cp sta ti znaciА чуј потпуно све једно чије је је ЧП
Черезвычайное проишествиеCp sta ti znaci
Nisam razumeo.Черезвычайное проишествие
Sorry, mislio sam da znas ruski. Nepredvidjena, hitna situacija.Nisam razumeo.
Ako mislite na sex kombinaciju tu bi svako pa i ja ako me privuce.Sorry, mislio sam da znas ruski. Nepredvidjena, hitna situacija.
Ma jok, kolega pise чп na svaku recenicu... I ne moras persirati iako si mladjiAko mislite na sex kombinaciju tu bi svako pa i ja ako me privuce.
Za brak nikada nije kasno, neki to urade i posle 60.Da,ako ga voliš srcem i dušom ne smeta ti tada nitko.Bila bi sa tom osobom ali udati ne.Stara sam za udaju![]()