- Poruka
- 1.175
iako je on bahat prema vama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila bih![]()
bicu tvoj princ![]()
U delu gde su zene je pitanje ali hvala na odgovoru![]()
Steta sto imas tako ruzno misljenje o sebi... Ali ajde da prosirimo temu i na muskarce jer je neki princ mozda gej.
Mhmm ..ne zvuči loše
- - - - - - - - - -
Ja sam jeftina drolja, ne obracaj paznju na pol![]()
Nisam za to znala. Otkud ti ta informacija?Ne verujem,da danas Princevi imaju neke sanse,sa beogradskim "starletama". Trazi se samo konvertibilna lova.Mose muskarac da bude i sam majmun,samo da ima debeo novcanik.Sve se prodaje.
Najskuplje u beogradu prolazi prodaja himena.Kako sam obavesten,cena se krece od 3.OOO do 5.OOO Evrica.Naravno,prvo strucnjak pregleda,da nije postavljen fals himen.Verovatno uz neko
cenjkanje,da moze da prodje,i sa nizom cenom.
Je l to upuceno meni? Ne trpim ja bahate ljude.Ne bih bila. Rekla bih mu da je odvratan i da me bas briga sto je princ.
Koji ce ti djavo neko bahat u zivotu, nisi iz gladi izasla da pravis takve kompromise?![]()
Je l to upuceno meni? Ne trpim ja bahate ljude.Nije to stvar gladi nego uticaja.
Kakvog uticaja? Na sta mozes da imas uticaja kao zena bahatog princa? Objasni malo
Princevi su obicno ruzni-stari-cak i da su mladi to je smrtno dosadno naporan zivot gde slusas kevu kraljicu ili calca kralja,sledis protokole,uvek pod ludackim obezbedjenjem i svoj zivot nemas.
Koliko nekreativna i nemastovita osoba treba biti da ti se to dopada jezivo je.
Bahate osobe zaobilazim jer nisu vredne moje paznje.
iako je on bahat prema vama?
I ako pozelis da se razvedes, ne daju ti da odvedes decu
Pravda za bahate prinčeve!iako je on bahat prema vama?