predator-
Početnik
- Poruka
- 5
ne bijem ga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E vidis,kao neko ko je sa svojom psom jedva preziveo 4 trovanja,apsolutno se ne slazem sa tobom! Nagrada u vidu poslastice daje psu odobrenje da napolju moze jesti,pa samim tim on zakljucuje da moze jesti sve. A sto se igracaka tice to moze da prodje ako je pas zainteresovan za to,ali ima pasa kao sto je moj koji ni pet para ne daju za igracku,a nije da se nisam trudila da ga naucim,ali on je gonic i nije mu u opisu posla da donosi i nosi igracku,na zalost.Udaranjem psa nista se ne postiže. Postoje mnogo suptilnije metode dresure i ubedjivanja. Napr. dresura nagradjivanjem ( poslastica, loptica i sl.)
Osoba koja udari psa ne zaslužuje ostati na slobodi, po meni bi trebao proći isti tretman kao i taj pas kojega je istukao, znači trebao bi dobiti dobre batine![]()

Ovo se smejem od muke. Inace, komsija naseg saradnika mesara je imao lose iskustvo sa trecim komsijom koji mu je otrovao prethodnog psa pa je ovom nasem mesaru narucio kobaju sa elektricnim elementima, da nova alavica dozivi udar kad zagrize i vise joj nikad nije palo na pamet bilo sta van cinije da jede. Zasad se drzimo ali kad napravimo ogradu i nabavimo jos jednog psa, narucujem mu dva komaTa i za starosedeoca i za pridoslicu.Evo,bicu toliko ljubazna da vam ustupim idiota pa da probate to da izvedete sa pretnjama i nagradama![]()
ја мом пошаљем претећи мејл...
велика је разлика између тући и пљеснути кад заслужи за његово добро...

yota ti ocigledno imas prvi put psa u zivotu![]()
Ja mislim da ova tema gubi smisao, ako ga je ikad i imala.
ocigledno da si corav