DA LI BI......?

Da nije bilo Djindjica dosao bi neko drugi. Moga je to da bude bilo ko od opozicionara. Pogotovu Vuk. Nekada je on upravljao takvim masama, samo sto je tada vojska izasla na ulice, a niko nije bio spreman za to niti naouruzan kao sto su svi bili 5.10.
Mislim sta reci kada je postojao tacan plan za upad u skupsinu i paljenje iste. Jednostavno doslo je vreme ada se vise nije moglo i eto sta se izdesavalo.

Inace "tamo daleko"
Moze se Sloba prikazivati i lepsem svetlu, i ne zameram ja njemu rat (mada mu zameram trajanje istog), vec mu zameram sto je napravio toliko gluposti da je to neverovatno. Unistio je penzioni sistem svojom potrosnjom, unistio je banke i trgovine cekovima i inflacijom, osakatio je secerane, pekare i mlekare najvise, ali i druge prozivodjace bonovima. Zato smo danas ovako bedni i rasprodati, unisteni i privatizovani od strane svakog sa sakom dolara. I sto je najgore stvorio je zombije koji ljude koji pokusavaju da vrate stvari u normalan tok kao sto je Dinkic pre svega sputavaju na svakom koraku.

_guru_:
Da nije bilo Djindjica dosao bi neko drugi. Moga je to da bude bilo ko od opozicionara. Pogotovu Vuk. Nekada je on upravljao takvim masama, samo sto je tada vojska izasla na ulice, a niko nije bio spreman za to niti naouruzan kao sto su svi bili 5.10.
Mislim sta reci kada je postojao tacan plan za upad u skupsinu i paljenje iste. Jednostavno doslo je vreme ada se vise nije moglo i eto sta se izdesavalo.

Inace "tamo daleko"
Moze se Sloba prikazivati i lepsem svetlu, i ne zameram ja njemu rat (mada mu zameram trajanje istog), vec mu zameram sto je napravio toliko gluposti da je to neverovatno. Unistio je penzioni sistem svojom potrosnjom, unistio je banke i trgovine cekovima i inflacijom, osakatio je secerane, pekare i mlekare najvise, ali i druge prozivodjace bonovima. Zato smo danas ovako bedni i rasprodati, unisteni i privatizovani od strane svakog sa sakom dolara. I sto je najgore stvorio je zombije koji ljude koji pokusavaju da vrate stvari u normalan tok kao sto je Dinkic pre svega sputavaju na svakom koraku.

Alo, od 5.oktobra je prošlo PET GODINA, polovina Miloševićeve
vladavine - šta su ovi DEMONOKRATORI uradili za to vreme!
Šta je sa njihovim predizbornim obećanjima, šta je sa 6 milijardi dolara,
šta je sa boljim životom, sa standardom, sa borbom protiv korupcije....
Čak smo i u KOŠARCI PUKLI!
Gde je USTAV, GDE JE HIMNA, GDE JE GRB, ZASTAVA...
Zapanjim se kad čujem ovakve NEBULOZE, razočaranih DOS-OVACA!

Nema Vuk taj profil...
Znanje - informacije i kontakti po svetu...
I sto je NAJvaznije - SAMO JEDAN cilj ispred sebe - i to cak ne politicki, nego krajnje civilizacijski...

Strela - bolje je pitanje ko ih je doveo i da li mozga imaju oni sto zaokruzuju glasove...
E, neinformisani plebs - rak rana Srbije...

Strela:
Alo, od 5.oktobra je prošlo PET GODINA, polovina Miloševićeve
vladavine - šta su ovi DEMONOKRATORI uradili za to vreme!
Šta je sa njihovim predizbornim obećanjima, šta je sa 6 milijardi dolara,
šta je sa boljim životom, sa standardom, sa borbom protiv korupcije....
Čak smo i u KOŠARCI PUKLI!
Gde je USTAV, GDE JE HIMNA, GDE JE GRB, ZASTAVA...
Zapanjim se kad čujem ovakve NEBULOZE, razočaranih DOS-OVACA!

Ako se malo udubiš u istoriju ovih prostora zadnjih 60 godina, možeš zaključiti da bez radikalnih mera / građanskog rata i ne možeš 'preko noći' zemlju izvući iz kenjaže.....

Skrecemo sa teme, ali mrzi me da otvaram novu.
Koliko se ja secam ti si opredeljena za SRS. Da li stvarno verujes da bi tvoja stranka bila bolja. Hleb za 3 dindzi su obecavali. Tu su sebe na prvom koraku s*ebali. Ako bi ga dali za toliko upropastili bi pekare i zemljoradnike ili bi osakatili budzet koncesijama ili bi oba po malo. Ako je to politicka borba znaci da oni lazu tako da zasto da im oko bilo cega drugog verujem.
A da DOS nije savrsen kao ni sadasnja vlada necemo da sporimo, ali to su sve bila najbolja resenja do sada. I ova vlada takodje. Jednostavno nema bolje.
Ono sto je vazno je da ova vlada radi za buducnost, a ne kao Miloseviceva koja nas je unistavala godinama vec navedenim. EEE da nasa vlada ima ono sto je Sloba imao 91. ne bi ni bilo privatizacije i problema. Ali nema. Oni sad ciste ono sto je Milosevic "uneredio" i to ide polako. Otplacuju se penzije i dugovi, remontuju se elektrane i putevi, polako se unistava korupcija u vojsci i sudstvu, a kako je krenulo u jos ponekim ustanovama. Stabilizuje se dinar. Radi se za buducnost. Da ima boljih glasao bi ja za njih, ali nema.

To sa hlebom za tri dinara, niko sem tebe nije ozbiljno
shvatio - ne budi tako bukvalan! Uosatlom oni su opozicija,
a opoziciji je dozvoljeno da ponekad upotrebi i neku šaljivu
doskočicu.
O kojoj to BUDUĆNOSTI pričaš? Koliko će ljudi preživeti
demonokratiju, odnosno tranziciju i sve ove "blagodeti" koje
navodiš?!

pazi...ja nisam verovao u sve te price kako je on lazov i sve to...
sve dok nije covek lepo priznao to u Hagu...
od sada...ja njemu nista ne verujem...ali nista...on je kod mene izgubio kredibilitet potpuno...dovoljno je samo jednom...

Nexus 6:
pazi...ja nisam verovao u sve te price kako je on lazov i sve to...
sve dok nije covek lepo priznao to u Hagu...
od sada...ja njemu nista ne verujem...ali nista...on je kod mene izgubio kredibilitet potpuno...dovoljno je samo jednom...

Izvini, ajd' mi reci i jedan razlog zašto bi Voja trebao poštovati taj sud, tj. zašto im ne bi lagao na pasja kola, prema potrebi!!?? Npr, ja se kenjam na taj sud dok se ne počne baviti i zločinima tiletovog režima na račun nedužnih naroda....

Strela:
To sa hlebom za tri dinara, niko sem tebe nije ozbiljno
shvatio - ne budi tako bukvalan! Uosatlom oni su opozicija,
a opoziciji je dozvoljeno da ponekad upotrebi i neku šaljivu
doskočicu.
O kojoj to BUDUĆNOSTI pričaš? Koliko će ljudi preživeti
demonokratiju, odnosno tranziciju i sve ove "blagodeti" koje
navodiš?!

Prava demokratska desnica bi mogla naći izvore za hleb po TRI dinara!!?? Samo treba interno preraspodeliti potrošnju, tj. neke odbiti od kasice-prasice na kojoj se nalaze, a nisu to zaslužili....

fosilvaso:
Izvini, ajd' mi reci i jedan razlog zašto bi Voja trebao poštovati taj sud, tj. zašto im ne bi lagao na pasja kola, prema potrebi!!?? Npr, ja se kenjam na taj sud dok se ne počne baviti i zločinima tiletovog režima na račun nedužnih naroda....

to mene ne interesuje...
vazno je da je Voja lazov... posto je on sam izjavio da laze, onda ili laze njih, na sudu, pod zakletvom...ili je lagao pre...al' u svakom slucaju je lazov...

I ja mislim da je sud namesten i da je politicki i mali broj ljudi u zemlji to spori. I bas mi je bio zanimljiv Sheki i njegovo zezanje. Smejao sam se samo tako. Do suza par puta. Ali covek toliko laze da ne znas kada prica istinu. Sve sto on kaze podlozno je istrazi. To ti je kao ona bajka Saljivi pastir. Jednostavno kada se toliko nalazes kako ja da znam da ti meni sada govoris istinu. A o postenju necu ni da picam. Svi koji podrzavaju tu stranku koje ja znam su oni koji su navikli na Slobino vreme. Pa bi hteli no no pdv, privatizacija. Korupcija je u Srba normalna stvar i ko sto kaze (sarkasticno) Mile sa Chubure: ma to je cascavanje onako ljudski. I sad ce meni neko da tvrdi da ce radikali da srede sve. Malo morgen.
A hleb za 3 din. Nadji mi tu racunicu molim te. Otkupna cena je 10.5-11 din/kg. 70% od toga u proseku ispadne brasno. Transport + cena prerade + rad na utovaru/istovaru; ovo nije nesto veliko, ali i to je jos par dinara na cenu brasna. pa onda pekare, pa transport do prodavnica i nesto malo njima u dzep(nece da ga prodaju ljudi za dzabe). I jedino ostaje pdv koji ne znam da li se placa, a ako se placa to je 8% i to je jedino sto moze da se smakne sa cene. I dobijemo 1kg hleba od oko 23-24 din. Moze i za malo manje, ali nikako 3 dinara. Jedino sto se moze je da se placaju subvencije iz budzeta, a ako ce neko na svaki prodati hleb da placa 20 din. taj ce brzo da propadne.

Strelo ja to vasi posto covek i dalje misli da je to moguce.
Inace eremita da se razumemo ja favorizujem G17, narocito Dinkica.
Znaci ja nemam zasto da branim Tadica. ALI. Tadic maneken ima objektivne razloge da ne moze da ispuni bilo sta sto je obecao. Njegova stranka nije vladajuca. Da li to oni mogu necu da komentarisem, ostavicu tebi jer se verovatno slazemo oko toga.
A to sto covek lepo izgleda ne sme da diskvalifikuje nijednog politicara. Niti pola SRS-a jer su uglavnom gabori. Ne postoji estetska policija znas.

_guru_:
Znaci ja nemam zasto da branim Tadica. ALI. Tadic maneken ima objektivne razloge da ne moze da ispuni bilo sta sto je obecao. Njegova stranka nije vladajuca. Da li to oni mogu necu da komentarisem, ostavicu tebi jer se verovatno slazemo oko toga.
A to sto covek lepo izgleda ne sme da diskvalifikuje nijednog politicara. Niti pola SRS-a jer su uglavnom gabori. Ne postoji estetska policija znas.

Мој пост је био постављен уопште као питање... а не као нека критика на Твој рачун... ја само подсећам шта је Тадић обећавао у својој председничкој кампањи... а ја га зовем "манекен" управо зато што упада из брљотине у брљотину захваљујући тамо неком Вуку Јеремићу и сличнима, тако да му остаје једино да и даље "лепо изгледа"... и ништа више...

Иначе, пожељно је да човек који се бави политиком и жели подршку бирача ДА И ИЗГЛЕДА РЕЛАТИВНО ПРИХВАТЉИВО... а не ако се сећаш оног Кристофера... који јадан изгледа ко инкарнација ђавола... да се уплашиш када га видиш...

... е, сад... није ми јасно какве то везе име са "естетском полицијом" како Ти наводиш... па нису ваљда политичари по теби: полиција ?

Иначе, и ја донекле подржавам потезе Динкића... али брине ме ШТА ЈЕ СА ОНОМ СИЛНОМ ЛОВОМ СА КИПРА О КОЈОЈ МУДРО ЋУТИ ?

_guru_:

Kako nisu na vlasti, DS skoro 10 godina vlada u Beogradu
i u mnogim gradovima u Srbiji. Od 5.oktobra je prošlo 5 godina...
Predsednik je Srbije, koju veću vlast još hoćeš?

Back