Da li bi žuti bili poštovaniji u inostranstvu od Vučića?

Tadić je sin Ljube Tadića
To se ne može porediti
Odrastao u kući intelektualaca, poznavao ih mnoge još kao dete

Vučić, pak, je bio navijač.

Kao da poredite nekog akademika sa uličarem

On se dugo godina pokušavao dodvoriti intelektualcima. On je tu svašta pokušavao (neke i jeste uspešno potkupio) ali je suštinski doživeo neuspeh, pa u nekom momentu evidentno i odustao.

Mislim da je skapirao da od toga nema ništa i da je shodno tome i prigrlio imidž (u pežorativnom smislu) seljačine.

E sad, da li će ostati u srpskom narodu tako i upamćen, zavisi od mnogo čega, uključujući i kada će i kako sići s vlasti.

Mislim da se on nada da će sve njegove laži i manipulacije pasti u zaborav, nakon njegove smrti, itd.

Ljudi su isti, tj. imaju ista prava. (Ne u realu, u diktatorskim prcijama nemaju nikakava prava, ali to tako generalno, ako pricamo o ljudskoj civilizaciji)

Ali reci da su svi rezimi isti je ne samo netacno, vec i potpuno nemoralno.

Posto tvoj post ima taj moralni kontekst.

Gde bre Putinov i Madurov diktatorski rezim moze da bude isto sa demokratskim drzavama koje imaju po 150 centara moci? :dontunderstand:
Istupiću slova objašnjavajući nekima da u Rusiji nema diktature.

Pitanje poštovanja nije jednostavno.
Da li se govori o poštovanju države ili nekog političara?

Kad sam bila kod bake koja je živela u Nemačkoj 5 decenija praktično je postala Nemica, bila i udata zaNemca, ona mi je oduševljeno pričala o Đinđiću.

Znamo da je Đinđićj bio nemački student, tu je radio PhD, filozofija. Ona kaže da su ga zvali na TV u nemačkoj kad god je dolazio u nemačku i da je bio nadmoćan u razgovorima I dijalog ne samo sa novinarima već i nemačkim političarima. Zapravo su svi bili zapanjeni elokvencijom, pameti i znanjem nemačkog.

Otkud srbiji takav političar?? Pitali su se
Zato je i ubijen. U Srbiji tako završavaju najbolji.

Ovaj Vučić nas je upravo osramotio u inostranstvu (OPET). Već deset godina ovaj sedi na zadnjoj stolici, greje magareće klupe, čuva WC, biva tretiran ko domar.

Ja sam premlad da znam kakav je bio Tadić, ali ispada da je 10 puta školovaniji bio nego ovaj koji priča gluposti ispred prazne UN sale (po drugi put inače)
Pa 60% "zutih" su danas"napredni"

Na slici iz UN pored Vucica vidis i "zute" Sutanovca i Djurica (ex Otpor)

Ovaj Vučić nas je upravo osramotio u inostranstvu (OPET). Već deset godina ovaj sedi na zadnjoj stolici, greje magareće klupe, čuva WC, biva tretiran ko domar.

Ja sam premlad da znam kakav je bio Tadić, ali ispada da je 10 puta školovaniji bio nego ovaj koji priča gluposti ispred prazne UN sale (po drugi put inače)
Не би били поштованији и више уважавани.

Sergej Trifunovic, dobar glumac, i ak nadobudma narkomancina

Nemoj biti duhovit, rasprodali sve sto su mogli strancima, gde ti je 1000E od prodaje Nisa? Gde ti je 0 od prodaje Jat-a.... dok su se zuti nakrali, ostala prazna kasa. Ne valja ni Vucic, ne shvati me pogresno, ali đi se zeludac prevrne kad pocnu zuti da se brane.

Jeste Vucic gori igrac, al ne zato sto lvi nwbi bili, bev jer lvi nisu bili sposobni, on je usavrsio njihov metod. Huh kad se setim Djelica, Dinkica itd
Личе

луди немају памћење. Не знају где су синоћ били, а камоли ко је водио државу пре 15 или 25 година и у шта су све веровали.

Sreca pa je tvoj Vucic po nalogu zapada potpuno oduzeo pravo domacoj Sluzbi da ima drzavne udbaske banke, osim te jedne Postanske Stedionice.
Тако да сад стране државе могу да одређују све што се тиче кретања новца, камате и услова за кредите, а ми да седимо и да молимо Бога да нам не отму то мало што имамо.

Замисли државу која нема ни своју банку, шта је теби мерило напретка.

tadic je bio gori

i veci egomanijak od vucica

Pitanje poštovanja nije jednostavno.
Da li se govori o poštovanju države ili nekog političara?

Kad sam bila kod bake koja je živela u Nemačkoj 5 decenija praktično je postala Nemica, bila i udata zaNemca, ona mi je oduševljeno pričala o Đinđiću.

Znamo da je Đinđićj bio nemački student, tu je radio PhD, filozofija. Ona kaže da su ga zvali na TV u nemačkoj kad god je dolazio u nemačku i da je bio nadmoćan u razgovorima I dijalog ne samo sa novinarima već i nemačkim političarima. Zapravo su svi bili zapanjeni elokvencijom, pameti i znanjem nemačkog.

Otkud srbiji takav političar?? Pitali su se
Од Ђинђића је створен мит. Да је остао жив, изгубио би на следећим изборима и отишао би са власти као да на њој никада није би био.

Тако да сад стране државе могу да одређују све што се тиче кретања новца, камате и услова за кредите, а ми да седимо и да молимо Бога да нам не отму то мало што имамо.

Sta si imao u doba drzavnih banaka, pa ti kao 'nisu tada otimali', kada su one stvarale inflaciju od 100% godisnje, do 100% na dnevnom nivou u zlatno doba 93-e.

Da, za gradjane Srbije je od kljucne vaznosti da komercijalne banke odredjuju trzisne kamate, i daju trzisne kredite koji ce da se vracaju, a ne da ih guta inflacija, ili da im Sluzba oprasta dugove.

Nazalost, posto je Srbija POTPUNO raspala udbaska prcija, gde domaci privatni kapital u sustini ne postoji kao nezavistan, vec je ucenjen i reketiran; to mogu da nam daju samo strane banke.

Domaca privatna banka bi bila ucenjena i reketirana, i isto bi sve radila kao drzavna banka. Znaci, to bi bio kvazi-privatni kapital. Opet, dokazano vec u doba Slobine diktature.

Pokazano je i dokazano u prethodnim decenijama, da tvoje vrednosti udbaskih drzavnih ne-privatnih banaka unistavaju srpsko drustvo. Te banke su razorile drustvo u Srbiji.

I opet, to je dokazano u praksi u Srbiji u prethodnih 80 godina. Drzavne udbaske banke su najvece zlo ekonomije.

Zato su strane evropske banke u Srbiji najvisi moguci prioritet, odmah posle vazduha i vode.

Poslednja izmena:

Drzava ne samo da ne treba da ima vlasnistvo nad komercijalnim bankama, vec ne treba da ima i Centralnu Banku.

Sve unistitelji zivota gradjana, i institucije koje ogranicavaju suverenitet gradjana te Drzave.

Posto stalno volite da lupate o suverenitetu, morate da znate da Centralne banke svuda ogranicavaju suverenitet gradjana neke drzave.

U udbaskim teroristickim diktaturama poput Madura i Putina, one to rade u potpunosti; zato i gradjani tamo nemaju nikakav suverenitet, vec lizu cizme svojim diktatorima.

Strasno je koliko vi nista ne znate, i koliko vrtite iste analfabetske udbaske narative decenijama, koji su na nivou drugog osnovne.

Жути су део СНСа, лажна опозиција, лажни двопартијски систем.

Prihvaćeniji su oni koji su spremniji da daju srpsku teritoriju.Nivo kooperativnosti ili nekooperativnosti jedini je kriterijum za reputacioju srpskih političara u "Međunarodnoj Zajednici".
A kako je aktuelni dao sve što se moglo dati, videli smo kako i gde je prihvaćen. Samo u društvo diktatora i autokratskih država. Ne kažem da bi žuti nešto više postigli ali je bar bilo pokušaja.

Zašto je uopšte važno, da li te neko poštuje ili ne?
Kompleksi su čudo.

A kako je aktuelni dao sve što se moglo dati, videli smo kako i gde je prihvaćen. Samo u društvo diktatora i autokratskih država. Ne kažem da bi žuti nešto više postigli ali je bar bilo pokušaja.
To što Vučića ne maze na Zapadu znači samo da im ne igra baš kako oni sviraju, i zato ga guraju u društvo „diktatora“. Bolje i to nego da budeš kecelja za briselske prdonje.

To što Vučića ne maze na Zapadu znači samo da im ne igra baš kako oni sviraju, i zato ga guraju u društvo „diktatora“. Bolje i to nego da budeš kecelja za briselske prdonje.
Ko ga gura? Ko može predsednika jedne države da "gura" negde gde on sam smatra da ne treba u skladu sa dobrobiti svoje države?

Ko ga gura? Ko može predsednika jedne države da "gura" negde gde on sam smatra da ne treba u skladu sa dobrobiti svoje države?
pa guraju ga oni koji misle da Srbija mora da klima glavom i ispunjava sve što im se naredi tako rade sa svima koji ne igraju kako oni sviraju, a ti znaš dobro da Vučić nije prvi ni poslednji na toj listi

Back