nesto se razmisljam oko njegovog ponasanja.
Доста дискусија има о тој теми.
Ради неке такве ствари и од почетка медитира што православље забрањује (сам себе истиче као верника),ради оно друго исто тако (хајде кад је неко очајан у животу,очајник се за сламку хвата то је друго).
Не судим,не осуђујем не преузимам улогу која није моја али веома,веома је питање велико на који начин се долази до светске славе и светских пара (за све тако рекламиране као успешне,не једино за њега).
При том ГОАТ сваки има и ону тамну симболику о којој се ћути.
Паре су његове тако да он одлучује о свему,онима седамсто милиона а она има два милиона беше.
prema publici je cesto netrpeljiv,
Узвраћа?
dere se na svoj strucni tim,
Имају користи од тога јер да немају не би трпели?
ozenio se u stranoj zemlji..
Он је делом хрват са мајчине стране а делом оно што му је отац (није се изјаснио да ли припада србима или црногорцима у Ц.Г.,не зна се где су му сахрањени преци (српска и црногорска гробља су одвојена у Ц.Г.),тако да припада иностранству?
Игра под заставом

а чији је изјаснио се,за његов новчаник је те конто у банци чим "воли све" што је неутрална маркетиншка кампања.
da li bi ga voleli ili bi bili protiv njega?
Нити га волим јер га не познајем и немамо лични контакт нити сам против њега јер га не познајем и немамо лични контакт.Да ми купи стан или кућу,обезбеди леп живот могло би да се пише о емоцијама,овако не јер од њега немам ништа нити га познајем.
da se federer ili nadal tako ponasaju da li bi ih voleli?
Одбојни су подједнако овај са непримереним понашањем на терену а овај са арогантном препотентношћу.
Он је добар као тема у смислу окретања фокуса на нешто лепо и то би сваком препоручила апсолутно,визуелизација реалних могућих жеља које доносе добро (није једини који прича о томе).
Гледајте подсвесне поруке које шаље овај видео и шта је маркетинг,чије вернике овде индиректно промовише.