Da li bi vlada Srbije trebala da plati otkup za eventualnu otmicu nekog političara ?

Kada bi bio otet neko od aktuelnih srpskih politicara,i otmicari trazili recimo 3 000 000 evra za oslobadjanje istog,da li bi po vama vlada trebala da pristane na taj uslov?

А ти као да радиш за екипу отмичара па да провериш
да ли могу да наплате откуп...:hahaha:

Mislim da je veća verovatnost da građani skupe novce i plate nekome otmicu nekog političara, BEZ traženja otkupnine!:hahaha:

Ма да је среће да се нађе нека будала све да их покупи ...

Да им дамо највиша одликовања
и одма' да распишемо самодопринос да их частимо,
само под условом да их не враћају ...

:super::super::super:

:hahaha:dobar je,kao i onaj Pinkijev u Kafani:hahaha:Nego hajde reci ti kao nepristrasan,da li bi vlada trebalo da pristane na ucenu i plati otkup ili ne !?

sto rece daca na onoj prethodnoj zatvorenoj temi
drzava ne pregovara sa teroristima
zahebano pitanje zaista. sa jedne strane ne bi trebala pristati na otkup, vrsta ucene, sa druge, ostaviti coveka ni krivog ni duznog u nemilost bolida....
ipak da odlucim za "da, trebala bi"

ZES nema alternativu, i vrelo krvi vase za njih da date, a kamoli milione :hahaha: :rotf:

a_ovce.jpg

zahebano pitanje zaista. sa jedne strane ne bi trebala pristati na otkup, vrsta ucene, sa druge, ostaviti coveka ni krivog ni duznog u nemilost bolida....

Ademe SRBIJA..........:hej:.
e045.gif
.Nema te da su nevini!!!!:lol:

bez pateytike ali...!!!
mozda bi srbija bila srecnija zemlja kad bi joj neko oteo vecinu sadasnjih politicara.......!!!
al ne verujem da ima tako glupih otmicara,jer otmicari obicno otimaju nesto STO VREDI I NESTO ZA STA JE NEKO SPREMAN DA PLATI !!!!!

Jedan stariiiiiii vic
Zauzeli teroristi avion pun dsovaca,i krenuli sa zahtevima:
Ako nam ne date 1000000 evra,svakog sata cemo pustati po jednog.:mrgreen:

МОРА ДА СЕ ПЛАТИ!!!

Замислите какав би то ударац био нанешен добробити Србима и Србије гибитком неког експерта, хуманисте и социјалног
праведника!!! :sad2::sad2::sad2:

Обрати пажњу од 0:50 !!!

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

...i tako i bi :mrgreen:

e pa sad..a mozda nisu bolidi:rotf:.a i kako to mislis ni krivog ni duznog:mrgreen:

Polako bre...otmicari traze pare od vlade,evo recimo za Nenada Canka...ne traze pare od njegove porodice jer znaju da porodica nema bas toliko puno para...Da si ti Boris Tadic da li bi rekla Mirku Cvetkovicu da vadi pare iz budzeta ili bi rekla Ivici Dacicu da vadi Canka silom pa makar i neuspesno ?

Pa ima valjda porodica tu crkavicu ili imaju kumovi

Meni je mnogo logicnije da drzava otme Nenada Chanka a da ga teroristi spashvaju.......ako cemo pravo :roll:[/QUOTE]

Vidi i meni

A sta ako vlada ne pristane na ucenu i otmicari da bi se izvadili bar za neku kintu,prodaju otetog u belo roblje za neku gay javnu kucu u Holandiji?

A ko bi platio da našeg Nešu....?

Jedan stariiiiiii vic
Zauzeli teroristi avion pun dsovaca,i krenuli sa zahtevima:
Ako nam ne date 1000000 evra,svakog sata cemo pustati po jednog.:mrgreen:

HOROR

Ne znam ko je nadležan ali svi koji su krivi bi bili procesuirani ;)
Ne čuva BIA sve, valjda samo državni vrh.

BIA je zaduzena za prikupljanje svih informacija bitnih za bezbednost drzave i gradjana,a posebno politicara (samim tim i za sprecavanje eventualnih teroristickih akcija,atentata,otmica i sl.),znaci da bi u slucaju otmice nekog politicara najveci krivac za istu bila BIA,a ne njegovo licno i neposredno obezbedjenje !

e pa sad..a mozda nisu bolidi:rotf:.a i kako to mislis ni krivog ni duznog:mrgreen:

pa bukvalno bolidi nisu, to je sigurno, ipak za tako sto treba dobra organizacija otmice i sl. ali "moralno" jesu.
a "ni krivi ni duzni" to sam upotrebio onu uzrecicu.

Adem zivi u iluziji da kod nas ima ni krivih ni duznih politicara:):rotf:

mogu ja pretpostaviti, i to sasvim opravdano koliko su oni "neduzni", ali...:rtfm::rtfm:

Back