Da li bi većina muškaraca želela seks sa zgodnom ženskom koja nema "gram mozga"?

Veoma cenim pametne,visoko skolovane zene,zene koje su u mnogim zanimanjima ispred muskaraca.Ali na zalost,moram priznati i to,da zene sto su skolovanije,sto zauzimaju sve visa mesta u poslovnoj hijerarhiji,sve vise gube zenstvenost,sve vise gube onu osnovnu draz zenstvenosti.Ina kraju,i to moram
reci,u krevetu postaju sve vise konzumenti industrijskog vodjenja ljubavi.Vode seks bez strasti,lice na prekrasne cvetove ruza,ali bez ikakvog mirisa.

Veoma cenim pametne,visoko skolovane zene,zene koje su u mnogim zanimanjima ispred muskaraca.Ali na zalost,moram priznati i to,da zene sto su skolovanije,sto zauzimaju sve visa mesta u poslovnoj hijerarhiji,sve vise gube zenstvenost,sve vise gube onu osnovnu draz zenstvenosti.Ina kraju,i to moram
reci,u krevetu postaju sve vise konzumenti industrijskog vodjenja ljubavi.Vode seks bez strasti,lice na prekrasne cvetove ruza,ali bez ikakvog mirisa.
Udario si na pogresne zene, valjda sefice....filtracija ti nije podesena....jer, sto je skolovanija ili pametnija sve je vise zenstvena.....ne smeta pamet lepoti....pa ni muska.

ja sam se kao mladji lozio na inteligetne ribe. ali ono bas inteligetne. medjutim one se ne loze na mene pa sam izgubio interesovanje.
Ne treba da budes malodusan,cim ti riba da pedalu,ti odustajes.Ima dosta dobrih macaka,koje bas zele da odbijanjem muskarca iziritiraju,da vide koliko
moze da izdrzi odbijanje.Ukoliko se pokaze kao izdrzljiv borac,one ga na kraju nagrade odlaskom u njegov krevet i podaju mu se u potpunosti.
ja sam se kao mladji lozio na inteligetne ribe. ali ono bas inteligetne. medjutim one se ne loze na mene pa sam izgubio interesovanje.

Nemoj tako lako da odustajes.Pa bas ti, koja si zaista inteligentna zena,treba da dokazes da je inteligencija iznad svega,i da ona uvek garantuje uspeh
u svakom poduhvatu..
ahahahha, da izvineš)
naravno da ne garantuje uspeh niti je iznad svega niti sam zaista inteligentna žena... tri greške u jednoj rečenici 😁

Back