gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Da se ne zoveš Krsto, kukasti Krsto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To, lave!Ne okreće se Lav za ovcama
Pa glasaj onda za Ne u anketi, pobediće ovi za promeneTo, lave!
Ili jesi, ili nisi...
Puca mi tuki.Pa glasaj onda za Ne u anketi, pobediće ovi za promene
aj stavi sliku na kojojj su ti noge nogeDa...mda, mislim i da mi to sami i ovako umišljamo! Slična fora kao i sa šminkom.
Da proceniš jel može da dobije ausvajs za dalje prikazivanjeaj stavi sliku na kojojj su ti noge noge
Još malo, pa sad ću!aj stavi sliku na kojojj su ti noge noge
haide haideJoš malo, pa sad ću!![]()
razume se a i sire !Da proceniš jel može da dobije ausvajs za dalje prikazivanje
Ajde dok nam je pečat suvJoš malo, pa sad ću!![]()
heheheheheh pecat suv heheheheheheAjde dok nam je pečat suv
Dakle, da li bi trebalo biti dozvoljeno ljudima ispod prosečnog izgleda da kače slike na internet?
Smatrate li to nekulturnim?
Mislite li da bi takva restrikcija dovela do toga da se svi dovedu u red?
Takođe šta sa onima baš ružnima?
Pa da.Eto ja se ne kačim jer sam ružan ko ker,a ti ne bi trebalo ništa da napišeš,jer....Krenimo odmahAko se uvedu restrikcije za kačenje slika, onda bi trebalo isto uvesti i za pisanje na internetu.![]()
Glupo je kada zenske ispodprosjecnog izgleda razgolicuju svoje tijelo. To vazi i za muskarce, ali nije toliko tragicno.
A najgore mi je kad vidim babe u minićima i dekolteima. Sise do koljena i staracke pjege po nogama.![]()
Cvike su bas seksi. I ja ih nosim. Kazu mi da izgledam pametnije .Nosim i cvike!![]()
Dobro... ponekad i sočiva.Mda,to baš kad rešim da impresioniram!
Nema ausvajs za izlazakA inače Močljavi, za one gadarije šta si Ganu pisao letio bi ti meni s Krstarice kao avion. DC 9 bez dece.
Samo bolestan um kao ti može nekom da savetuje da se ubije.
Na Krstarici sam 10 godina i veće gadarije nisam pročitao.