Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 30.392
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Precizna mehanika
Mislim da i muški dobiju po guzici ako ne pojedu.Volio bih biti na mjestu ovih gospodja, a da su gospodje na mjestu gospodina.
Imaju li negativnih karakterologija?Gospođe iz videa su seksualni manijaci!!!
U mojim očima je to pozitivno.Imaju li negativnih karakterologija?
Ako je voljno, sve ok. Ne mogu drugim sporiti pravo na mazohizam, kad sam i sâm takav.U mojim očima je to pozitivno.
Zamišljam kako Ari lupam veslom po guzici...
![]()
Taj ludi pop koji je naredio lopatanje je koliko sam kasnije saznao nekog od tih nesretnika doslovno ubio od batina.Ови чемериканци нас само поткрадају.. УЖАС!
п.с. Убијеш бога у њој а не вртиш *упетом пред камером.
Ne, ne, tako se nismo dogovorili u uvodnomA što kada treba izudarati muškog?
![]()
Ne, ne, tako se nismo dogovorili u uvodnom
Ovo je onaj najpoznatiji istorijski restoran odakle Hića počeo karijeru u Minkenu. Najpoznatija pivnica kod njih.Neki restoran u Bavarskoj, dobiješ veslom po guzuci ako ne pojedeš sve.
Ja bi na mjestu gospodina kod prve i predzadnje gospođe umjesto vesla koristio ruku, pa neka mi daju otkaz i pošalju u zatvor, baš me briga.
Bože dragi, koliko lijepih stvari na jednom mjestu, to jednostavno ne može biti slučajnost.Ovo je onaj najpoznatiji istorijski restoran odakle Hića počeo karijeru u Minkenu. Najpoznatija pivnica kod njih.
Taj ludi pop koji je naredio lopatanje je koliko sam kasnije saznao nekog od tih nesretnika doslovno ubio od batina.
Evo u biti i priča voditeljica o tome.