sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
slabo je to,jedinica pa posle nje duzi niz nisticaKafu i kolač.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slabo je to,jedinica pa posle nje duzi niz nisticaKafu i kolač.
Ovo je odavno binarni svijet..slabo je to,jedinica pa posle nje duzi niz nistica
Puče Kraš.Kafu i kolač.
Od svih Hrvata najgori su Srbi.Ти би да мењаш лоше Србе за још лошије Србе (Хрвате)?
Kakvi smo mi to ustaše, Srbinu dajemo da kupuje Kraš.Puče Kraš.
Kakvi smo mi to ustaše, Srbinu dajemo da kupuje Kraš.
Hm, kakvi smo mi to ustaše kad se tvornica zove po Josipu Krašu.
Nisu ni ustaše to što su nekad bili
Kažeš mi nismo imali ratove ? A šta se to dešavalo u Hrvatskoj od 1990. do 1995.godine to si zaboravio jeli ? Reci tvom čika psihijatru da ne radi dobro svoj posao.
Naravno da je smijurija uspoređivat bombardovanja i razaranja koja traju 5 godina sa bombardovanjem koje traje par meseci. Kakve veze ima što nisam bio rođen u to vreme odnosno što sam rođen baš tada ? Ako se ja ne sećam sećaju se moji roditelji, baba, deda, susedi, oni su videli svojim očima taj rat i na svojoj koži osetili što znači biti proteran iz svog doma u svojoj državi, što znači kad ti sruše kuću, opljačkaju imovinu, ubijaju rođake i prijatelje. A ti koji nisi izravni svedok i nisi bio tamo kada se to dešavalo se našao da pametuješ i "učiš" ljude šta je i kako bilo.To je smejurija u poređenju sa nama, a što se psihijatrije tiče, vidi da odeš tamo jer te zbog te smejurije i dalje drmaju kompleksi, a čak nisi ni bio rođen u to vreme![]()
![]()
![]()
Naravno da je smijurija uspoređivat bombardovanja i razaranja koja traju 5 godina sa bombardovanjem koje traje par meseci. Kakve veze ima što nisam bio rođen u to vreme odnosno što sam rođen baš tada ? Ako se ja ne sećam sećaju se moji roditelji, baba, deda, susedi, oni su videli svojim očima taj rat i na svojoj koži osetili što znači biti proteran iz svog doma u svojoj državi, što znači kad ti sruše kuću, opljačkaju imovinu, ubijaju rođake i prijatelje. A ti koji nisi izravni svedok i nisi bio tamo kada se to dešavalo se našao da pametuješ i "učiš" ljude šta je i kako bilo.
A što je vama istina? Srbin.info i Informer?Hrvati nemaju istinu pošto svi stalno lažu.Vama je istina sve što čujete na HRT-u.