Da li bi ste i zasto oprostili prevaru voljenoj osobi?

Pozdrav v+svima imam problem koji me muci vec par dana...htjela bih da mi pomognete ako je to moguce, razumjem da ima razliciti misljenja, ali svaki savjet moze koristiti.

Не бих опростила никада, то сигурно.

Друго је питање да ли бих остала са њим.

Ако га још увек много волим и било би ми теже без њега него са њим, вероватно бих остала.

Али бих свакако памтила целог живота.

Дакле, могла бих можда да пређем преко тога, али да заборавим и опростим не.

Pozdrav v+svima imam problem koji me muci vec par dana...htjela bih da mi pomognete ako je to moguce, razumjem da ima razliciti misljenja, ali svaki savjet moze koristiti.

ako je ljubav u pitanju ne bih oprostio nikad..to ne bi mogla biti osoba koju bih ljubio posle nekog s kim je imala potrebu imati sex..zenama to nije problem cak i imponuje i intrigira kad nisu prve i jedine

Teško... ja sam ti onaj tip osobe koji ne prašta ni sebi ni drugima i stalno se vraćam na početak, a to je da toj osobi nije bilo dovoljno stalo čim je to uradila. Čim je tako uspela da me skloni sa uma i da me prevari tu nešto gadno nije štimalo...

Da oprostim i da zaboravim ne bih mogla nikada. E sad, da li bih ostala sa njim zavisi od mnogih faktora, na prvom mestu od ozbiljnosti same prevare. Ako je to bilo nešto za jednu noć, usled pijanstva ili ko zna čega, mogla bih da probam da pređem preko toga jednom. Međutim, ako bi to bila veza koja je trajala neko vreme, sve i da imamo ko zna koliko dece, to bi bio definitivni kraj za mene pošto ja njemu više nikada ne bih mogla da verujem.

Pa da, ali ja i dalje nemam odgovor na to pitanje.
Pojma nemam šta bih i kako bih....

To je bas lepo lepse nego da znas odgovor i to iz iskustva.

Sta bi?

Neko ode istog trena cim se uveri da je prevaren, neko ubedi sebe da se nista nije desilo, neko prihvati i to kao sto neko drugi prihvati neke druge mane supruznika npr kocka, pice i sl. neko kaze prva greska se prasta vec sledeci put necu moci, a neko trpi dok se ne umori a kad svi pomisle da se navikao onda pukne i baci sve...
Sta bih uradila da me prevari zavisi od vrste prevare. Ne bih prastala onu prevaru koja znaci i dugo traje. Ubio bi me osecaj da je neko vece izasao sa mnom samo zato sto ona nije mogla ili htela ili da leze sa mnom jer ona nije bila raspolozena i tako neke stvari, da mu smetam samo zato sto nisam ona...
I ove druge prevare, vise bezazlene znaju da umore, veoma.

Kad bih se umorila od ponizenja i tuge verovatno bih i ja povukla potez posle kojeg ne bi bilo povratka, nikad.

Али свеједно, ако вас-нас неко вара значи да ствари не штимају.
Превара на једну ноћ је она за коју никад не сазнате-мо и онда лако пређе у навику да понекад "посрне".
У ств. ја на ову тему не знам ништа, тешко да бих остао, али ако неког обожавам, све бих му опростио, вероватно и да ми се 2-3 пута тако мало покаки по глави лол...Али бих жени одузео сву имовину коју сам намеравао да јој оставим у сл. моје преране смрти (пре ње), такав сам ја. Ко шта зна?

Одговор нико не може да зна уместо вас, зато су ове теме чисто издр-авање.

Ja sam oprostio, posle tog samo sam manje vredeo u ocima osobe kojoj sam oprostio.
Ljubav ti je kao i sve ostalo, ako se lako dolazi do nje manje vredi. Kod ovakvih stvari
ne postoji pametan savet, osim onog, da ako sam sebe ne cenis ni drugi te nece ceniti!

Prevara ne postoji, to je izmisljotina manipulatorskog sistema koji je trenutno aktuelan na planeti zemnlji, preko kojeg se uspostavlja totalna kontrola nad necijim zivotom.
Tu nema sta da se oprasta, svaki covek i zena imaju pravo po rodjenju da se sexaju sa kim stignu, na to ih priroda primorava i nikakve prevare ona ne poznaje.

Prevara ne postoji, to je izmisljotina manipulatorskog sistema koji je trenutno aktuelan na planeti zemnlji, preko kojeg se uspostavlja totalna kontrola nad necijim zivotom.
Tu nema sta da se oprasta, svaki covek i zena imaju pravo po rodjenju da se sexaju sa kim stignu, na to ih priroda primorava i nikakve prevare ona ne poznaje.
Ma nemoj, svi treba da se jebu sa svakim, a sta ako im se ne seksa?
Cuj, seksati se s kim stignes, znaci koga dohvatis, komsinicu, sestru, babu...

Ovo mi se dopada!

Reputacija!

Back