Pozdrav v+svima imam problem koji me muci vec par dana...htjela bih da mi pomognete ako je to moguce, razumjem da ima razliciti misljenja, ali svaki savjet moze koristiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav v+svima imam problem koji me muci vec par dana...htjela bih da mi pomognete ako je to moguce, razumjem da ima razliciti misljenja, ali svaki savjet moze koristiti.
Nit manje štete nit veće sikiracije.
Ne bih oprostio , al ne bih ni imao potrebu da prebijem ili ubijem nekog koga sam do juče voleo.
Život je čudo.
Ko zna gde nas vodi i zašto.
И ти си се због овог регистровала?
Како ли се нико још није сетио да постави ово надасве ретко питање и тему.
Pa da, ali ja i dalje nemam odgovor na to pitanje.
Pa da, ali ja i dalje nemam odgovor na to pitanje.
Pojma nemam šta bih i kako bih....
Da. Zato što očigledno ta prevara nije ništa značila, čim mi traži oproštaj i još uvek želi da bude sa mnom.
Naravno, potom bih ja prevario nju.
Ma nemoj, svi treba da se jebu sa svakim, a sta ako im se ne seksa?Prevara ne postoji, to je izmisljotina manipulatorskog sistema koji je trenutno aktuelan na planeti zemnlji, preko kojeg se uspostavlja totalna kontrola nad necijim zivotom.
Tu nema sta da se oprasta, svaki covek i zena imaju pravo po rodjenju da se sexaju sa kim stignu, na to ih priroda primorava i nikakve prevare ona ne poznaje.
Prevara ne postoji, to je izmisljotina manipulatorskog sistema koji je trenutno aktuelan na planeti zemnlji, preko kojeg se uspostavlja totalna kontrola nad necijim zivotom.
Tu nema sta da se oprasta, svaki covek i zena imaju pravo po rodjenju da se sexaju sa kim stignu, na to ih priroda primorava i nikakve prevare ona ne poznaje.
To se ne racuna, ono sto ne znas to nemas sta da oprostis.Ne, nikada. Prevara = izdaja. Tu nema opravdanja i olakšavajućih okolnosti.![]()
Oprostila bih jedino prevaru za koju ne znam![]()
![]()
Upravo takoTo se ne racuna, ono sto ne znas to nemas sta da oprostis.
btw, delim tvoj stav o neoprastanju