Hajde da budemo iskreni.
U sexu ja volim da isprskam žensku po guzi, butinama ili stomaku ( kad ima puno "materijala" onda i sve zajedno

). Milion puta sam, gledajući to savršenstvo ( lepo žensko telo) koje sam tako "opoganio" pomislio "Hbt kako joj se ne gadi ??"
Tada sam u trenutku kosmičkog nadahnuća, poput Frojda dok je gledao predstavu o Edipu, došao do revolucionarne teorije
Žene nisu gadljive.
Isto se može zaključiti i gledajući žene kako sa lakoćom menjaju ukakane pelene ( meni od "mirisa" bejbi kake krene povraćka) ili kako šetaju zagrljene s nekim debelljkom 30-40 godina starijim ili sa nekim garaganom iz Saudi Arabije ili dok te u krevetu usisavaju i balave po licu i traže isto.
Zaključak je - po ženama možeš da kakiš ako si dovoljno mali ( ili Zdravko Čolić

), možeš da ih pljuješ, možeš da ih imaš iako si mlohavi matori prdonja ili neki glavoseča iz pustare, žene trpe sve ukoliko imaju neki interes koji im ispunjavaš.
To žene mogu jer ih je priroda projektovala za prilagodljivost i negadljivost i to nije nikakva slučajnost.
Muškarci tako nešto ( ogromnom većinom) ne mogu da izvedu i tu smo slabiji ( ali i "lepši") na neki način.