Da li bi ste bili četvrta supruga ?

Ja sam BgHighlander i ja sam istraumiran. :(
Priznajem da posle onoga :rida: više nisam imao hrabrosti da razbijem MILF maler....znaš li možda neku lekovitu MILF tziganku ? :(

Jok, ja se družim samo sa finim svetom... što znači: mlađi od pedeset godina, ne rasteruju kučiće po parkovima i idu na pesnička okupljanja gde recituju dok im sumrak nadolazi sa leđa, a vetar mrsi rujne kose... znači ovo poslednje podrazumeva da u mom društvu ćelavaca nema...:lol:

Hajde da budemo iskreni.
U sexu ja volim da isprskam žensku po guzi, butinama ili stomaku ( kad ima puno "materijala" onda i sve zajedno :D ). Milion puta sam, gledajući to savršenstvo ( lepo žensko telo) koje sam tako "opoganio" pomislio "Hbt kako joj se ne gadi ??"
Tada sam u trenutku kosmičkog nadahnuća, poput Frojda dok je gledao predstavu o Edipu, došao do revolucionarne teorije:hvala:
Žene nisu gadljive.

Isto se može zaključiti i gledajući žene kako sa lakoćom menjaju ukakane pelene ( meni od "mirisa" bejbi kake krene povraćka) ili kako šetaju zagrljene s nekim debelljkom 30-40 godina starijim ili sa nekim garaganom iz Saudi Arabije ili dok te u krevetu usisavaju i balave po licu i traže isto.
Zaključak je - po ženama možeš da kakiš ako si dovoljno mali ( ili Zdravko Čolić ;) ), možeš da ih pljuješ, možeš da ih imaš iako si mlohavi matori prdonja ili neki glavoseča iz pustare, žene trpe sve ukoliko imaju neki interes koji im ispunjavaš.

To žene mogu jer ih je priroda projektovala za prilagodljivost i negadljivost i to nije nikakva slučajnost.
Muškarci tako nešto ( ogromnom većinom) ne mogu da izvedu i tu smo slabiji ( ali i "lepši") na neki način.

Sta reci...ti zene smatras nizom vrstom.

Jok, ja se družim samo sa finim svetom... što znači: mlađi od pedeset godina, ne rasteruju kučiće po parkovima i idu na pesnička okupljanja gde recituju dok im sumrak nadolazi sa leđa, a vetar mrsi rujne kose... znači ovo poslednje podrazumeva da u mom društvu ćelavaca nema...:lol:

:confused:
Ma kakvi bre ćelavci nije mi ceo život izmalerisan nego samo MILF segment :D

- - - - - - - - - -

Sta reci...ti zene smatras nizom vrstom.

Ne, kad se popnu na štikle mnogo su više.

PS * a čiji si ti klon ? :mrgreen:

a sto bas mora novak djokovic?
za brak bih pristala da nas bude cetiri,bas bi bilo zabavno,imala bih s kim da se duzim,da pricam,uopste mi to nije losa ideja
e sad kod svalera moram da budem jedna jedina,tu nema zaebancije :lol:

meni je on potpuno neprivlacan, sta vise odbojan je skroz.

ne znam kako bi nas izdrzao (preziveo) sve cetiri ... al ajde, da ne sitnicarim ...

Novak nije nikakav frajer.
A muskarcu uopste,ni prva ni cetvrta...samo jedina.

Njegova ne...
Ne bih mogla da živim u takvom braku ni sa kim ...nisam taj tip.
Ali čovek ima prava na svoje opredeljenje ako smatra da ga to ispunjava
Pravda za poligamiju ...zašto je samo gej ok ...svako ima prava na svoje opredeljenje ako partnerima ne smeta i ako nikog ne ugrožava i da bez parade molim.

Новака Ђоковића као фрајера не би приметило 3 % жена, да није популаран и богат.

Дакле, питање је претпостављам универзално: да ли бих била 4. жена због славе и пара.

Не.

Ни друга, само једна и једина :rtfm:

Novakova ne.
Ne dopada mi se kako izgleda.

Ali taj koncept poligamije je ok ako prve tri žene kuvaju, peru, pušU i rađaju decu:malav:

Uz svo duzno postovanje prema njemu, ne bi mu bila ni prva. :)

Ni prva ni četvrta... odvratan mi je... .

Novače ženi se što pre. Jer ako te Jeca ostavi, ...nema tebi ženidbe.

Hajde da budemo iskreni.
U sexu ja volim da isprskam žensku po guzi, butinama ili stomaku ( kad ima puno "materijala" onda i sve zajedno :D ). Milion puta sam, gledajući to savršenstvo ( lepo žensko telo) koje sam tako "opoganio" pomislio "Hbt kako joj se ne gadi ??"
Tada sam u trenutku kosmičkog nadahnuća, poput Frojda dok je gledao predstavu o Edipu, došao do revolucionarne teorije:hvala:
Žene nisu gadljive.

Isto se može zaključiti i gledajući žene kako sa lakoćom menjaju ukakane pelene ( meni od "mirisa" bejbi kake krene povraćka) ili kako šetaju zagrljene s nekim debelljkom 30-40 godina starijim ili sa nekim garaganom iz Saudi Arabije ili dok te u krevetu usisavaju i balave po licu i traže isto.
Zaključak je - po ženama možeš da kakiš ako si dovoljno mali ( ili Zdravko Čolić ;) ), možeš da ih pljuješ, možeš da ih imaš iako si mlohavi matori prdonja ili neki glavoseča iz pustare, žene trpe sve ukoliko imaju neki interes koji im ispunjavaš.

To žene mogu jer ih je priroda projektovala za prilagodljivost i negadljivost i to nije nikakva slučajnost.
Muškarci tako nešto ( ogromnom većinom) ne mogu da izvedu i tu smo slabiji ( ali i "lepši") na neki način.

Sta konkretno...cinjenica da je "umazana" ili sama sperma? I ovo ne cujem prvi put...da li je moguce da postoje muskarci kojima se gadi sopstvena sperma?... ( razumem da je tudja pa ajde :lol: )
To da zene nisu gadljive je suvisna generalizacija. Uvek ima onih koje jesu...setimo se npr onih koje koje izbegavaju pushenje ;)
Vec vidim drvlje i kamenje prema mami koja bi izjavila da joj smrdi bebina kaka i da nece da je presvlaci da se ne ispovraca...pa hajde onda tata ce :D Ali zaista ima muskaraca koji to rade...veruj mi. ;)
One setaju sa debeljkom a pojedini zene baba Vericu kreatorku...iz ljubavi,nda :lol:

Pa ti si "ON traži NJEGA"
zašto odmah ne reče da znamo o čemu se radi ?

Back