38imak
Elita
- Poruka
- 17.128
Zamislite SNS-ovac ste, pocetak 19-og veka, previranja velika po Evropi, i krene tamo neki blokader Karadjordje da tamo nesto rusi drzavu. 
Kako bi reagovali?

Kako bi reagovali?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda nema veze sa temomZamislite SNS-ovac ste, pocetak 19-og veka, previranja velika po Evropi, i krene tamo neki blokader Karadjordje da tamo nesto rusi drzavu.
Kako bi reagovali?![]()
od Danke Dojčlanda@Casual Observer bi ga prvi pitao koliko para prima od Rusa za obojenu revoluciju.
Zamislite SNS-ovac ste, pocetak 19-og veka, previranja velika po Evropi, i krene tamo neki blokader Karadjordje da tamo nesto rusi drzavu.
Kako bi reagovali?![]()
Kako bi reagovali?![]()
Trgovac?glup pokusaj spinovanja
karadjordje nije bio blokader vec srpski trgovac kojeg su turci hteli da ubiju pa je zbog toga digao ustanak protiv njih.
glup pokusaj spinovanja
karadjordje nije bio blokader vec srpski trgovac kojeg su turci hteli da ubiju pa je zbog toga digao ustanak protiv njih.
zamisljam tebe u doba karadjordjaZamislite SNS-ovac ste, pocetak 19-og veka, previranja velika po Evropi, i krene tamo neki blokader Karadjordje da tamo nesto rusi drzavu.
Kako bi reagovali?![]()
Jeste Marlone, mene bi u svim sistemima pokusali da roknu kao zeca.zamisljam tebe u doba karadjordja
ti bi bio dvorska luda koju niko na dvoru ne bi razumeo, al bi se svi cerekali
dvorske lude niko ne diraJeste Marlone, mene bi u svim sistemima pokusali da roknu kao zeca.
Jeste bio blokader.
sta trabunjas?
Karadjordje nije blokirao turcima puteve, vec je pravio zasede i ubijao ih
Sto bi rekli - nidje veze....
Ahaaa, znači treba naprednjake ubijati i spremati im zasede da bi bili kao Karađorđe?
Kada nisu Turci, zasto prebijaju, lome koske, reketiraju, zatvaraju i ubijaju Srbe?pa naprednjaci nisu turci jesi ti blesav
naprednjaci su tvoj komsija , brat rodjeni mozda, otac, majka
ja sam antisns al moja tasta je za vucica i sns
sta treeba da je ubijem zbog toga?
vi ste potpuno poludeli
tixista trabunjas?
Karadjordje nije blokirao turcima puteve, vec je pravio zasede i ubijao ih
Sto bi rekli - nidje veze....
Karadjordje bi ih smlatio kao nista.Zamislite SNS-ovac ste, pocetak 19-og veka, previranja velika po Evropi, i krene tamo neki blokader Karadjordje da tamo nesto rusi drzavu.
Kako bi reagovali?![]()
a onda bi doso njegov prekodrinksi brat kad bi zalego posle bitke uz rujno vino i kolgerle i kao asasini mu secnuo vrat.... iskljucivo radi biopsijeKaradjordje bi ih smlatio kao nista.
Оберблокадер.Jeste bio blokader.
У праву си. Нису Турци, но су грђи од Турака.pa naprednjaci nisu turci jesi ti blesav
naprednjaci su tvoj komsija , brat rodjeni mozda, otac, majka
ja sam antisns al moja tasta je za vucica i sns
sta treeba da je ubijem zbog toga?
vi ste potpuno poludeli
Naravno. Pa pokušali su da ga apse.Zamislite SNS-ovac ste, pocetak 19-og veka, previranja velika po Evropi, i krene tamo neki blokader Karadjordje da tamo nesto rusi drzavu.
Kako bi reagovali?![]()