Da li bi SNS-ovci hapsili Karadjordja blokadera za terorizam?

Zamislite SNS-ovac ste, pocetak 19-og veka, previranja velika po Evropi, i krene tamo neki blokader Karadjordje da tamo nesto rusi drzavu. :think:

Kako bi reagovali? :think:
Možda nema veze sa temom
Ali

Čitao sam nedavno knjigu o Vuku Karadžiću (dobio sam je kao Vukovac, otvorio tek pre 5 godina, zagubio negde u međuvremenu 🙄 velika je, ne znam kako sam uspeo)

Elem

Opis ponašanja Karađorđevih najbližih saradnika kad su prvi put oslobodili Beograd 🫢

Mislim da je on bio zgrožen...

Nekako imamo neki kontinuitet od tih vremena

Zamislite SNS-ovac ste, pocetak 19-og veka, previranja velika po Evropi, i krene tamo neki blokader Karadjordje da tamo nesto rusi drzavu. :think:

glup pokusaj spinovanja

karadjordje nije bio blokader vec srpski trgovac kojeg su turci hteli da ubiju pa je zbog toga digao ustanak protiv njih.

Ahaaa, znači treba naprednjake ubijati i spremati im zasede da bi bili kao Karađorđe?

pa naprednjaci nisu turci jesi ti blesav

naprednjaci su tvoj komsija , brat rodjeni mozda, otac, majka

ja sam antisns al moja tasta je za vucica i sns

sta treeba da je ubijem zbog toga?

vi ste potpuno poludeli

Naravno. Pa pokušali su da ga apse.
Aganlija i Kučuk Alija, Mula Jusuf i Fočić Mehmed Aga. Sve su to bili SNS-ovci. Njihove preteče. I naravno starac Fočo od stotinu ljeta.

Back