Da 1999 godine nije potpisan Kumanovski sporazum i da su NATO trupe pokorile cijelu Srbiju, da li bi se tada Kosovo otcijepilo i da li bi kosovski Srbi napustili Kosovo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јер би изгубили мало суверенитета што имамоSlobodan Milosevic se ponasao na taj nacin samo da se Srbija ne pokori i da se ne osramoti. Kad je Turska poslije prvog svjetskog rata bila pokorena, zasto Srbija nije mogla dozvoliti kapitulaciju?
Pa to je zato sto Srbi u pozadini bi voljeli da budu sa Rusima a istovremeno da imaju dobre odnose sa Zapadom to je problem srpske politike.јер би изгубили мало суверенитета што имамо
Da 1999 godine nije potpisan Kumanovski sporazum i da su NATO trupe pokorile cijelu Srbiju, da li bi se tada Kosovo otcijepilo i da li bi kosovski Srbi napustili Kosovo?
Zar ti treba potvrda da Milojica ponovo jase?Prvo nam potvrdi da si mingo![]()
Zao mi je sto je tvoja tema o tome da li je OK da djeca gledaju roditelje pri seksu jucer tako brzo zakljucana, taman sam se spremao odgovoriti kako sam kao mali uhvatio starce na gomili.
![]()
Srcem ka rusiji ali ipak na zapad po lovu i zivotSrbi vole Ruse i to je normalno jer je ista vjera, ali se strasno boje zivjeti po ruskim pravilima, pa bi zato voljeli zivjeti slobodno kao Zapadnjaci a da im ledja cuvaju Rusi.
Zato što smo mi kurati Srbi,a ne krindz prodavci sladoleda iz ankareSlobodan Milosevic se ponasao na taj nacin samo da se Srbija ne pokori i da se ne osramoti. Kad je Turska poslije prvog svjetskog rata bila pokorena, zasto Srbija nije mogla dozvoliti kapitulaciju?
Zato što smo mi kurati Srbi,a ne krindz prodavci sladoleda iz ankare
A što ćemo sinji kukavci kad nijesmo junaci ka vi što ste,i sad se naježim kad se sjetim kako paliste one gume na junačko Belvedere,jes vala da je bilo i vas povrijeđenije ali vala pokazaste onijem gumama ko ste i što steVi ste krindz prodavci ajvara i pljeskavica iz leskovca.
Ma taj ajvar zajeban ali ga i ustase vole....priznaj ko covekVi ste krindz prodavci ajvara i pljeskavica iz leskovca.
Vi ste krindz prodavci ajvara i pljeskavica iz leskovca.