Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.723
нешто треба због околине мењати,нешто не
шта ћемо због околине мењати тозависи од нас
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нешто треба због околине мењати,нешто не
Pozdrav svima na ovom PDF.Imam jedno konkretno pitanje,da li mislite da covek treba da se promeni da bi se prilagodio svojoj okolini.Jednostavno u u mom slucaju dosta mojih poznanika i prijatelja i naravno familije me kritikuje zbog nekih stavova i ponasanja,posto receno malo se ponasam nezrelo(bar tako oni misle)ne bas u pravom smislu te reci da se ponasam ko dete,vec da me zanimaju neke druge stvari koje naravno njih ne interesuju.Svi vecinom pricaju o porodici deci a meni je to jos uvek strano,inace imam 26 godina i licno mislim da je jos rano.Pola njih je ozenjeno i kao sad su oni postali ljudi samim tim sto su se ozenili i odmah su ozboljniji nema vise neke zezancije .Mozda ja nisam u pravu ali jednostavno ne bih voleo da se ja promenim zbog nekog drugog i da glumim nekog ko nisam,ali opet mozda svi mi moram malo da se prilagodjavmo okolini jer drugacije ne bi mogli da funkcionisemo kroz zivot.
Nikad nisam bio konformista! Zato i jesam citav zivot usamljen. A to je zato sto nikad nisam zeleo da se uklapam u sablon razmisljanja i delanja okoline. Skoro mi keva dodje i kaze:"Sine, sto si kreten, zali mi se komsija Milovan kako te vid'o na ulici kako stojis i jedes pljeskavicu"! Ja tu ispizdim jer ona smatra da je to "seljacki" a mene zabole k......jer nisam sedeo u busu i jeo nego na ulici. To je samo jedan primer, bilo ih je jos.
Ovu mudrost moram zapisati!A svakako ima veze sa temom!
Naravno.
I ponavljaj svako vece pred spavanje.
Ja bih.
Mi bismo.
Vi biste.
Srpski jezik je caroban.
Eto naucih i ja nesto na forumu!Fala ti do neba!
Nikad nisam bio konformista! Zato i jesam citav zivot usamljen. A to je zato sto nikad nisam zeleo da se uklapam u sablon razmisljanja i delanja okoline. Skoro mi keva dodje i kaze:"Sine, sto si kreten, zali mi se komsija Milovan kako te vid'o na ulici kako stojis i jedes pljeskavicu"! Ja tu ispizdim jer ona smatra da je to "seljacki" a mene zabole k......jer nisam sedeo u busu i jeo nego na ulici. To je samo jedan primer, bilo ih je jos.
Pozdrav svima na ovom PDF.Imam jedno konkretno pitanje,da li mislite da covek treba da se promeni da bi se prilagodio svojoj okolini.Jednostavno u u mom slucaju dosta mojih poznanika i prijatelja i naravno familije me kritikuje zbog nekih stavova i ponasanja,posto receno malo se ponasam nezrelo(bar tako oni misle)ne bas u pravom smislu te reci da se ponasam ko dete,vec da me zanimaju neke druge stvari koje naravno njih ne interesuju.Svi vecinom pricaju o porodici deci a meni je to jos uvek strano,inace imam 26 godina i licno mislim da je jos rano.Pola njih je ozenjeno i kao sad su oni postali ljudi samim tim sto su se ozenili i odmah su ozboljniji nema vise neke zezancije .Mozda ja nisam u pravu ali jednostavno ne bih voleo da se ja promenim zbog nekog drugog i da glumim nekog ko nisam,ali opet mozda svi mi moram malo da se prilagodjavmo okolini jer drugacije ne bi mogli da funkcionisemo kroz zivot.
Zašto bi bilo? I meni svi govore da sam jako detinjast,neozbiljan za svoje godine, i u pravu su, donekle. Neke stvari, poput obrazovanja, i škole shvatam veoma ozbiljno, od kojih mi zavisi ceo život.. Treba da uživamo, dok možemo. Pola njih se oženilo...? Šta ako se tih pola sutra razvedu, i na čemu si ti, a na čemu oni? Nemoj žuriti nigde..![]()
zivi onako kako ti prija i odgovara i odyebi te price da si nezreo ili da treba da se ponasas ovako ili onako. treba da se ponasas kako tebi prija.Pozdrav svima na ovom PDF.Imam jedno konkretno pitanje,da li mislite da covek treba da se promeni da bi se prilagodio svojoj okolini.Jednostavno u u mom slucaju dosta mojih poznanika i prijatelja i naravno familije me kritikuje zbog nekih stavova i ponasanja,posto receno malo se ponasam nezrelo(bar tako oni misle)ne bas u pravom smislu te reci da se ponasam ko dete,vec da me zanimaju neke druge stvari koje naravno njih ne interesuju.Svi vecinom pricaju o porodici deci a meni je to jos uvek strano,inace imam 26 godina i licno mislim da je jos rano.Pola njih je ozenjeno i kao sad su oni postali ljudi samim tim sto su se ozenili i odmah su ozboljniji nema vise neke zezancije .Mozda ja nisam u pravu ali jednostavno ne bih voleo da se ja promenim zbog nekog drugog i da glumim nekog ko nisam,ali opet mozda svi mi moram malo da se prilagodjavmo okolini jer drugacije ne bi mogli da funkcionisemo kroz zivot.
Nema razloga da budes nesto sto nisi. Kada se covek menja, to se desava spontano, spoznajom nekih stvari u zivotu, duhovnim razvijanjem, a ne zato sto se Mika ozenio pa bi trebao i ti. To nema poentu.Pozdrav svima na ovom PDF.Imam jedno konkretno pitanje,da li mislite da covek treba da se promeni da bi se prilagodio svojoj okolini.Jednostavno u u mom slucaju dosta mojih poznanika i prijatelja i naravno familije me kritikuje zbog nekih stavova i ponasanja,posto receno malo se ponasam nezrelo(bar tako oni misle)ne bas u pravom smislu te reci da se ponasam ko dete,vec da me zanimaju neke druge stvari koje naravno njih ne interesuju.Svi vecinom pricaju o porodici deci a meni je to jos uvek strano,inace imam 26 godina i licno mislim da je jos rano.Pola njih je ozenjeno i kao sad su oni postali ljudi samim tim sto su se ozenili i odmah su ozboljniji nema vise neke zezancije .Mozda ja nisam u pravu ali jednostavno ne bih voleo da se ja promenim zbog nekog drugog i da glumim nekog ko nisam,ali opet mozda svi mi moram malo da se prilagodjavmo okolini jer drugacije ne bi mogli da funkcionisemo kroz zivot.
A nije pogrešno ponašanje okoline koja smatra da bi on trebao da se mijenja? Oženiće se kad on bude htio, a ne kad komšije misle da je vrijeme.A sta ako je takvo ponasanje pogresnoiako se mozda meni ne cini kao takvo
Sinko, mislim da bi bilo adekvatnije da si pitao da li treba da se zenis zato sto su svi oko tebe u tom fazonu, ovako formulisano pitanje moze da se odnosi na tusta i tma pojava i ideja, skloni me boze poceh cak i da razmisljam da li treba da postanem neofasista kada na forumu primetim solidan broj budalina koji naginju tom ideoloskom otpadu.Pozdrav svima na ovom PDF.Imam jedno konkretno pitanje,da li mislite da covek treba da se promeni da bi se prilagodio svojoj okolini.Jednostavno u u mom slucaju dosta mojih poznanika i prijatelja i naravno familije me kritikuje zbog nekih stavova i ponasanja,posto receno malo se ponasam nezrelo(bar tako oni misle)ne bas u pravom smislu te reci da se ponasam ko dete,vec da me zanimaju neke druge stvari koje naravno njih ne interesuju.Svi vecinom pricaju o porodici deci a meni je to jos uvek strano,inace imam 26 godina i licno mislim da je jos rano.Pola njih je ozenjeno i kao sad su oni postali ljudi samim tim sto su se ozenili i odmah su ozboljniji nema vise neke zezancije .Mozda ja nisam u pravu ali jednostavno ne bih voleo da se ja promenim zbog nekog drugog i da glumim nekog ko nisam,ali opet mozda svi mi moram malo da se prilagodjavmo okolini jer drugacije ne bi mogli da funkcionisemo kroz zivot.