- Poruka
- 91.408
Bugarka Andrea Ivanova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi se ono beše, predstavljate kao Pedijatar ili kao Pedofil ?Inace jesam zavodnik, ali nisam svastoeb....tako da i zbog DJ i pozicije i tela, i plivanja sam mogao da budem probirac i bio sam...i sad me same teraju da budem probirrac...malo cudno kad te klinka tera da budes probirac, ali pametnije su nego matorke ,teraju te da budes probirac, , ne telo nego glavu da biras...pametnicu..
pa matore koke me zovu pedofil, ali ja stvarno , znaci bez laganja ne mogu da imam strast i one misli ako je mladja od 22 ,23 godine, ma koliko lepa bila, proradi mi unutrasnje , kao da je dete iako nije, vidim da nije, i ne mogu...i bukvano ne mogu i nece mi se...Vi se ono beše, predstavljate kao Pedijatar ili kao Pedofil ?
Inace jesam zavodnik
nije trebala da dira nista.
ko zna kaki joj je filing metut ispod ako joj je iznad vakinije trebala da dira nista.
Nije. I ovo je operisano (jel' samo ja vidim?)
Moguće. Gledala sam jednom rijaliti, neki američki, gde riba kaže u smislu "jedva čekam da napunim 40 godina i da povadim ove silikone, valjda ću do tada zaraditi dovoljno da se obezbedim da živim. Samo hoću normalan život, da imam za osnovne potrebe, ne zanima me luksuz"Nikako, ova usta nisu za ljubljenje
Poslovni je to prostor
Zar je vama muškarcima seks stvarno ali STVARNO toliko dobar osećaj da bi ga stavili u bilo koju osobu pa makar i kesu na glavu?!Mogla da prodje ranije sad kesa na glavu
ja sam kupio patike kod kineza....idem u grad i vidim lepu devojku siromasna , kupila jeftinu odecu , sve vristi od jeftinoce, a nesigurna, i ja je opustim, , uveselim, je malo , da ima samopouzdanja, da se smiri i izgubi tremu....kod koga god da ide..
I vole to da im radim...i mangupke i te fine..zahvale mi se posle..
Pa ako bih stavljao ranije a sad nije za gledanje sta drugoZar je vama muškarcima seks stvarno ali STVARNO toliko dobar osećaj da bi ga stavili u bilo koju osobu pa makar i kesu na glavu?!
(Verovatno se samo tako kaže...ja ne verujem da bi ti to uradio).
I u CG je na nizem nivou imaju samo bolnicu kotor i pg , da je nesto koliko toliko , psihoterapeuti im ich ne valjaju...vise su za firme, da se zaebavaju ili da glume life coach, a life coach i psihoterapeut nisu uopste ni bliske profesije..Ovo nije za ruganje, devojka, ocigledno, ima mentalnih problema i potrebna joj je pomoć.
Nažalost, u Bugarskoj je kultura brige o mentalnom zdravlju u narodu uopšte, na još nizem nivou nego u Srbiji....
Ne mora da znaci da je muskarac pokrenuo trend, vrlo cesto prostitutke , influenserke i jadnice pokrecu trendove...Nije. I ovo je operisano (jel' samo ja vidim?)
Mene zanima kakva je bila pre ove operacije, a sadašnje stanje "pick me, please" prosto ne razumem, žene se bacaju pred noge muškarcima a posle se pitaju zašto ih ne poštuju.
Ne znam koji muškarac je pokrenuo ovaj "trend", verovatno neki gej iz modne industrije, ali da ne nagađam kad ne znam.
moze sve da se popuni i rastegne....И овде има вештачку горњу усну, можда и доњу.
А прве две слике су вероватно фотошоп, не могу усне толико да се растегну.
3 stvari...Zar je vama muškarcima seks stvarno ali STVARNO toliko dobar osećaj da bi ga stavili u bilo koju osobu pa makar i kesu na glavu?!
(Verovatno se samo tako kaže...ja ne verujem da bi ti to uradio).