Da li bi realno poljubio ovakvu devojku?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.408
1751690024924.png

Bugarka Andrea Ivanova

Inace jesam zavodnik, ali nisam svastoeb....tako da i zbog DJ i pozicije i tela, i plivanja sam mogao da budem probirac i bio sam...i sad me same teraju da budem probirrac...malo cudno kad te klinka tera da budes probirac, ali pametnije su nego matorke ,teraju te da budes probirac, , ne telo nego glavu da biras...pametnicu..

Ovo poslednje je bitno , znaci postoje , mali broj ali teraju muskarce da budu dosledni probiraci , jer kad osete da nisi u dushi svastoeb, porazmisli i skonta da joj je bolje da te oblikuje kao probiraca, garantovano te ima, nego kao macho muskarca....
Cak mi je jedna i rekla, oprosticu ti i ako me prevaris a da je pametnija od mene...

Inace jesam zavodnik, ali nisam svastoeb....tako da i zbog DJ i pozicije i tela, i plivanja sam mogao da budem probirac i bio sam...i sad me same teraju da budem probirrac...malo cudno kad te klinka tera da budes probirac, ali pametnije su nego matorke ,teraju te da budes probirac, , ne telo nego glavu da biras...pametnicu..
Vi se ono beše, predstavljate kao Pedijatar ili kao Pedofil ?

Vi se ono beše, predstavljate kao Pedijatar ili kao Pedofil ?
pa matore koke me zovu pedofil, ali ja stvarno , znaci bez laganja ne mogu da imam strast i one misli ako je mladja od 22 ,23 godine, ma koliko lepa bila, proradi mi unutrasnje , kao da je dete iako nije, vidim da nije, i ne mogu...i bukvano ne mogu i nece mi se...

ali da se druzim sa njima i da im dajem ne laskave komplimente nego ono kao sto sam uvek radio , idem u grad i vidim lepu devojku siromasna , kupila jeftinu odecu , sve vristi od jeftinoce, a nesigurna, i ja je opustim, , uveselim, je malo , da ima samopouzdanja, da se smiri i izgubi tremu....kod koga god da ide..

I vole to da im radim...i mangupke i te fine..zahvale mi se posle..

Poslednja izmena:
Nije. I ovo je operisano (jel' samo ja vidim?)
Mene zanima kakva je bila pre ove operacije, a sadašnje stanje "pick me, please" prosto ne razumem, žene se bacaju pred noge muškarcima a posle se pitaju zašto ih ne poštuju.

Ne znam koji muškarac je pokrenuo ovaj "trend", verovatno neki gej iz modne industrije, ali da ne nagađam kad ne znam.

Ovo nije za ruganje, devojka, ocigledno, ima mentalnih problema i potrebna joj je pomoć.
Nažalost, u Bugarskoj je kultura brige o mentalnom zdravlju u narodu uopšte, na još nizem nivou nego u Srbiji....
I u CG je na nizem nivou imaju samo bolnicu kotor i pg , da je nesto koliko toliko , psihoterapeuti im ich ne valjaju...vise su za firme, da se zaebavaju ili da glume life coach, a life coach i psihoterapeut nisu uopste ni bliske profesije..

Nije. I ovo je operisano (jel' samo ja vidim?)
Mene zanima kakva je bila pre ove operacije, a sadašnje stanje "pick me, please" prosto ne razumem, žene se bacaju pred noge muškarcima a posle se pitaju zašto ih ne poštuju.

Ne znam koji muškarac je pokrenuo ovaj "trend", verovatno neki gej iz modne industrije, ali da ne nagađam kad ne znam.
Ne mora da znaci da je muskarac pokrenuo trend, vrlo cesto prostitutke , influenserke i jadnice pokrecu trendove...

cesce zene pokrecu trendove kod zena...

Zar je vama muškarcima seks stvarno ali STVARNO toliko dobar osećaj da bi ga stavili u bilo koju osobu pa makar i kesu na glavu?!

(Verovatno se samo tako kaže...ja ne verujem da bi ti to uradio).
3 stvari...

prva, neke muskarce lozi tj omocuje kad je zena jad i beda....tj kad je mrzi iz dubine duse...zene vole takve muskarce, meni je gadna takva ideologija i kod zena i kod muskaraca, ajd sto uzivaju da se mrze, to je njihovo , ali deca u tim brakovima to je stvarno da ti suze same idu , a opet deca ne shvataju sta je poremeceno , ne mogu da shvate ni do 30 godine....niko iznutra ne moze da shvati...to detalj otkrije to..

druga....zene su nekad toliko lose , nezainteresovane, , ruznog ponasanja kad su lepe , da ti vrlo brzo lepota moze biti relativna stvar, tj nebitna...ali ces uvek gledati i jare i pare...normalno , ali moze postati relativna.

trece, ima nekih koji su toliko nekad napaljeni daim treba prazan dzak, sto znaci da im je ovakva bolje resenje, racionalizacija, necu je zeniti , necu je ljubiti , necu je voleti , samo cu je trpati...

Back