adelaidea
Poznat
- Poruka
- 7.650
Ni o čemuskoro o nicemu nemaju pojma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni o čemuskoro o nicemu nemaju pojma
ako može 300 može i 350, ko da je to tamo neka razlika?
Hajde pricaj nam malo o tome.....Možda neki dobar odgovor za one koji znaju cijenit svoje: najbolje je kada čovjek ostane na svom ognjištu , koji 300 eura ili glupi smještaj u inostranstvu. Nitko na svom ognjištu nije postao siromah da nema za život
Sta su to neprihvatljivi uslovi za Albance a prihvatljivi za Srbe?Velika je razlika u mentalitetu nasih i Albanaca. Vecina njih dodje da rinta i sposobni su da zive u neprihvatljivim uslovima za normalnog Evraopljanina.
Valjda obrnuto , svako ko je otisao ima uzbudljiviji zivot nego onaj ko je ostao....Bukvalno niko ko je otišao nema ispunjeniji život nego onaj ko je ovde ostao. Čak i u razgovoru sa njima koji su otišli se oseti da su dosta toga propustili i skoro o ničemu nemaju pojma
Obesni, prepotentni, gastarbajter!Naravno da nemam pojma sa kime pisem.
Ali sudeci po ovome tvome ono 38 iz tvog imena se ne odnosi na broj godina nego na ono drugo, u sta sam sumnjao, u IQ.
Mislim da je kod Srba vise zastupljen individualizam nasuprot Albanaca koji teze kokektivu.Sta su to neprihvatljivi uslovi za Albance a prihvatljivi za Srbe?
Zatvorski standardZnaci sobice od 3kvm su ideala za Srbe...
Za Pariz 2000€ gde se cene jednosobnih stanova krecu od 1500€ do 3000€ nije dovoljno, u provinciji je moguce preziveti sa tom sumom.
Naravno, naveo sam Pariz kao glavni grad koji pruza bezbroj mogucnosti , centar ka kome svi gravitiraju.Pa sto bi ziveo u Pariz, moze neko manje mesto blizu velikog grada pored koga se nalaze jezera i reke...
Znate kako, ja sam 30 godina u svojoj laboratoriji analizirao ovaj fenomen.Hajde pricaj nam malo o tome.....
Nego si imao med i mleko kad tako pricas....
Nemam ovde snimak, kad su isli ulicama u okviru onog kviza izazov, pa nude prolaznicima 50e ili izazov pa je 95% ljudi izabralo 50e...
znaci treba im preko 35 prolaznika da bi dosli do jednog koji ce da kaze izazov....
Toliko o poverenju a i o samopouzdanju i angazovanju...
U Srpskoj varijanti tog kviza, uradis 5 zadataka, poprilicno teskih ali uzbudljivih i dobijes na kraju 250e, ili je u prvim epizodama bilo samo 100e, a ima i neka strana TV gde izvlacis kovertu pa bude neki iznos ili bude i jedan corak...
Nikome ne bih slao 300 EUR mesečno, mogao bih svima ako mogu da pomognem jednokratno i to ti je to, naravno da bih pomogao nekome da pronađe posao dobio bi i džabe smeštaj za prvu ruku dok se ne snađeDa li bi radije da vam neko šalje mesečno 300 evra ili da vas pozove kod sebe u inostranstvo i da vam pomogne da nađete posao i smeštaj?
Da li bi radije da vam neko šalje mesečno 300 evra ili da vas pozove kod sebe u inostranstvo i da vam pomogne da nađete posao i smeštaj?