- Poruka
- 89.565
Da li bi radije da vam neko šalje mesečno 300 evra ili da vas pozove kod sebe u inostranstvo i da vam pomogne da nađete posao i smeštaj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda neki dobar odgovor za one koji znaju cijenit svoje: najbolje je kada čovjek ostane na svom ognjištu , koji 300 eura ili glupi smještaj u inostranstvu. Nitko na svom ognjištu nije postao siromah da nema za životDa li bi radije da vam neko šalje mesečno 300 evra ili da vas pozove kod sebe u inostranstvo i da vam pomogne da nađete posao i smeštaj?
Jel čitaš ti novine?Možda neki dobar odgovor za one koji znaju cijenit svoje: najbolje je kada čovjek ostane na svom ognjištu , koji 300 eura ili glupi smještaj u inostranstvu. Nitko na svom ognjištu nije postao siromah da nema za život
Stvorit ćeš da možda vise , ali u duši ćeš ostati siromahkako nema smisla? Inostranstvo, zapad naročito, je ideja da možeš da stvoriš mnogo više nego samo za puko preživljavanje
Nemam ja šta citati novine , ja sam to sve prošaoJel čitaš ti novine?
ti možda imaš takve uslove. Mnogi nemaju.Nemam ja šta citati novine , ja sam to sve prošao
Evo Da se malo detaljnije osvrnem na tvoje pitanje : vise bih volio da mi netko dadne šansu da zaradim ti 300 eura nego da mi netko pošalje . Čovjeku treba ostvariti mogućnost da živi svoj na svojmu, a ne da se seljaka ili da ocekiva da mu netko šalje 300ili Neznam ni ja koliko eurati možda imaš takve uslove. Mnogi nemaju.
Da li bi radije da vam neko šalje mesečno 300 evra ili da vas pozove kod sebe u inostranstvo i da vam pomogne da nađete posao i smeštaj?
Zasto bi taj koji negde otisao u dusi ostao siromah? Mozda ima ispunjeniji zivot od nekog jarana sa Romanije koji se nije makao ceo zivot sa svoje chuke.Stvorit ćeš da možda vise , ali u duši ćeš ostati siromah
Da se nadjemo na pola, 400?Ostanite dje jeste za 500 eura![]()
Napisao sam možda. Čitaj doslovnoZasto bi taj koji negde otisao u dusi ostao siromah? Mozda ima ispunjeniji zivot od nekog jarana sa Romanije koji se nije makao ceo zivot sa svoje chuke.
Pitanje je da li bi da odete ili vam je dobro gde ste...Da li bi radije da vam neko šalje mesečno 300 evra ili da vas pozove kod sebe u inostranstvo i da vam pomogne da nađete posao i smeštaj?
Moze li obrnutoDa li bi radije da vam neko šalje mesečno 300 evra ili da vas pozove kod sebe u inostranstvo i da vam pomogne da nađete posao i smeštaj?